Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
arkadaşlar bahtışen kardeşimiz siteye giriyormu denk gelmedim ama sanırım gelmiyo aklımdanda acabamı diorum allah korusun ama inşallah kötü bişe yokturrrr:( merak ettim...

bu arada erhan senin baban nasıl iyidir inşallah

selam ve dua ile...

sevgili kardeşim Allah senden razı olsun...kusura bakma yeni gördüm...
Babam hala hastanede yatıyor ama durumu çok iyi artık..atlattık çok şükür...
...
....bu arada bende bahtışen kardeşimizi merak ediyordum...
inşallah kötü bir şey yoktur...
..selam ve dua ile.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim Allah senden razı olsun...kusura bakma yeni gördüm...
Babam hala hastanede yatıyor ama durumu çok iyi artık..atlattık çok şükür...
...
....bu arada bende bahtışen kardeşimizi merak ediyordum...
inşallah kötü bir şey yoktur...
..selam ve dua ile.

tamam burda sanırım çok şükür online çünkü neyse hala hastanedemi ya :( tekrar geçmiş olsun kardeşim tez zamanda sağlığına kavuşup eve dönmeyi nasip etsin allahım (amin ) selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
RABBİM cümlemizin hastalarına şifa versin inşallah...
...Allah senden de razı olsun o güzel duaların için nefesine ve yüreğine sağlık...
Allah seni darda bırakmasın inşallah... selam ve dua ile..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM cümlemizin hastalarına şifa versin inşallah...
...Allah senden de razı olsun o güzel duaların için nefesine ve yüreğine sağlık...
Allah seni darda bırakmasın inşallah... selam ve dua ile..

amin kardeşim allahım kimseyi darda bırakmasın inşallah allah sendende razı olsun....

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim için dua edermisiniz..lütfen..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar evt gıremıyorum su sıralar anlatmıstım sorunlar var aılemde baaya cıddı sorunlar sınır krızlerı fılan gecırdım kaldıramıyorum artık sankı ama allah buyuk benı merak etmıssınız saolun ıyıyım allah razı olsun sızlerden

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen allah sıkıntılarını en yakın zamanda feraha erdirir inşallah.. metin ol allaha sığın..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar evt gıremıyorum su sıralar anlatmıstım sorunlar var aılemde baaya cıddı sorunlar sınır krızlerı fılan gecırdım kaldıramıyorum artık sankı ama allah buyuk benı merak etmıssınız saolun ıyıyım allah razı olsun sızlerden

güzel kardeşimmm geçmiş olsun olan bize oluyo nekadar yıpranmışsındır kimbilir allahım yar ve yardımcın olsun selam ve dua ile. :(

mir_erhan

Moderator
sevgili kardeşim inan çok üzülüyoruz...ama bütün herşeyi gören Allah idare etmeyi çok iyi yapar şüphesiz...biliyorum ne kadar söylesekde senin çektiklerini anlayamayız..
...Ama anladığımız bir şey var oda bu dünyanın geçici olduğu ve ahiret yolunda çektiklerimizin hepsinin karşılığı vardır bunu unutmayacağız..
...dedimya ne diyeceğimizi bilmiyoruz belki ama...
...sen Alemlerin Rabbi olan O güzel Allaha sığın sabırlı ol güçlü..
..ve unutma ne çkersen Allahı sevdiğin için..unutma kardeşim....
...RABBİM yar ve yardımcın olsun bahtışen kardeşim...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yarın hacet namazını yapıcakmıyız hani her hafta yapıyoduk niye kimseden ses çıkmıyo.....

mir_erhan

Moderator
evet evet..
...yarın namaz ve dua yapacağız tabi..Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa...
..yarın akşam dua gecemiz...arkadaşlar bildirseler çok iyi olur...

mir_erhan

Moderator
arkadaşlar haber bekliyoruz..
...biz yarın akşam dua edeceğiz...
..katılacak arkadaşlar haber verseler iyi olur..
Selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
saat kaçta yapılacaksınızki...
ben sevdigime kavuşmak istemiyorum. zaten sevmiyorumda...
sizler için saat uygun olursa yapabilirim....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
saat kaçta yapılacaksınızki...
ben sevdigime kavuşmak istemiyorum. zaten sevmiyorumda...
sizler için saat uygun olursa yapabilirim....

herşeye inanırımda ben sevdigime kavuşmak istemiyorum. zaten sevmiyorumda.. lafına inanmam üzgün 42 derken bile dilinin söylediğini sende biliosun hem bize en önemliside kendine söyleyemiosun eğüer yaralı olmasan değil sevmiıorum demek bu konudan bahsetmissin bile....çok ii bilirim bunları kendini kandırmaktan başka hiç birşey değill kardeşimmm tamam olur sen duanı yapoarsın bize....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar ben listeyi oluşturmaya başlım ozamannn hadi bismillah...:) bahtışen jardeşim yok sanırım ben şimdilik önlisteyi yapim bahtışen kardeşim düzene koyar..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
herşeye inanırımda ben sevdigime kavuşmak istemiyorum. zaten sevmiyorumda.. lafına inanmam üzgün 42 derken bile dilinin söylediğini sende biliosun hem bize en önemliside kendine söyleyemiosun eğüer yaralı olmasan değil sevmiıorum demek bu konudan bahsetmissin bile....çok ii bilirim bunları kendini kandırmaktan başka hiç birşey değill kardeşimmm tamam olur sen duanı yapoarsın bize....

yok bitanem inanki istemiyorum. şimdi şükrediyorum iiyiki ayrılmışız diye. allahıma çok şükürki çünkü; bitanem o kişi benim hakkımda hayırlı birisi degildi..
belki biliyorsundur neler yaşadıgımı ama bilmiyorum. bitanem rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder biliyorsun. inanki ben sevmiyorum onu sadece onun cami hocası olmanı yani allah yolunda, inaçlı bi insan olması beni ona baglamıştı. gördüm vede yanıldım. onunki sadece meslegini yapmakmış, hayatında uygulama gibi bir amacı yokmuş. ben böyle bi insanla bir ömür geçiremem. anlatabildinmi bilmiyorum ama...
gerçekten sevmiyorum...
sevsem bana döndügü zaman onunla tekrar başlardı vede bitirmezdim....

mir_erhan

Moderator
Ayça kardeş listeyi sen yaparsan çok iyi olur sana zahmet...
..ARkadaşlar gelirler yavaş yavaş..
...hem üzgün kardeşimizde bize dua eder bizde ona dua ederiz belki severler birbilerini........
...Allah tan hayırlısını dileyeceğiz...
..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
herşeye rağmen hakkında hayırlısı olsun ben sadece hissettiklerimi söyledimm ama sen öyle diosasn öyledir kardeşimmm gene en doğrusunu sen bilirsin bizde senin için hayırlı bir insanla karşılaşman için dua ederiz istersen tabi...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
evet bitanem bu olabilir. ama inanki eger ona kavuşmak gibi, vede erhan kardeşimin dedigi gibi onun tekrar sevmeyi inanki istemiyorum. bende onla ilgili herşey bitti..
artık tekrar yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. ben onu allaha havale ettim.
ama şuna inanıyorum. rabbim ondan daha iyi bir insan karşıma çıkaracaktır hayırlısıyla...
dedigim gibi sizin için dua etmek istiyorum ben, kendim için degil...
inşallah rabbim hayırlısyla sizleri sevdiginiz insanlara kavuşturur. tabiki hakkınızda hayırlı ise... bak bitanem şunu düşün sevdigine kavuşursun, evlenirsin , ama bir ömür mutsuz olursun bu çokmu iyi sanki.. zamanında üzüldüm ama şimdide şükrediyorum. iyiki bitti, diye.. o yüzden rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bize...
selam ve dua ile...

bu arada ismim elmas

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt