1truepathislam
Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel oldu emeğine sağlık kardeşim
teşekkürler
ayy çok güzel oldu sağolun..
çok güzel oldu emeğine sağlık kardeşim
delete oldu keşke şunun merve olnadıda çıksa kendi adınla olsa işte öyle birşey var mı?
Yaptım çok güzel oldu.Benimkine buradan bakabilirsiniz..
http://funnylogo.info/engines/Google/White/senokli.aspx
:a21:
süper oldu ya emeğine sağlık allah cc razı olsunn....selam ve dua ile....
s.a gerçekten çok hoş oluyor ama nasıl yaptınız ben neden yapamıyorum?Kızımın çok hoşuna gitti.Ben yapınca boş sayfa çıkıyor...
Personal search engines : Logo maker Search engine maker maker matrix_revolutions googletestad rune fonts perm style
burayı tıklayın naçılan sayfaya isminizi yazın türkçe karakterler kullanmayın alt tarafta '' create my search engine'' yazıyo oraya tıklayın isminiz yazılmış olucak
[SIZE=-1]Make As Your Homepage! daha sonra buraya tıklayın ve anasayfa yapın... tekrar deneyin inşallah olur...[/SIZE]
[Çok teşekkür ederim kardeşim şimdi oldu,sorun türkçe karaktermiş...Sonunda ve sayenizde.
Personal search engines : Logo maker Search engine maker maker matrix_revolutions googletestad rune fonts perm style
burayı tıklayın naçılan sayfaya isminizi yazın türkçe karakterler kullanmayın alt tarafta '' create my search engine'' yazıyo oraya tıklayın isminiz yazılmış olucak
[SIZE=-1]Make As Your Homepage! daha sonra buraya tıklayın ve anasayfa yapın... tekrar deneyin inşallah olur...[/SIZE]
[Çok teşekkür ederim kardeşim şimdi oldu,sorun türkçe karaktermiş...Sonunda ve sayenizde.
rica ederim yapabilmenize sevindim hayırlı sabahlar....