Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Grup Yeniçağ...Yardım... (5 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Grup yeniçağın naat iye bi ilahisi var,,ezelden aşkınla bi yane diye başlıyor,,geldim ya Rasulallah diye cümleler var içerisinde,,bu ilahinin sözlerini bilen varsa yazarsa çok makbule geçer.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
...................................

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Hülya Abla..

İnan 2 Saattir ARıyorum İnternette. Grup Yeniçağ'ın Hep İlahileri Şarkı Sözü Değilde Görüntülü Sesli Olarak Var.

YouTube - Grup Yenicag : Nat

Youtube Kapalı Olduğundan Abla. Dtunnel.com will protect your anonymity on the internet, helping you evade url and ip filters! a gir buradan altta buton var ona bas youtubedesin.:)

Halan Araştırıyorum Abla. İlahinin İçinden Başka Bildiğin Sözler Varsa Yaz :)

...........

Aleyküm Selam

Allah c.c. razı olsun Kürşat kardeşim inan ki bende arıyorum netten bulamadım "grup yeniçağ ilahi sözleri" dedim bazı ilahilerinin sözlerini buldum ama benim istediğim yok :a20:
"ezelden askinla bir yane geldim ya Rasulallah
bir zalim semile pervane geldim ya Rasulallah"

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
fethullah gülen hoca efendinin olabilir bu naat öyle araştırın isterseniz genelde grup yeni çag hoca efendinin şirlerini kullanıyor eserlerinde ;)

egitim44

Kayıtlı Kullanıcı
valla ben de radım ama bulamadım

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
bende bulamadım hülya kardeşim başka bir sitede birisi daha arıyor .. hayırdır ne için lazımdı ..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bende bulamadım hülya kardeşim başka bir sitede birisi daha arıyor .. hayırdır ne için lazımdı ..

Bu ilahiyi bir arkadaşım söyledi sözlerini merak ediyor 14 yıldır dinlediği bir ilahi ama sözlerinin anlamını bilmiyor ve sizlere sormamı rica etti bilen vardır belki dedi bende ilahiyi dinledim 2 gündür sürekli dinliyorum çok güzel ama sözlerinin anlamını da merak ediyorum

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
"ezelden askinla bir yane geldim ya Rasulallah

bir zalim semile pervane geldim ya Rasulallah"

Bulamadım :a22:

KırıkGitar

Kayıtlı Kullanıcı
hakkını helal et kardeşim. maalesef bende bulamdım. ama en kısa zamanda kendim yazar paylaşırım..:)

beklersin umarım.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
hakkını helal et kardeşim. maalesef bende bulamdım. ama en kısa zamanda kendim yazar paylaşırım..:)

beklersin umarım.

Allah c.c. razı olsun kardeş size karşı hakkım olduğunu sanmıyorum varsa helal olsun "en kısa zamanda kendim yazarım" demekle ne demek istediniz :a05: anlayamadım ben o kadar çok dinliyorum ki bu ilahiyi ama anlayamıyorum yine :a03: ben burda bekliyorum hayırlı haberler :a16:

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hülyacım.senin için dün gece baktım.ve sonuçççççç

buldum ama söylemem:a01:eek: kadar uykusuz kaldım demi.:a12:

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canım dur süpriz yapıcam.şimdi çıkmam lazım .misafirim gelicek.Allaha emanet ol.hayırlı iftarlar.

canım ne süprizi döndüğünde beni bulabilecen mi? kalpten gitmezsem tabi bak heyecan yaptım şimdi valla ne diyim Allah c.c. bee Allah c.c. razı olsun canım saol bekliyorum....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Mahsun Kul güzel süpriz yaptı ama elimize geçen bişey olmadı yani şaka yapmış bulamamış sizlerden haber bekliyorum bulan olursa tabi.........:)

ckumtanesi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razı olsun kardeş size karşı hakkım olduğunu sanmıyorum varsa helal olsun "en kısa zamanda kendim yazarım" demekle ne demek istediniz :a05: anlayamadım ben o kadar çok dinliyorum ki bu ilahiyi ama anlayamıyorum yine :a03: ben burda bekliyorum hayırlı haberler :a16:

Selamun Aleykum kardeşlerim Hülya kardeşim sendende ALLAH razı olsun ki bende senin gibi bu eserin sözlerini arıyodum eser bendede vardı kelime kelime dinleyrek yazdım İNŞALLAH yanlış yoktur gende kontrol edeceğim sayenizde siteye yeni üye oldum görüşmek üzere Cümlemize SELAMUN ALEYKÜM en derin saygılarımla:))

YA RESULALLAH

Ezelden aşkınla bir yane geldim YaresulAllah.
Bir salim şem ide pervane geldim YaresulAllah.
Şu hüsnün bağıdır seyrane geldim YaresulAllah.
gönülden sıtk ile kurbane geldim YaresulAllah.
Yoruldum alemi insane geldim YaresulAllah.
Yıkıp ram ale-i divane geldim YaresulAllah.
Hem tabiinde hal olduğum söyler YaresulAllah.
Ne hayır ermişim nervane geldim YaresulAllah.
Ne badem hasretinle yanar canım YaresulAllah.
Şefaat sedeyim hayrane geldim YaresulAllah.
Çok defalar dergahına yüz sürüp YaresulAllah.
Nedayım lütfu ha ihsane geldim YaresulAllah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt