SELAMUN ALEYKUM HOŞGELDİN TALİP AMCA ÜZMEYİN KENDİNİZİ
ALLAH HER ZAMAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUN
s.a talipamca allah (c.c) hepimizi bağışlasın.
s.a. arkadaşlar...yazınız çok güzel abi..sağolun.
YARADAN, yaratılmışların rabbi...emanet verdiği bu canı hepimize hayırlısıyla tüketmeyi nasip eder inşallah..
bu arada yeniyim...yavaş yavaş alışıcam galiba.
Yaziniz çok Akiciydi çok Etkilendim Rabbim Hepimizin Yardimcisi Olsun.talip Amca Selametle Kal.
selamun aleyküm TALİP ABİ yazınız gerçekten çok samimi olmuş emeğinize sağlık çok iyi ifde etmişsinz tüm dualarnız kabul olur inşallah ALLAHın izniyle hayırlı günler bi çoğumuzdan daha genç ruhlu talip ABİ
Selamualeyküm,Hemşehrim,Kardeşim,Yeğenim,ben size teşekkür edrim talip abi amca layıksınız tabiki herzaman
selam ve dua ile
selametleB)B)B)
selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun (dediğiniz gibi):evet Abi emeğinize sağlık çok güzel açıklamışsınız...ALLAH c.c.cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...ALLAH c.c. emanet olun...selametle...
s.a talipamca allah (c.c) hepimizi bağışlasın.
VeAleynaAleykümSelam Erdal Ağabey;Selamın Aleyküm Talip Bey Kardeşim...
Ayrılık zamanları hayatımızın en hüzünlü ,en kahırlı ve en buruk zaman dilimleridir.Bunu sizde çok iyi bilirsiniz muhakkak.Ama bende daha fazla etki yaptığını çok rahat söylemeliyim...
On gün önce kızımı gelinlikler içinde gönderirken yüreğimin yandığını hissetmiş,gözyaşımı gizlice dökmüştüm.Ayrılıklar yakıyor Talip bey...çok yakıyor....
Benzer bir ayrılık sahnesi yaşıyoruz...Bu siteden bazı kardeşlerimizin gitmek zorunda bırakıldaklarına şahit olduk...üzüldük...''gül bahçesine girenin üstüne güzel koku sinmeli '' düşüncesi ile hep burda kalmayı, siteye teşrif eden kardeşlerimize hoş geldiniz demeyi dinimizin vecibesi bildik...Genç kardeşlerimize tavsiyelerde bulunmayı görev bildik..
Bazen bırakmayı düşündüğüm anlar olmuştur...Ama kalmanın daha faydalı olacağı kanaati baskın çıkmıştır.
Sizlerin yazılarınızı beğendiğimi gelecek zaman dilimlerinde güzel forumlarda görüşeceğimizi yazmıştım...Böyle olmadı Talip Bey ...böyle olmadı.
Sabah Belediyeye gidecek yeni başladığım onbeş daireli inşaatımın ruhsat işlemlerini yaptıracaktım...Gidemedim ve oturdum sizlere içimden gelen bu dizeleri yazıyorum...
Velhasıl....
Ahiret yurdunda bu aciz sizlerle aynı mekanda bulunma şansına sahip olamayabilir...
Ben yalancı dünyada görüşmek istiyorum....
keşke ama keşke bende sizin gibi dile getirebilseyedim düşündüklerimi ama malesef yapamıyorum olmuyor işte Nekadar güzel yazmışsınız düşüncelerinizi yazıya dökmüşsünüz eminim daha çok yazmak isterdiniz ama herşeyide yazmak mümkün değil malesef neyse ...
BATAN GÜNEŞ DOĞMAYA DOĞAN İNSAN ÖLMEYE MAHKUMDURgiden kardeşlerimizde ölüm olmadığı müddetçe gelmeye mahkumdurlar ölümde olursa zaten diğer tarafta şahsi olarak görüşürüz inşAllah. hepiniz ALLAH a emanet olun selametle...