Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ummuhan yazdı:
bir sokak resmi bir kişi gitar çalıyor diğeri dinliyor teyzenin küpesi şişe amcanın kulağın da da birtane kadın kapıdan onlara bakıyorB)
kardeşim gerçekten resimler güzel..özellikle ikinci resim çok güzel..lisedeyken felsefe kitaplarımızda böyle resimler vardı,içinde birçok şeyi anlatan..o günlere gittim sayende teşekkür ederim,eline sağlık..B)
VALLAHİ ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR, GÖZLERİM ŞAŞI OLACAK SANKİ AŞAĞIYA GİDEN TARAF ÜST GİBİ GELDİ, YANILIYOR DA OLABİLİRİM... NE MÜTHİŞ ŞEYLER VAR SİZDE, ÇOK GÜZEL..HER ZAMAN DEVAMI GELİR İNŞAALLAH...
VALLAHİ ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR, GÖZLERİM ŞAŞI OLACAK SANKİ AŞAĞIYA GİDEN TARAF ÜST GİBİ GELDİ, YANILIYOR DA OLABİLİRİM... NE MÜTHİŞ ŞEYLER VAR SİZDE, ÇOK GÜZEL..HER ZAMAN DEVAMI GELİR İNŞAALLAH...