Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Allah hepimize hayırlı kapılar açacaktır arkadaşlar inşallah....
çok çektik gönül derdini Allah sabır versin...Allah kendi yolundan ayırmasın inşallah...

...yok be yıllar oldu halla bir yuva kuramadım sevdiğim insanla...
....ailevi engeller işte...
...ama o çok değerli arkadaşlarımın dualarıyla inşallah hepimiz de ferrah kapılardan geçeceğiz...
...buna ben çok büyük ümitle inandım..sizede tavsiye ederim...
....bana da inanın can kardeşlerim....

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardesım olsun ınsaallah olsun herkez muradına ersın sızdekı olan gelısmelere cok sevındım ınsaallah herkezın aynı sekılde olur gonlundekı duaları kabul olsun canı gonulden ıstıyorum cunku ben her gecen gun daha da yıpranıyorum sucsuz yere neler yasıyorum ve bı turlu acıklıga kavusturamıyorum hersey benım dısımda gelısıyo ben onu aldatmadım aklımdan bıle gecırmedım canımı vercek kadar cok severken basıma gelenler benı cok uzuyo cok gucum tukenıyo nolur dualarımız kabul olsun ıcım cok acıyo:A:A:(

mir_erhan

Moderator
sevgili kardeşim seni çok iyi anlıyorum...
ve yola çıkıyorum yolcu duasıda kabulmuş..senin için elimi indirmeyeceğim Allah kabul edecektir inşallah...sen sabırlı ol biraz sadece....
Allah yar ve yardımcın olsun...

bana da dua edin..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
allah rrazı olsun erhan kardesım ınsaallah dualarımız kabul olsun sende ınsaallah sevdıgınle mutlu huzurlu ımanlı bı yuva kurarsın hayırlısyla allahım yardımcın olsun hayırlı yolculuklar

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

bahtısen ya :a33:gercekten cok uzuldum halıne ıyısallh duzelır ya bak ben sevdıgımın gozlerının ıcıne bakıp 21 defa ya vedüd demıstım ertesı gun basladı hersey cok ınandım bunu ban amuhterem bır arkadasım demıstı allhtan umut kesılmez ama ıcınden ve kalpten soyleyeceksın

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardesım gozune bakmayı bırak sesını bıle duyamıyorum bana cok kızgın yok yere bana oyle kızıyo kı ama cok sevıyorum onu bana gerı donmese bıle gercegı bılsın onu aldatmadıgımı bı baskasına bakmadıgımı bılsın kalbım paramparca baska bı sebepten olsaydı benım kucucukte olsa bı sucum hatam olsaydı eger ıcım bu kadar yanmazdı allahım ben aklımı kaybetmeden ılham etsın bunu ona yalvarıyorum allahım anlasın bana haksızlık ettıgını

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

canım kardesım gozune bakmayı bırak sesını bıle duyamıyorum bana cok kızgın yok yere bana oyle kızıyo kı ama cok sevıyorum onu bana gerı donmese bıle gercegı bılsın onu aldatmadıgımı bı baskasına bakmadıgımı bılsın kalbım paramparca baska bı sebepten olsaydı benım kucucukte olsa bı sucum hatam olsaydı eger ıcım bu kadar yanmazdı allahım ben aklımı kaybetmeden ılham etsın bunu ona yalvarıyorum allahım anlasın bana haksızlık ettıgını

bahtısen konusmayı denesen lutfen ya aracı oy mektup yaz ama dınlesın senı bu saglasan bıle basarılı olursun

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
valla ne mesajlar yazdım ne yemınler ettım her yolu denedım konusmuyor zaten benımle arayıp konusmaya kalktıgımda terslıyo bagrıyo daha cok kalbım kırılıyo onu aldattıgımı dusundugu ıcın nefret duyuyo bellıkı bana zatnen aynı sehırde de degılız o turkıyenın bı ucunda ben dıger ucunda ogretmenlık yapyo ama 15 tatılde gelıcek ınsaallah konusmayı denıcem ama ınan umudum yok konusmaz bıle benle yuzume bıle bakmaz cok ınatcı nasıl kanıtlasam onu aldatmadıgımı dıye dusnmekten beynım karıncalanıyo artık uykuları terkettım bıde onada uzuluyorum dusnsene sevdıgının senı aldattıgını dusnmek ne kadar kotu bı duygu emınım kı oda sıkıntı ıcınde ama benım sucum yok ıkımızede yazık edıyor

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

cok ıyı anlıyorum senı gercekten benım sevdıgımden benı ayırdılar ama ne oldu bız tekrar bulduk sımdıde fıtne fesat koymaya calısıyolar allah yardımcımız olsun ama dayanma gucun olsun lutfen bı erkekten akıl al ne yapacagın konusunda gercekten ona gore davranırsın uzulme ne olur bak kendıne ıskence etmende dogru degıl

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
ınsaallah kardesım sagol ama allahım gızlıyıde acıgıda bılıyo bu dunyada anlamasaada elbet hesabımız otekı dunyada gorulecek bana ettıgı haksızlıgı er yada gec anlıcak ama ben buna nasıl dayancam onu bılemıyorum ıste allahım yardımcımız olsun hepımızın ama erhan kardesımın ıcıne dogmus bak mutlu olacaklar kesınlıkle vardır aramızda muradına erecekler ınsaallah canı gonulden ıstıyorum sevenler mutlu olsun kımse ayıramasın ınsaallah

atris

Kayıtlı Kullanıcı
.....

.....

ınsaallah kardesım sagol ama allahım gızlıyıde acıgıda bılıyo bu dunyada anlamasaada elbet hesabımız otekı dunyada gorulecek bana ettıgı haksızlıgı er yada gec anlıcak ama ben buna nasıl dayancam onu bılemıyorum ıste allahım yardımcımız olsun hepımızın ama erhan kardesımın ıcıne dogmus bak mutlu olacaklar kesınlıkle vardır aramızda muradına erecekler ınsaallah canı gonulden ıstıyorum sevenler mutlu olsun kımse ayıramasın ınsaallah

hayat gercekten sınav yerı cok denenıyoruz ıyısallah senın ıcının guzellıgını anlar kendıne ıyı davran

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
ınsaallah kardesım ınsaallah hayırlısyla sınavdan anlımızın akıyla cıkmayı nasıp etsın rabbım

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bakalım daha kımlerın duaları kabul olcak hayırlı haberlerı beklıyoruz bak paylasın :):):)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

bahtısen bunu her hafta yapalım ama ısım secmıstıkya zok zor durumda olan kısılere oncelık verelım 1 kısı ıcın bır hafta sonrakı ıcın bır hafta

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
ama guzel kardesım bole tek tek yaparsak nasıl olcak herkeze gore derdı en buyuk hem 10 tane fılan kardesımız var ya hepsıne edemeden basımıza bsy gelır olursek hakları ustumuzde kalırsa

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah hepimiz sevdiklerimize hayırlısı ile kavuşuruz kardeşlerim. Allah hepimize sevdiklerimizle hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.

Bence dualarımızı tek tek etmeyelim bahtışen arkadaşımızın dediği gibi ya devamını getiremezsek ,diğer kardeşlerimizin üzülmesini istemem bende.
O yüzden hep beraber, aynı aynı anda, birbirimiz için dileyerek okuyalım dualarımızı.
Allah dualarımızı kabul etsin, çektiğimiz sıkıntıları sona erdirip sevdiklerimize kavuşarak bizi mükafatlandırsın inşallah.

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
amin insaallah etfalyasun bak adasmısız sende emıne bende emıne :) allahım dualarımızı kabul etsın

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
amin adasım bak erhan kardesımızede malum olmus ıcımızden bazılarınınıda duaları kabul olmaya baslamıs gıbı ınsaallah hepımıze ferah kapıları acılır dıleklerımıze kavusuruz

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah kardeşim. Birbirimize yaptığımız dualar neticesinde hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz hayırlısı ile inşallah. Kimsenin üzülmesini istemem, bu derdi çekmek hiç kolay değil çünkü. Allah başka dertler vermesin, tez zamandada bu dertden kurtarsın inşallah. Amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt