nigdeli yazdı:
Rabbim yardımcıları olsun... Dualarımız onlarla inş...
hatice-e yazdı:
Rabbim yar ve yardimcilari olur insaAllah
Anca dualarimizla yanlarinda olabiliriz insaAllah
efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
OY KURBANI OLAYIM YARADANINA!
ULKEMIZDE HANGI COCUGUN YUZUNE BOYLE SINEKLER YAPISMIS? VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN....
RABBIM SEN HEPIMIZE ACI,RAHMETINI ESIRGEME UZERIMIZDEN.
SELAM VE DUA ILE...
huzunlu_gurbet yazdı:
bu gozlerin gulmeye ihtiyaci yokmu? onun suçu ne suçlu olanlar bizi aslinda onun gozyaslarina derman olamadigimiz için ALLAH razi olsuin kardesim kendime geldim selam ve dua ile insallah amin..
ireme yazdı:
s.a..ne desem boş..içim parçalandı..bakamadım fazla...insanlığımdan utandım da bakamadım..kendimden utandımda bakamadım...yavrum senin bu halinden ben sorumluyum...nolur ağlama..bırak biz ağlayalım..gelde şu durumda olduğun için her türlü hakaretleri et bize...her şeyi hak ediyoruz..nasıl insanlarız biz...Allah (cc) bizi affetsin...yavrum dualarımdasın inşaallah...nolur beni affet...nolur affet...
mehmet29 yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. BU İBRETLİK RESİMİ GÖRÜNCE AKLIMA 1993 YILINDA FENERBAHÇENİN BEŞİKTAŞI YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM 4 YIL SONRA YENDİĞİ MAÇ GELDİ. O MAÇTA FENERBAHÇE BEŞİKTAŞI 2 -1 YENMİŞTİ 2. GOLÜMÜZÜ SON DAKİKADA BİR AFRİKALI, NİJERYALI UCHE OKECHUKWU KAYDETMİŞTİ. BANA O GÜN MÜTHİŞ SEVİNÇ YAŞATAN GÜZEL KITANIN GÜZEL İNSANI UCHEYE TEŞEKKÜRLER. BİLİYORUM ALAKASI YOK AMA UCHE FENERBAHÇENİN EN ÇOK FORMA GİYEN YABANCI FUTBOLCUSU OLARAK TARİHTEKİ YERİNİ ALMIŞTIR. 1993- 2002. UCHE DE NİJERYALI OLUP AFRİKANIN EN ÖNEMLİ FUTBOLCULARINDANDI. TEŞEKKÜRLER UCHE, İNŞALLAH BİR GÜN MÜSLÜMAN OLMAK SANADA NASİP OLUR, AMİN.
ireme yazdı:
s.a..ne desem boş..içim parçalandı..bakamadım fazla...insanlığımdan utandım da bakamadım..kendimden utandımda bakamadım...yavrum senin bu halinden ben sorumluyum...nolur ağlama..bırak biz ağlayalım..gelde şu durumda olduğun için her türlü hakaretleri et bize...her şeyi hak ediyoruz..nasıl insanlarız biz...Allah (cc) bizi affetsin...yavrum dualarımdasın inşaallah...nolur beni affet...nolur affet...
l_papatya yazdı:
ireme yazdı:
yazacak bişi bulamıyorum kelimeler boğazımda düğümlendi ağlıyorum inanın şuan
nolur yarabbim affet bizi B)B)
seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN EMEGINIZE SAGLIK
ahududu yazdı:
HAKK RAZI OLSUN SİZDEN ŞU AN RESMİ GÖRÜNCE KALBİM ERİDİ GEÇTİ VE DUA EDİYORUM ALLAHIM ONLAR HELEDE ÇOCUKLAR BU KADAR ACIYA DAYANAMAZ AMA SEN HEPİMİZDEN MERHAMETLİSİN ALLHIM ONLARA GELEN NEKADAR ZORLUK VARSA HAFİFİLET ALLAHIM VE ONLARDAN ZULMU KALDIRDA ZALİMLERİN BAŞINA YIK.AMİN
ALLAH razı olsun...
ürperdim ama gerçek bu...
ne gelir elden duadan başka..
ALLAH yar ve yardımcıları olsun..
hayırlı ve bereketli geceler...