Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua
(2 Kullanıcı)
sizLerden istedigim sevgiLim nisanLim icin degiL ama anneme kavusmak icin istiyorum.Severek evLendim ama onLarin rizasini aLmadim.. Evden kacarak evLendim. 3 Seneden beri gormuyorum onLari goremiyorum.. Benim icin dua ederMisiniz? Hatami biLiyorum... PismanLigimi biLiyorum. Birdaha dunyaya geLsem ayni hataya dusmemek icin eLimden geLeni yaparim.. AMa yasanmis yasanmis oLuyor
Bu arada SIKILarak soyLemek istiyorum birde bende sizLErLe beraber namaz kiLmak istiyorum ama hep vazgeciyorum birdahaki gune birakiyorum.. bana yardimci oLabiLirmisiniz?
hergun namaz duaLAri siteLErini geziyorum basLayacagim diyorum hep baska bir gune birakiyorum...
bende senı unutama guzel kardesım en zor gunlerımde yanımdaydın halada oyle rabbım yapmıs oldugun butun duaları kabul ve makbul eylesın sevdıgıne tez zamanda kavustursun inş )) amın amin aminnn...........
nefsıne ve seytana teslım oluyosun meryem kardesım yapma boyle bugunden ıtıbaren basla hatta yatsı namazını kıl ve yat inş 40 gun boyunca kıldıgın zaman bır daha asla bırakmıyosn rabbım ıznıyle ben oyle oldum mesela 7 ay boyunca hıc bırakmadım bırakmıcamda inş senınde namaza baslaman ıcın dua etcem inş selam ve dua ıle.....
yanLiz hep tedirginim. abdestimi kiLarken hep acaba dogrumu kiLdim,
kabenin yönünü nasiL biLirim;tum duaLAri biLMiyoum.. birde oturusta kaLkista seLam veriste farkli dualar sozler var. ilk namaz kilarken karsimd yanimda kitp olmasi gerek? bu sekilde namaz kilmam hemde ilk namazimi kilmam ne kadar dogru olur??
baslamak icin bir o kadar niyetli ama bir o kadarda yanlis kilma korkusu var.
Fatiha; subhaneke, ihlas, allahumme salli ve barik duasinida biliyorum.. ama okunuslari ile.. bir kac gun icinde diger dualari ogrenmeye baslayacagim. ondan sonrada baslayacagim ALLAH in izni iLe.. insaLLah.
Günaydın Arkadaşlar,
Bu hafta sizleri forumda göremeyince yoksunuz zannettim. Forumun ayrı bir yerinde gözüküyor konu.Ayçacım nasıl oldu sağlığın. bu hafta gene dualarımızı ediyoruz değil mi.?
hayırlı sabahlar ablacım yok geçmedi devam hala bu sefer öksürükte başladı idare ediyorum işte rabbim daha büyük hastalıklar vermesin (amin) edicez inşallah bu hafta bahtışen kardeşimiz hazırlıcak listeyi selam ve dua ile...
SELAMUN ALEYKUM.Allah razı olsun burda dua edenlerden. Benim işlerim hayırlısı ile Yüce Rabbimin sayesinde çözülmeye başladı. Ben kendim için hayırlısını istemeye devam edeceğim. Sevdiğim kişinin gönlüne Rabbim beni sevdirsin,hayırlıysa en kısa zamanda bir evlilik nasip etsin bize.AMİN. ALLAH HEPİNİZİN YARDIMISI OLSUN.AMİN.
VEDDUA VESSELAM...
selamün aleyküm arkadaşlar..herkes burddaymış birben yokum bu aralar..
işyerinde çok yoğun geçiyor bu aralar. forumu da takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..bahtışen kardeşim senide uzun zaman oldu göremedik hoş geldin..
Bir kaç hafta oldu liste Ayça kardşimizdeydi zahmetimiz hep çekti Allah razı olsun kardeşim Ayça Hakkını helal et..
hep beraber bütün kardeşlerimiz için ellerimiz kaldıracağız yine Mevlaya...
arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz lütfen.. hayırlısı ile Aileler Artık birbirlerine karşı iyi niyetli olsunlar inşallah....
Anne babaların rızası için beklyiruz o da yılları buldu..
Rabbim tüm kardeşlerimizin engellerini hayırlısı ile kaldırsın benim de inşallah...