Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gıybetiniz bitince haber verin, hemen dönerim.. (2 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim. çok Anlamli Bir Paylaşim. Rabbim Korusun Bu Günahtan öyle Bişeyki Iki Kişi Yan Yana Gelince Sanki Mecburiyetmiş Gibi üçüncü Bir Kişi Konuşuluyor. Hele Iş Yerlerinde Herkes Birbiri Için Atip Tutuyor. Ben Kalabalik Bir Ortamda çalişiyorum. Ne Yazikki Biri Sussa öteki Susmuyor. Ister Istemez Dinlemek Zorunda Kaliyorsun. Tabi Insan Kendine Hakim Olamayip şeytanada Uyuyor. Sonra Derin Bir Pişmanlik Ama Kararli Olmaya çalişiyorum Birdaha Yapmamak Için... Bu Yazinin Bir Kopyasini Aliyorum Kardeşim. Hakkini Helal Eyle Sürekli Okuyup Kendi Kendimi Uyarmam Gerek. Birde Tabi Annemede Okumak Istiyorum. Ne Kadar Azaltabilirsek Bu Illeti O Kadar Iyi. Rabbim Razi Olsun .. Rabbimize Emanetsin Selam Ve Dua Ile...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim. çok Anlamli Bir Paylaşim. Rabbim Korusun Bu Günahtan öyle Bişeyki Iki Kişi Yan Yana Gelince Sanki Mecburiyetmiş Gibi üçüncü Bir Kişi Konuşuluyor. Hele Iş Yerlerinde Herkes Birbiri Için Atip Tutuyor. Ben Kalabalik Bir Ortamda çalişiyorum. Ne Yazikki Biri Sussa öteki Susmuyor. Ister Istemez Dinlemek Zorunda Kaliyorsun. Tabi Insan Kendine Hakim Olamayip şeytanada Uyuyor. Sonra Derin Bir Pişmanlik Ama Kararli Olmaya çalişiyorum Birdaha Yapmamak Için... Bu Yazinin Bir Kopyasini Aliyorum Kardeşim. Hakkini Helal Eyle Sürekli Okuyup Kendi Kendimi Uyarmam Gerek. Birde Tabi Annemede Okumak Istiyorum. Ne Kadar Azaltabilirsek Bu Illeti O Kadar Iyi. Rabbim Razi Olsun .. Rabbimize Emanetsin Selam Ve Dua Ile...

ve aleyküm selam evet benimde beğendiğim yazılardan biri bu yazı..helal olsun.önemli değil.dualarınız içinde allah razı olsun.aeolunuz.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yorumlarınız için teker teker sağolun aeolun.vesselam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt