Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (2 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu hafta yerime listeyi düzenleyecek olan biri var mı bu haftalık Allah cc razı olsun selam ve dua ile...

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
ay ya bahtısen hazırlasın guzel kardesım ben haber vercem emıne ye ıns selam ve dua ıle inş

MeryeM.

Kayıtlı Kullanıcı
ArkadasLAr sitenize yeni katiLiyorum..

sizLerden istedigim sevgiLim nisanLim icin degiL ama anneme kavusmak icin istiyorum.Severek evLendim ama onLarin rizasini aLmadim.. Evden kacarak evLendim. 3 Seneden beri gormuyorum onLari goremiyorum.. Benim icin dua ederMisiniz? Hatami biLiyorum... PismanLigimi biLiyorum. Birdaha dunyaya geLsem ayni hataya dusmemek icin eLimden geLeni yaparim.. AMa yasanmis yasanmis oLuyor :(

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
hos geldın meryem kardesım; tabıkıde meryem senın ıcınde dua etcez senı cok ıyı anlıyorum genclıgın verdıgı bırsey inş annenle kavusursun guzel kardesım senın ıcın dua etcem inş selam ve dua ıle

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
arkadasalr ınsaallah allah kısmet nasıp ederse bu hafta ben hazıralrım lıstemızı

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
oyoyo kım gelmıs kım benım fıtıgım gelmıs :) hazırlamaya basla ıns bızlerıde unutma oky optum senı fıstıgım benım:))) kader arkadasım benım

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım senı unutmak mumkun mu hıc tabıkı unutmam

MeryeM.

Kayıtlı Kullanıcı
sagoLun arkadasLar..

Bu arada SIKILarak soyLemek istiyorum birde bende sizLErLe beraber namaz kiLmak istiyorum ama hep vazgeciyorum birdahaki gune birakiyorum.. bana yardimci oLabiLirmisiniz?

hergun namaz duaLAri siteLErini geziyorum basLayacagim diyorum hep baska bir gune birakiyorum...

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
bende senı unutama guzel kardesım en zor gunlerımde yanımdaydın halada oyle rabbım yapmıs oldugun butun duaları kabul ve makbul eylesın sevdıgıne tez zamanda kavustursun inş :))) amın amin aminnn...........

melis

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılmak istiyorum hayırlısıyla niş

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
nefsıne ve seytana teslım oluyosun meryem kardesım yapma boyle bugunden ıtıbaren basla hatta yatsı namazını kıl ve yat inş 40 gun boyunca kıldıgın zaman bır daha asla bırakmıyosn rabbım ıznıyle ben oyle oldum mesela 7 ay boyunca hıc bırakmadım bırakmıcamda inş senınde namaza baslaman ıcın dua etcem inş selam ve dua ıle.....

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
tabıkıde boyle olunca o kadr mutlu oluyorum 22:00 hepımız duaya baslıyoruz yaa ıcımden aglamak gelıyo artı ıcım okadr cok huzurlu oluyorum kı anlatamam zaten bır gun yapman kafı bırdaha bırakamıyosun rabbımın izniylee :)

MeryeM.

Kayıtlı Kullanıcı
yanLiz hep tedirginim. abdestimi kiLarken hep acaba dogrumu kiLdim,

kabenin yönünü nasiL biLirim;tum duaLAri biLMiyoum.. birde oturusta kaLkista seLam veriste farkli dualar sozler var. ilk namaz kilarken karsimd yanimda kitp olmasi gerek? bu sekilde namaz kilmam hemde ilk namazimi kilmam ne kadar dogru olur??

baslamak icin bir o kadar niyetli ama bir o kadarda yanlis kilma korkusu var.

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
bak guzel kardesım senın ılk yapcan sey duaları ogrenmen lazım sankı bız cokmu dogru kılıyoruz tabıkıde bız orasını bılemeyız ama olabıldıgı kadr dogru kılmaya calısıyoruz rabbım kabul eylesın inş ılk baslangınc yanı nıyett onemlı dualarını ogren yanı ne bılıyım bı hocaya gıt tamm anlamıyla ogren bende sana yardımcı olabılırım rabbım izniyle inş tam manasıyla ogrenırsın inş

MeryeM.

Kayıtlı Kullanıcı
yardiminizi cok isterim.

vicdan azabi cekmek istemiyorum.. Seccademi agLatmak istemiyorum..

MeryeM.

Kayıtlı Kullanıcı
Fatiha; subhaneke, ihlas, allahumme salli ve barik duasinida biliyorum.. ama okunuslari ile.. bir kac gun icinde diger dualari ogrenmeye baslayacagim. ondan sonrada baslayacagim ALLAH in izni iLe.. insaLLah.

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın Arkadaşlar,
Bu hafta sizleri forumda göremeyince yoksunuz zannettim. Forumun ayrı bir yerinde gözüküyor konu.Ayçacım nasıl oldu sağlığın. bu hafta gene dualarımızı ediyoruz değil mi.?

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar ablacım yok geçmedi devam hala bu sefer öksürükte başladı idare ediyorum işte rabbim daha büyük hastalıklar vermesin (amin) edicez inşallah bu hafta bahtışen kardeşimiz hazırlıcak listeyi selam ve dua ile...

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.Allah razı olsun burda dua edenlerden. Benim işlerim hayırlısı ile Yüce Rabbimin sayesinde çözülmeye başladı. Ben kendim için hayırlısını istemeye devam edeceğim. Sevdiğim kişinin gönlüne Rabbim beni sevdirsin,hayırlıysa en kısa zamanda bir evlilik nasip etsin bize.AMİN. ALLAH HEPİNİZİN YARDIMISI OLSUN.AMİN.
VEDDUA VESSELAM...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm arkadaşlar..herkes burddaymış birben yokum bu aralar..
işyerinde çok yoğun geçiyor bu aralar. forumu da takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..bahtışen kardeşim senide uzun zaman oldu göremedik hoş geldin..
Bir kaç hafta oldu liste Ayça kardşimizdeydi zahmetimiz hep çekti Allah razı olsun kardeşim Ayça Hakkını helal et..
hep beraber bütün kardeşlerimiz için ellerimiz kaldıracağız yine Mevlaya...

arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz lütfen.. hayırlısı ile Aileler Artık birbirlerine karşı iyi niyetli olsunlar inşallah....
Anne babaların rızası için beklyiruz o da yılları buldu..
Rabbim tüm kardeşlerimizin engellerini hayırlısı ile kaldırsın benim de inşallah...

selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt