Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam ALLAH celle celalühu razı olsun.

rüyam3 kardeşim bende siz gibi bilmiyorum sorun nedir:a33:.selametle kalınız inşaALLAH.

Selamün Aleyküm;
Ben İlk defa Kabe yi görünce heycanlandım..İnşAllah bize de canlı görmek nasip olur..
Allah(c.c) haberi yapanlardanda burda paylaşanlardanda razı olsun..

B) sübhanallah elhamdülillah allahüekber B)

Selamün Aleyküm

Link açılmıyor iki gündür o siteyede giremiyorum bilginiz var mı? merak ettim

berat05

Yönetici
selamün aleyküm Kaan Kardeşim

bende 2 gündür giremiyordum.sanırım yine kötü eller iş peşinde
linki tıklattığımızda bu uyarı çıkıyor

itibarHaber, Allah'sız müslümanların samimiyetsizliklerinden dolayı geçici olarak kapanmıştır! (düşmanı güldürecek iş yapmayız, bundan sebep geçici olarak inşallah)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Kaan Kardeşim

bende 2 gündür giremiyordum.sanırım yine kötü eller iş peşinde
linki tıklattığımızda bu uyarı çıkıyor

itibarHaber, Allah'sız müslümanların samimiyetsizliklerinden dolayı geçici olarak kapanmıştır! (düşmanı güldürecek iş yapmayız, bundan sebep geçici olarak inşallah)

Aleyküm Selam Ablam,

o yazı bugün yeni kondu gündüz girdiğimde yoktu çok üzüldüm inşaAllah kısa zamanda açılır.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
http://imageshack.us
selamün aleyküm kardeslerim sizlere bu resmi :a12:güstermek istedim canim peygamberimizin kabri belki bununla avunuruz bakamadigimiz ogizli kamara yerine allaha emanet olun

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam kardeşim yukarıdaki linkte açıklama mevcut.kolay gelsin.
selamün aleyküm kaan kardesim benim bir ricam daha var ben yani konu acmak istiyorum ama nedendir bir türlü nerede idi bulamiyorum heryere baktim nereyi tikliyorduk bana yardimci olurmusunuz ayriyeten resim eklemek icin yardiminizdan dolayi tesekkur ederim allah razi olsun simdi kolaylikla eklame yapabiliyorum allaha emanet olun:a35:

Kaan Erdem

Yönetici
profil bilgilerinin olduğu kısmın altında ''konu başlıklarınız''var oradan bakabilirsiniz.selamünlaeyküm kardeşim.

selamün aleyküm kaan kardesim benim bir ricam daha var ben yani konu acmak istiyorum ama nedendir bir türlü nerede idi bulamiyorum heryere baktim nereyi tikliyorduk bana yardimci olurmusunuz ayriyeten resim eklemek icin yardiminizdan dolayi tesekkur ederim allah razi olsun simdi kolaylikla eklame yapabiliyorum allaha emanet olun:a35:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN Abi Sitede Beleyna İsimli Bi ÜYe Var Herkese Hakaret Ediyor
Resmini Avatar Yapmış
Msn Paylaşımında Bulunuyor...
Valla Biz Cevap Vermekten Usandık Abi
Banlarsan Seviniriz...
Kolay Gelsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeslerim sizlere bu resmi :a12:güstermek istedim canim peygamberimizin kabri belki bununla avunuruz bakamadigimiz ogizli kamara yerine allaha emanet olun

Aleyküm Selam

-RESİM PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)'İN KABİR RESMİ DEĞİL..
-HZ.MEVLANA'NIN KABRİNİN RESMİDİR.

Kaan Erdem

Yönetici
sayın rüyam3 kardeşim konuya bilgi olarak uyarınızdan dolayı t.ederim ALLAH celle celalühu razı olsun.kaynak kesin ve net değildir.bu konuyu bende siz gibi biliyorum olmadığıdır.

sayın ''elifimbenim'' kardeşim konu hakkında kaynağımız kesin ve tam değildir yukarıda ifade edilen gibi sizde avatar olarak kullanmaz iseniz hayırlı olacaktır.bir çok kimse bu resme o niyetle bakar ve hafızalarında yer eder ise sebep ve vesile olmaktan ötürü vebal alırız.konuyu kardeşlerinizin hayırlı bir ikazı olarak kabul ederseniz bizide sevindirirsiniz selametle kalın kardeşim.

Kaan Erdem

Yönetici
link'in bağlı olduğu site üzücü bir sebepten dolayı şu an off durumdadır.inşaALLAH açılınca izlersiniz.mevlam sizlere bizlere cümlemize oralara gitmeyi,gidenleride defalarca gidip gelmeyi nasip etsin.

selametle kalınız kardeşim.

malasef izleyemedim. kardeşim.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
sayın rüyam3 kardeşim konuya bilgi olarak uyarınızdan dolayı t.ederim ALLAH celle celalühu razı olsun.kaynak kesin ve net değildir.bu konuyu bende siz gibi biliyorum olmadığıdır.

sayın ''elifimbenim'' kardeşim konu hakkında kaynağımız kesin ve tam değildir yukarıda ifade edilen gibi sizde avatar olarak kullanmaz iseniz hayırlı olacaktır.bir çok kimse bu resme o niyetle bakar ve hafızalarında yer eder ise sebep ve vesile olmaktan ötürü vebal alırız.konuyu kardeşlerinizin hayırlı bir ikazı olarak kabul ederseniz bizide sevindirirsiniz selametle kalın kardeşim.
selamün aleyküm kaan kardesim bende internetden aldim cok özür dilerim bilmiyordum cok sevindim ve bunu kardeslerimle paylasmak istedim kusura bakmayin birde benim avatari su bir hafta icinde degistiremem ben baska yerdeyim ve resimlerim benim bilgisayarda bir mahsuru yoktur insallah uyarilariniz icin tekrar tesekkür ederim rüyam 3kardesim siz eminsiniz insallah hz, mevlanaya ait olduguna dair bizleri ikaz etdigin icin sanada tesekkür ederim hepiniz allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.selametle kalınız.

selamün aleyküm kaan kardesim bende internetden aldim cok özür dilerim bilmiyordum cok sevindim ve bunu kardeslerimle paylasmak istedim kusura bakmayin birde benim avatari su bir hafta icinde degistiremem ben baska yerdeyim ve resimlerim benim bilgisayarda bir mahsuru yoktur insallah uyarilariniz icin tekrar tesekkür ederim rüyam 3kardesim siz eminsiniz insallah hz, mevlanaya ait olduguna dair bizleri ikaz etdigin icin sanada tesekkür ederim hepiniz allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.selametle kalınız.

Metekaan

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah nasip olurda açılırsa izleme imkanı buluruz tekrar eline sağlık. kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

itibar haber inşaAllah yarın (24/10/2008) açılıcak ve kaldığı yerden devam edicek bizde bol bol yararlanıcaz inşaAllah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt