Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
arkadasalr kusura bakmayın hakkınızı helal edın basımıza cok kotu bsy geldı gıremedım hayat memat meselesı nolur hakkınızı helal edın cok uzgunum:(

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
ok helal olsun inşallah önemli birşey yoktur ama ben elimden geldiği kadar senin yazdıklarını yaptım.. allah kabul etsin..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsın kardesım ınsaallah kabul olur dualarınız

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah... ne güzel böyle bir şey organize edilmiş.. bu iste huzur verdi bana hepinizden allah razı olsun...

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
evt katılmak ısteyenler ısımlerını yazsınlar lutfen bu aksam saat 10 da duamız var
2 rekat hacet namazı duası
tovbe ıstıgfar
50 salavat
1 yasın
esmaul husna
100 ya vedud
daha sonrada lıstedekı tum arkadaslar ıcın nıyetlerıyle beraber tek tek dua edecegız ınsaallah
ısımlerınızı ve nıyetlerınızı yazarmısınız

kardeşlerim dün duaları okudum . tek tek isim olarak dua edemedim ama gönül derdi çekip kavuşmak isteyen kardeşlerimiz hayırlısı ile sevdiklerine kavuşsunlar diye dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm..
.arkadaşlar öncelikle hepinizden hakkınızı helal etmenizi isteyeceğim..
dün ki programa yetişemedim..
salı akşamı babam kalp krizi geçirdi aniden çıkıp gittim..
dün akşam yoğun bkımdan çıktı çok şükür Rabbim bir kez daha bağışladı onu bize..
tabi ki başta dün akşamki dualarınızında yardımı ile..
durumu iyiye gitti ben işe geldim..
tekrar hakkınızı bana hela edin..ve dualarınızdan eksik etmeyin..
..Allah razı olsun hepinizden..

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
dün akşam yoğun bkımdan çıktı çok şükür Rabbim bir kez daha bağışladı onu bize..

Çok geçmiş olsun kardeşim.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

çok geçmiş olsun kardeşim allahım tez zamnda şifasını versin aminn ...

mir_erhan

Moderator
çok geçmiş olsun kardeşim allahım tez zamnda şifasını versin aminn ...

Allah senden razı olsun kardeşim..
sen o avuçlarını havaya kaldırırken ,Allaha yalvarırken benide unutma...
...Allah seninde yüreğindeki tüm niyetlerini gerçekleştirsin...

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardesım gecmıs olsun allah babanızı sıze bagıslasın
bende katılamadım cunku benımde kotu bı babam var yıllardır bıze etmedıgını bırakmadı turlu ezıyetler hakaretler sımdıde oldurmeye kaktı annemı ve bızı bana dua edın olur mu ölürsemde hakkınızı helal edin çünkü delırmıs artık er yada gec bır bela yapacak bıze :(

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılamadım cunku benımde kotu bı babam var yıllardır bıze etmedıgını bırakmadı turlu ezıyetler hakaretler sımdıde oldurmeye kaktı annemı ve bızı bana dua edın olur mu ölürsemde hakkınızı helal edin çünkü delırmıs artık er yada gec bır bela yapacak bıze :(

Ah guzel cocugum ah guzel yavrum, okuduklarima inanamadim. rabbim babani hidayete erdirsin insallah. Cok ama cok uzuldum.Maalesef boyle aile ortamlari icinde buyuyen yavrularimiz evliligi kurtulus sayiyor ve erkenden evleniyorlar.Evlendikleri insan hayirli cikmazsa kaderleri annelerine benziyor. Benimde kizim var,senin yasadiklarini bende yasadim:( mutlaka okumay calis,iyi bir meslek edinmeye calis. Gunumuzde hayirli bir es bulmak sayisaldan ikramiye kazanmak kadar zor. Dualarim seninle guzel kizim, Rabbim anneni ve seni feraha erdirsin insallah,Amin.

mir_erhan

Moderator

Allah korusun kardeşim.. olurmu öyle şey..Rabbim senin de yar v e yardımcın olsun inşallah..
...yanlış anlama ama sormak istedim.amacım paylaşmak yani.
babanızın herhangi bir rahatsızlığı falan yok değil mi...örneğin babamda çok asabi bir insandı ben çok da dayak yemişim kendisinden..ama keşke o yanı olmasa ki kendisi de pişman ama çok da iyidir..
belki de biz iyiyiz babamız olduğundan yada Allahtan kortuğumuzdan ne bileyim işte..
..sevgili kardeşim senin durumuna çok çok üzüldüm..yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırım..Allah senin ile olsun..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun canım kardeşim çok üzüldüm tahminimce ekonomik sebepler diye düşünüorum çüünkü bizlerde yaşıyoruz bi farkımız yok yani tek fark babam dmövmez ama bazen bir söz bile dövmeye eşittir onun için dua et devir değişiyo artık kimse en yakınını bile tanımaz hale geldi allahım hepimize yardım etsin...selametle

mir_erhan

Moderator
Sevgili kardeşlerim..hiç canınızı sıkmayın..Rabbim herşeyden ve herkesten haberdardır şüphesiz...
O Allah ki sevdiği kullarına kendisini hatırlatır ve seslerini duymak ister o yüzden Allah bizden sürekli dua etmemizi istiyor..herbirimiz ayrı sınavlara tabi tutuluyoruz..bu dünya geçicidir kardeşlerim bunu biliyoruz ama Allah bunu idrak edebilmemiz için bize sabır ve dayanma gücü de versin ki kaldırabilelim...
..EY RABBİMİZ bize kaldıramıyacağımız yükü yükleme...
...bize uygun gördüğün sıkıntılar için de bize sabır güz ver Ya RABB!!
...
...Arkadaşlar hergün dua edeceğim ama perşembeleri bir başka dualar edeceğiz...
...ve biz sıkıntılarımızla dualar ile savaşacağız...
..Allah herşeyi gören ve işitendir...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm...

Dün Akşamki Duaya Katılamadım Arkadaşlar Lütfen Hakkınızı Helal Edin :(:(:(

..........

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım allah hepınızden bın kere razı olsun ıyıkı burdayım ve ıyıkı varsınız ama ınsanın oz babasının bole yapması cok agar dusman gıbı bıze bı rahatsızlıgı yok sadece kotu kalplı haset kıskanc ve bencıl bazen dıyorum tutundugum tum dallar kırılıyor tek tek oz babam bole sevdıgım bole yaptı ne yenı bı hayat kurabılıyorum hıc bsyı yoluna koyamıyorum allahım buyuk ama ben artık cok yoruldum en agar darbelerı hep sevdıklerımden en yakın bıldıklerımden alıyorum :(:(

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bahtışen kardeşimiz siteye giriyormu denk gelmedim ama sanırım gelmiyo aklımdanda acabamı diorum allah korusun ama inşallah kötü bişe yokturrrr:( merak ettim...

bu arada erhan senin baban nasıl iyidir inşallah

selam ve dua ile...

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Canım kardeşim.Dilerim Allah gönül muradı olan her kulunun hayırlısıyla muradını verir inşallah.

Bahtışen kardeşim benim için tefriciye almıştın ya okudunmu acaba.Ne olur Kusura bakma duasını yapacamda....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt