RECEB-I KAMER yazdı:
Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir. Sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur, seni dinler, sana yüreğini açar..
selamun aleyküm Allah(c.c.)razı olsun elinize,emeğinize sağlık olsun inşaAllah..gerçekten çok mühim bir mesele..ve de ekseriyetle unutulan,dikkat edilmeyen bir mesele..kalb kırmak bu kadar kolay olmamalı..kırılmamalı insanlar sebebsiz yere..bir dost,arkadaş çok önemli muhakkak insan için..çoğu zaman içini dökeceği,sevincini paylaştığı gibi hüznünü de paylaşabileceği birisidir arkadaş,dost..ve ailedekilere dahi söylenilmeyenler söylenir dosta..sırlar paylaşılır onunla..ama öyle bi zamandayız ki kırmamak,kırılmamak elde değil..küçücük bir hadiseyle kopuveriyor tüm bağlar,yokoluyor arkadaşlıklar..Rabbim bizleri güzel dostlarla,güzel arkadaşlarla karşılaştırsın her daim..Allaha(c.c.)emanet olun,s.aleyküm
FEYZAADALI yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM BEN EVVELA ŞÜKÜR YENİDEN BU SİTEYE KAVUŞTURAN RABBİME DİYECEĞİM. NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA BEN SİTEYE GÜNLERDİR GİREMİYORUM SİTEYİ AÇTIĞIM ANDA KARŞIMA BİRSÜRÜ ŞAÇMALIKLAR ÇIKIYOR. ŞUANDA SİZLERE KAVUŞTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.
PAYLAŞIMINIZ YİNE HER DAİM OLDUĞU GİBİ BİZİ AYDINLATICI DÜŞÜNDÜRÜCÜ.RABBİM İNŞAALLAH HEPİMİZE GÖNÜL KIRAN DEĞİL GÖNÜL ALAN KULLARDAN OLABİLMEYİ NASİP EDER RABBİME EMANET OLUN .B)B)B)B)B)B)B)
gonulturker yazdı:
''İyilik güzel ahlâktan ibarettir. Günah ise kalbini tırmalayıp durduğu halde insanların bilmesini istemediğin şeydir.'' (Müslim; Birr 14, 15)
Unutmayalım; her günah ya da yanlış hareket gönle çakılan bir çivi gibidir. Tevbe etmek, af dilemek, yanlıştan dönmek ya da yanlışta ısrar etmemek, yani çivileri çıkarmak güzeldir; ama daha güzeli gönül tahtamıza hiç çivi çakmama gayreti ve azmi içinde olmaktır.....
insaAllah, rabbim sabr ihsan eylesin ve iyi amel nasip etsin....amin....
DUNYA DA AMEL VAR,HESAP YOK,AHIRETTE HESAP VAR AMEL YOK...Hz.Ali (r.a)
selam ve dua ile canm kardesm....
muberra yazdı:
Çok güzel bir yazı. Allah hata yaptırmasın bizlere. Kul hakkından da korusun. Amin.Allah razı olsun bu güzel yazınız için. Allah'a emanet olun dostlar...B)B)B)
ayse17 yazdı:
böyle güzel paylaşımlar için Allah razı olsun sizden.insanın silkinip kendine gelesi geliyor.Allah razı olsun
samsun1919 yazdı:
cok güzel bir paylasim..AllAH razi olsun..sudan sebebler yüzünden okadar kalp kiriyoruzki,neyi paylasamiyoruz bu fani dünyada anliyamiyorum..nefsimize yenik düsmemek dilegiyle..
gokkusagimavi yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
Nevin_1982 yazdı:
sa günaydın güzel ve faydalı bi paylaşım olmuş yüreğine sağlık.İnşallah kalp kırmamak ve kavga etmemek dileğiyle yaradana emanet olun
umeyye yazdı:
Bir arkadaş ender bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir. Sen ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur, seni dinler, sana yüreğini açar
Selamün Aleyküm Aliye kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık bu paylaşımını okurken
bir anda keni iç alemimlen karşı karşıya kaldım düşündüm ben kaç dostumun kardeşimin gönlüne bilmeden veya bilerek bu çivilerden çaktım MEVLA bizlere kırdığımız kalpler tamir etmeyi dosları ve insamlar kırmamak için de güç kuvvet ve sabır ihsan eylesin a.e.o