Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÖZÜMÜZ KAÇ MEGAPİKSEL??? (1 Kullanıcı)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GÖZÜMÜZ KAÇ MEGAPİKSEL???

s.a.Allahıma şükürler olsun .bize verdiklerinin kıymetini bilen şükür eden mü'minlerden eylesin inşallah.sağol kardeşim .selsm ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

deren75 yazdı:
s.a.Allahıma şükürler olsun .bize verdiklerinin kıymetini bilen şükür eden mü'minlerden eylesin inşallah.sağol kardeşim .selsm ve dua ile.

VE ALEYKÜM SELAM ABLACIM, SAĞOLASINIZ.. AMİN DUANIZA. ALLAH RAZI OLSUN.. SELAM VE DUA İLEB)B)B)B)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeşim aliyem çok güzel ve şükür gerektiren bir paylaşım olmuş.bizler az göremekten şikatyet ederken meğer ne kadar mucizevi bir görüşümüz varmış.allahıma binlerce kez şükürler olsun.rabbimin verdiklerine ona ne kadar şüjretsek az.ona ne kadar teşekkür etsek.az.allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
selametleB)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN.BENİM GÖZLERİM BAHARDA ÇOK KÖTÜ KAŞINIYO.ALERJİK BİR DURUM GALİBA.ÇİÇEK POLENLERİNDEN OLSA GEREK.:(

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeşim aliyem çok güzel ve şükür gerektiren bir paylaşım olmuş.bizler az göremekten şikatyet ederken meğer ne kadar mucizevi bir görüşümüz varmış.allahıma binlerce kez şükürler olsun.rabbimin verdiklerine ona ne kadar şüjretsek az.ona ne kadar teşekkür etsek.az.allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
selametleB)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
selametleB)

Allah razı olsun canım kardeşim benim. çok haklısın. bizler çok az kıymetini biliyoruz birçok şeyin. yada kaybedince anlıyoruz.. canım ben birkaç gün olmayacağım bu arada.. msn'de olamayabilirim. zaten yazmışsın hiç çevrimiçi değilsin diye, haklısın, pek zaman bulamıyorum bu aralar. bu akşam Ankara'ya gidiyoruz. inşallah görüşürüz yine nasip olursa.. Rabbime emanetsin. Allah razı olsun ecmain olsun canım vallahi çok merak ettim.seni giriyorum yoksun tamam canım şimdi içim rahatladı.allah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah.selametle kal.allah yar ve yardımcın olsunB)yorumun için de. selametle kal.B)B)
ecmain olsun canım.çok merak ettim seni valla.hiç göremedim.ama şimdi içim rahatladı.alah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah.allah yar ve yardımcın olsun
selametle kalB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

meftun61 yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN.BENİM GÖZLERİM BAHARDA ÇOK KÖTÜ KAŞINIYO.ALERJİK BİR DURUM GALİBA.ÇİÇEK POLENLERİNDEN OLSA GEREK.:(

ve aleyküm selam meftun ablam.. öncelikle acil şifalar diliyorum size yüce rabbimden.. gözlerinize çok dikkat edin. benim de bazı şeylere alerjim var özellikle bahar mevsimlerinde çok oluyor.. şu an yine var alerjik reaksiyonlar ama atlatıyorum bahar geçince... alerjikse sorun değil, geçiyor ama diğer türlü sakın ihmal etmeyin inş. Allah razı olsun. dua ileB)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN..GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..GÖZÜMÜZÜN VE DİĞER ORGANLARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM İNŞALLAH..RABBİM BİZLERİ NE GÜZEL BİR SURETTE YARATMIŞ ELHAMDULİLLAH..BEDENİMİZİ O'NUN YOLUNDA YIPRATABİLME DUASIYLA..

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN "RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN "DİLİMİZDEN DÜŞMESİN AMİN SELEMETLE KALINB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN..GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..GÖZÜMÜZÜN VE DİĞER ORGANLARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM İNŞALLAH..RABBİM BİZLERİ NE GÜZEL BİR SURETTE YARATMIŞ ELHAMDULİLLAH..BEDENİMİZİ O'NUN YOLUNDA YIPRATABİLME DUASIYLA..

ve aleyküm selam kardeşim.. amin diyorum duanıza.. rabbimin bizlere bahşettiği her şeyin kıymetini bilelim inşallah.. çünkü biz bedenimizi nasıl kullandığımızdan da sorumluyuz ve bundan da hesaba çekileceğiz. rabbim yardımcımız olsun inş. Allah razı olsun. sağolasınız. selam ve dua ile kalınB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mabet_bekcisi yazdı:
aliye_aliye yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
selametleB)

Allah razı olsun canım kardeşim benim. çok haklısın. bizler çok az kıymetini biliyoruz birçok şeyin. yada kaybedince anlıyoruz.. canım ben birkaç gün olmayacağım bu arada.. msn'de olamayabilirim. zaten yazmışsın hiç çevrimiçi değilsin diye, haklısın, pek zaman bulamıyorum bu aralar. bu akşam Ankara'ya gidiyoruz. inşallah görüşürüz yine nasip olursa.. Rabbime emanetsin. Allah razı olsun ecmain olsun canım vallahi çok merak ettim.seni giriyorum yoksun tamam canım şimdi içim rahatladı.allah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah.selametle kal.allah yar ve yardımcın olsunB)yorumun için de. selametle kal.B)B)
ecmain olsun canım.çok merak ettim seni valla.hiç göremedim.ama şimdi içim rahatladı.alah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah.allah yar ve yardımcın olsun
selametle kalB)

sağol teşekkür ederim.. Allah razı olsun canım.. hayırlısıyle döndüğümde görüşürüz inş. selametle kal

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

çok ilginçmiş.aslında telefonumuzun kamerasıyla övünene kadar gözümüzle övünsek daha güzel olurdu heralde....:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt