Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gül Bahçemin Güllerine Gül.......... (3 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
BUGÜN İÇİMDEN GELDİ SEVDİKLERİME BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM ..YAZIYLA ANLATMAYA KALKSAM ANLATMAKLA BİTMEZ...EN GÜZELİ SEVGİMİ SİZE GÜLLERLE SUNMAK...

BEYAZ GÜL GÖRÜNCE HEP AKLIMA TUBA BALAM GELİR...SENDE BU GÜL GİBİ SAF VE TEMİZSİN ABLACIM İYKİ SENİ
TANIDIM...

SARI GÜLLER HERZAMANKİ GİBİ SEHER ABLAMA...CANIM ABLAM BENİM HER SIKIŞTIĞIMD AYANIMD AOLAN..KURTARICIM...

kt0.jpg[/IMG][/URL]

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim resimler güzelde kusura bakma konuyla ne alakası var ben anlamadım bilmece bulmaca oyun :)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
BU PEMBE GÜLLER TANIMAKTAN ASLA PİŞMAN OLMADIĞIM CİCİ KILZR BİRNUR VE TUĞBAYA GİTSİN...DİLERİM HAYATINIZDA SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUK VE NEŞE HİÇ EKSİK OLMAZ...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
KIRMIZI GÜLLERDE ONLARIN ADI SÖZ KONUSU OLUNCA ..SEVGİ,DOSTLUK KARDEŞLİK,PAYLAŞMA,BAŞKA NE KALDIKİ GERİYE KISACASI GERÇEK DOST,YASMEİNCİM ZATEN BİR YILDIR HAYATIMDAYDI AMA EBRUYLA CENNET YOLCUSU KARDEŞİM LE TANIŞALI KISA SÜRE OLDU AMA KALBİMDE ÇOK GÜZEL YERE YERLEŞTİLER...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
TURUNCU GÜLLERDE YİNE ÇOK SEVDİĞİM KARDEŞLERİM LAVES VE KARDELENE GELSİN.. TABİ BİDE SEVGİ ABLAMA...İYİKİ SİZLERİ TANIDIM..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
BU YEŞİL GÜL DE KENDİME..İNSNA ÖNCE KENDİNİ SEVMELİ DMEİ...:K:K

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜLLERDE SİTEDEKİ TÜM KARDEŞLERİME GİTSİN...BUGÜNE KADAR BENDE EMEĞİ OLAN TÜM ABLALARIMA,ABİLERİME VE KARDEŞLERİME...........İSİM İSİM HERKESİ SAYSAM SAYFALAR YETMEZ....YUKARDAKİ KARDEŞLERİM ÖZELDE GÖRÜŞTÜĞÜM KARDEŞLERİMDİ HEPSİNİ YAKINDNA TANIMA FIRSATIM OLDU...AMA HERKESİ SEVİYORUM...RABBİME EMANET OLUN..

yaseminkoca

Kayıtlı Kullanıcı
KIRMIZI GÜLLERDE ONLARIN ADI SÖZ KONUSU OLUNCA ..SEVGİ,DOSTLUK KARDEŞLİK,PAYLAŞMA,BAŞKA NE KALDIKİ GERİYE KISACASI GERÇEK DOST,YASMEİNCİM ZATEN BİR YILDIR HAYATIMDAYDI AMA EBRUYLA CENNET YOLCUSU KARDEŞİM LE TANIŞALI KISA SÜRE OLDU AMA KALBİMDE ÇOK GÜZEL YERE YERLEŞTİLER...

[/QUOTE

S.ALEYKÜM CANIM..BENDE SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..SENİ ÇOK SEVİYORUM..İYİKİARSIN....

BENDE SANA DÜNYADA YETİŞEN BÜTÜN ÇİÇEKLERİ VERİYORUM..

biliyorsun resim yollayamıyorum canım...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
S.ALEYKÜM CANIM..BENDE SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..SENİ ÇOK SEVİYORUM..İYİKİARSIN....

BENDE SANA DÜNYADA YETİŞEN BÜTÜN ÇİÇEKLERİ VERİYORUM..

biliyorsun resim yollayamıyorum canım...

biliyorum canım sevgini herzaman hisettim..bende snei çok seviyorum..çiçklerin içinde teşekkürler.

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese
ablacım çok ama çok sağol çok teşekkür ederim.ne diyeceğimi bilemedim bu kadar sevildiğimi bilmiyordum..
Allah razı olsun..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm fatmacım...

ben şimdi üzüldüm bak..bana gül yokmuuuuuuuuuuuuu...
rabbime emanet ol dua ile..

hayırlı akşamlar..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm fatmacım...

ben şimdi üzüldüm bak..bana gül yokmuuuuuuuuuuuuu...
rabbime emanet ol dua ile..

hayırlı akşamlar..

aleyküm selam ablacım bak vazonun içinde koydum sizede...burda çok svediğim ablalrım kardeşlerim var ama yukarda saydığım isimlerle özeld eçok şey paylaştık....tabikide senide çok seviyorum sana hülya ablacım diyorum herkese diyemem ablacım diye.............sanada bigün başka sürpriz yaparım :evet hayırlı akşalar ablacım..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese
ablacım çok ama çok sağol çok teşekkür ederim.ne diyeceğimi bilemedim bu kadar sevildiğimi bilmiyordum..
Allah razı olsun..

aleyküm selam canım...bişey dğeil acnım neden şaşırdınki acı tatlı bisürü şey paylaştık...rabbim sendende razı olsun..

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşim Dostlugunu Ne Kadar Güzel Göstermişsin O Güzelim Güllerle Bizlerede Gönderdigin Bir çiçek Demetine Ne Kadar Birbirimizi Iyi Tanimasakta Dostluk Adina Teşekkür Ediyorum

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşim Dostlugunu Ne Kadar Güzel Göstermişsin O Güzelim Güllerle Bizlerede Gönderdigin Bir çiçek Demetine Ne Kadar Birbirimizi Iyi Tanimasakta Dostluk Adina Teşekkür Ediyorum

ÇİÇEĞİMİ KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN ASIL BEN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM...BU SİTEDE BAZEN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM ANLAR OLDU KIRILDIĞIM..AMA BENİ ÇOK SEVEN DOSTLARIM OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN MUTLU OLDUM GENELDE...KAZANDIKLARIMIN YANINDA KAYBETTİKLERİMİN Bİ ÖNEMİ YOK....

RABBİME EMANET OLUN.......

hayalsu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben sitede yeniyim ama sanırım vazodaki çiçekler herkeze o yüzden bende teşekkür ederim.herşey gönlünüze göre olsun.ALLAH razı olsun sizlerden.hayırlı akşamlar:)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben sitede yeniyim ama sanırım vazodaki çiçekler herkeze o yüzden bende teşekkür ederim.herşey gönlünüze göre olsun.ALLAH razı olsun sizlerden.hayırlı akşamlar:)

AMİN KARDEŞİM RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN....HAYIRLI AKŞAMLAR..VAZODAKİ ÇİÇKLER KABUL EDEN HERKESE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt