Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÖNLE ÇİVİ ÇAKMAK (2 Kullanıcı)

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GÖNLE ÇİVİ ÇAKMAK

Çok güzel bir yazı. Allah hata yaptırmasın bizlere. Kul hakkından da korusun. Amin.Allah razı olsun bu güzel yazınız için. Allah'a emanet olun dostlar...B)B)B)

ayse17

Kayıtlı Kullanıcı

böyle güzel paylaşımlar için Allah razı olsun sizden.insanın silkinip kendine gelesi geliyor.Allah razı olsun;);)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

RECEB-I KAMER yazdı:
Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir. Sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur, seni dinler, sana yüreğini açar..
selamun aleyküm Allah(c.c.)razı olsun elinize,emeğinize sağlık olsun inşaAllah..gerçekten çok mühim bir mesele..ve de ekseriyetle unutulan,dikkat edilmeyen bir mesele..kalb kırmak bu kadar kolay olmamalı..kırılmamalı insanlar sebebsiz yere..bir dost,arkadaş çok önemli muhakkak insan için..çoğu zaman içini dökeceği,sevincini paylaştığı gibi hüznünü de paylaşabileceği birisidir arkadaş,dost..ve ailedekilere dahi söylenilmeyenler söylenir dosta..sırlar paylaşılır onunla..ama öyle bi zamandayız ki kırmamak,kırılmamak elde değil..küçücük bir hadiseyle kopuveriyor tüm bağlar,yokoluyor arkadaşlıklar..Rabbim bizleri güzel dostlarla,güzel arkadaşlarla karşılaştırsın her daim..Allaha(c.c.)emanet olun,s.aleyküm

ve aleyküm selam kardeşim. her zamanki gibi çok güzel açıklamışsınız.Allah c.c sizden de razı olsun.. rabbimiz her daim kendi yolunda olanları karşımıza çıkarsın inşallah..Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

samsun1919

Kayıtlı Kullanıcı

cok güzel bir paylasim..AllAH razi olsun..sudan sebebler yüzünden okadar kalp kiriyoruzki,neyi paylasamiyoruz bu fani dünyada anliyamiyorum..nefsimize yenik düsmemek dilegiyle..

gokkusagimavi

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

FEYZAADALI yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM BEN EVVELA ŞÜKÜR YENİDEN BU SİTEYE KAVUŞTURAN RABBİME DİYECEĞİM. NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA BEN SİTEYE GÜNLERDİR GİREMİYORUM SİTEYİ AÇTIĞIM ANDA KARŞIMA BİRSÜRÜ ŞAÇMALIKLAR ÇIKIYOR. ŞUANDA SİZLERE KAVUŞTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.
PAYLAŞIMINIZ YİNE HER DAİM OLDUĞU GİBİ BİZİ AYDINLATICI DÜŞÜNDÜRÜCÜ.RABBİM İNŞAALLAH HEPİMİZE GÖNÜL KIRAN DEĞİL GÖNÜL ALAN KULLARDAN OLABİLMEYİ NASİP EDER RABBİME EMANET OLUN .B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam ablacım. evet katılıyorum. malesef böyle. Allah c.c yardımcımız olsun. beğendiğinize sevindim ablacım. duanıza amin. Allah razı olsun.Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

sa günaydın güzel ve faydalı bi paylaşım olmuş yüreğine sağlık.İnşallah kalp kırmamak ve kavga etmemek dileğiyle yaradana emanet olun

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir. Sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur, seni dinler, sana yüreğini açar

Selamün Aleyküm Aliye kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık bu paylaşımını okurken
bir anda keni iç alemimlen karşı karşıya kaldım düşündüm ben kaç dostumun kardeşimin gönlüne bilmeden veya bilerek bu çivilerden çaktım :( MEVLA bizlere kırdığımız kalpler tamir etmeyi dosları ve insamlar kırmamak için de güç kuvvet ve sabır ihsan eylesin a.e.o:(

yakal

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gonulturker yazdı:
''İyilik güzel ahlâktan ibarettir. Günah ise kalbini tırmalayıp durduğu halde insanların bilmesini istemediğin şeydir.'' (Müslim; Birr 14, 15)
Unutmayalım; her günah ya da yanlış hareket gönle çakılan bir çivi gibidir. Tevbe etmek, af dilemek, yanlıştan dönmek ya da yanlışta ısrar etmemek, yani çivileri çıkarmak güzeldir; ama daha güzeli gönül tahtamıza hiç çivi çakmama gayreti ve azmi içinde olmaktır.....
insaAllah, rabbim sabr ihsan eylesin ve iyi amel nasip etsin....amin....
DUNYA DA AMEL VAR,HESAP YOK,AHIRETTE HESAP VAR AMEL YOK...Hz.Ali (r.a)
selam ve dua ile canm kardesm....

Allah razı olsun ablam.. Hz. Ali (k.v)'nin çok sevdiğim bir sözünü de yazmışsınız, teşekkür ederim.. duanıza amin inşallah. Allah'a emanet olun. selametle.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

muberra yazdı:
Çok güzel bir yazı. Allah hata yaptırmasın bizlere. Kul hakkından da korusun. Amin.Allah razı olsun bu güzel yazınız için. Allah'a emanet olun dostlar...B)B)B)

beğendiğinize sevindim kardeşim. Allah razı olsun. amin duanıza..Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

samsun1919 yazdı:
cok güzel bir paylasim..AllAH razi olsun..sudan sebebler yüzünden okadar kalp kiriyoruzki,neyi paylasamiyoruz bu fani dünyada anliyamiyorum..nefsimize yenik düsmemek dilegiyle..

haklısınız kardeşim. Allah c.c razı olsun sizden de.
selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

umeyye yazdı:
Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir. Sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur, seni dinler, sana yüreğini açar

Selamün Aleyküm Aliye kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık bu paylaşımını okurken
bir anda keni iç alemimlen karşı karşıya kaldım düşündüm ben kaç dostumun kardeşimin gönlüne bilmeden veya bilerek bu çivilerden çaktım :( MEVLA bizlere kırdığımız kalpler tamir etmeyi dosları ve insamlar kırmamak için de güç kuvvet ve sabır ihsan eylesin a.e.o:(

ve aleyküm selam abim.. gerçekten bizleri düşündürüyor.. inşallah bundan sonra yapmamak konusunda azimli olabilelim. aslolan da bu.. yanılmak, insanlara mahsus. hatamızı düzeltmek, karşımızdakinin gönlünü alıp helallik istemek, bir müslümana yakışan davranış.. ve daha da güzeli, yazıda da geçtiği gibi ''yapmamaya azmetmek.'' Rabbim azimli kılsın bizleri bu konuda inşallah..

Allah sizden de razı olsun.Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt