siz epey hızlıymışsınız isim konusunda maşaallah maşaallah... şakaa bir yana gözün aydın kardeşim. mutluluğun daim olur inşeallah...güzel haberleriniz gelmeye devam eder inşeallah...selametle...meftun61 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
hayırlı olsun maşallah
kafamızın etini yimişti
artıkın kurtulduk
S.A.EVET MUSTAFA KARDEŞİME KATILIYORUM.ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM KURTULDUK ARTIK.NE BU YA,ŞAFAK ŞAFAK DİYE DİYE BİR HAL OLDU KIZ.EVLENİNCE OĞLUNUZ OLURSA ADINI DA ŞAFAK KOYUN
A.S ABLA GÜZEL FİKİR AMA BİZ İSİMLERİ ÇOKTAN HAZIRLADIK BİLE.
serife07 yazdı:
siz epey hızlıymışsınız isim konusunda maşaallah maşaallah... şakaa bir yana gözün aydın kardeşim. mutluluğun daim olur inşeallah...güzel haberleriniz gelmeye devam eder inşeallah...selametle...meftun61 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
hayırlı olsun maşallah
kafamızın etini yimişti
artıkın kurtulduk
S.A.EVET MUSTAFA KARDEŞİME KATILIYORUM.ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM KURTULDUK ARTIK.NE BU YA,ŞAFAK ŞAFAK DİYE DİYE BİR HAL OLDU KIZ.EVLENİNCE OĞLUNUZ OLURSA ADINI DA ŞAFAK KOYUN
A.S ABLA GÜZEL FİKİR AMA BİZ İSİMLERİ ÇOKTAN HAZIRLADIK BİLE.
Sefine-i Hayat yazdı:
S.A. KARDEŞİM.GÖZÜNÜZ AYDIN.ŞÜKÜR KAVUŞTURANA.RABBİM BİDAHA AYRILIK YAŞATMASIN İNŞAALLAH.SİZİ İKİ CİHANDA DA BERABER EYLESİN.SELAMETLE....B)
Resul_Acer yazdı:
Allah kavuştursun inşallah...B)
S.A ABİM AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN.RECEB BOZKUS yazdı:
GÖZÜNÜZ AYDINDARISI BEKARLARA(BENİM GİBİ)
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..B)B)
omar6161 yazdı:
bütün herkese benim yokluğumda biricik sevdiğime destekleriden dolayı ve yalnız bırakmamanızdan dolayı sonsuz şukranlarımı sunarım.ALLAH hepinizden razı olsun.tekrar saolun.bütün şafak bizim gibi sayanlar inşallah mutlu ve bahtiyar olur tez zamanda kavuşurlar. teşekkürler.
-Esmani- yazdı:
omar6161 yazdı:
bütün herkese benim yokluğumda biricik sevdiğime destekleriden dolayı ve yalnız bırakmamanızdan dolayı sonsuz şukranlarımı sunarım.ALLAH hepinizden razı olsun.tekrar saolun.bütün şafak bizim gibi sayanlar inşallah mutlu ve bahtiyar olur tez zamanda kavuşurlar. teşekkürler.
S.A
OOO ÖMER KARDEŞİMİZ YAZMIŞ..YA BIRAKIN MEFTUN ABLAYA TEBRİK MESAJLARINI ,ŞİMDİ ÖMER KARDEŞİMİZE KENDİSİNİN YOKLUĞUNDA SİTE HALKI OLARAK MUHTEREM SÖZLÜSÜNDEN ÇEKTİKLERİMİZİ YAZALIM...
AMA HENÜZ TESKERE ALMADIĞI İÇİN AZ DAHA SABREDELİM...GELİNCE BAŞLARIZ ARTIK...
ÖMER KARDEŞİM ŞİMDİ ASKERLİĞİN EN EN ZOR DÖNEMİ TESKERE GELDİ ÇATTI..ZAMAN GEÇMEZ ORADA...AZ DAHA SABIR...GELİNCE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ...
ADALETIMAHZA yazdı:
-Esmani- yazdı:
omar6161 yazdı:
S.A
OOO ÖMER KARDEŞİMİZ YAZMIŞ..YA BIRAKIN MEFTUN ABLAYA TEBRİK MESAJLARINI ,ŞİMDİ ÖMER KARDEŞİMİZE KENDİSİNİN YOKLUĞUNDA SİTE HALKI OLARAK MUHTEREM SÖZLÜSÜNDEN ÇEKTİKLERİMİZİ YAZALIM...
ÖMER KARDEŞİM ŞİMDİ ASKERLİĞİN EN EN ZOR DÖNEMİ TESKERE GELDİ ÇATTI..ZAMAN GEÇMEZ ORADA...AZ DAHA SABIR...GELİNCE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ...
S.A.BEN CE ÖMER KARDEŞİMİN ASKERLİĞİ YENİ BAŞLIYOR.FARKINA VARMADAN BAŞINI BAĞLAMALI
meftun61 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
-Esmani- yazdı:
omar6161 yazdı:
S.A
S.A.BEN CE ÖMER KARDEŞİMİN ASKERLİĞİ YENİ BAŞLIYOR.FARKINA VARMADAN BAŞINI BAĞLAMALI
S.A ABİİİİİ BURASI BURAM BURAM İNTİKAMMI KOKUYO YOKSA BANAMI ÖYLE GELDİ.ABLA ONUN BAŞI ÇOKTAN BAĞLANDI HEMDE PUŞİ İLE
ADALETIMAHZA yazdı:
meftun61 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
-Esmani- yazdı:
omar6161 yazdı:
S.A
S.A ABİİİİİ BURASI BURAM BURAM İNTİKAMMI KOKUYO YOKSA BANAMI ÖYLE GELDİ.ABLA ONUN BAŞI ÇOKTAN BAĞLANDI HEMDE PUŞİ İLE
A.S.BEN DE SIKI BAĞLA DİYORUM ZATEN.SİTEYLE HAŞIR NEŞİR OLMADAN BAĞLA,BAK BURAYA BAŞLARSA,ŞİKAYETLER FALAN DERKEN BİR DÜŞÜNEYİM FALAN DEMEYE BAŞLAR,SONRA BEN KARIŞMAM.
deren75 yazdı:
s.a. çok sevindim kardeşim gözün aydın Allah mesut ve bahtiyar eder sizleri inşaallah.
cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm kardeşim,gözünüz aydın,Rabbim sizleri iki cihan saadetine erdirsin..Allah'a emanet olun.allah yar ve yardımcınız olsun...B)B)B)
A.Smeftun61 yazdı:
cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm kardeşim,gözünüz aydın,Rabbim sizleri iki cihan saadetine erdirsin..Allah'a emanet olun.allah yar ve yardımcınız olsun...B)B)B)
ALLAH RAZI RAZI OLSUN KARDEŞİM.BUGÜN BİRLİKTEN AYRILDI.SABAH 7 DE ARADIM ARTIK ÖZGÜRÜM DİYO ÇOK ŞÜKÜR.