Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.::Gitme Vakti Değil mi Yüreğim,Gitme Vakti::. (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanem hayırlı günler oo ben papatyamıda aldım artık üzülmem birşeye...güvercinler bana geldi sabah iyi yapmamışsın sabah kahvaltını çok kısdım sana söylemediler mi

çok teşekkür ederim gül tanem çok güzeller
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

<<>>

Ve aleyküm selam canım kardeşim, gül tanesinin nur damlası B) Güvercinler doğru söylemişler, yapamadım gerçekten:).. Sonradan yiyebildim..Papatyaları beğendiğine sevindim nur damlası, ne demek her zaman gönderirim güzel kardeşime;)..Sen de Rahman ve Rahim olan, habibiyetimizi kalplerimize nakşeden Merhametliler Merhametlisine emanetsin..Daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..

Papatya_Resimleri_2.jpg

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım kardeşim, gül tanesinin nur damlası Güvercinler doğru söylemişler, yapamadım gerçekten.. Sonradan yiyebildim..Papatyaları beğendiğine sevindim nur damlası, ne demek her zaman gönderirim güzel kardeşime..Sen de Rahman ve Rahim olan, habibiyetimizi kalplerimize nakşeden Merhametliler Merhametlisine emanetsin..Daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..

Papatya_Resimleri_2.jpg

gül tanem çok çok teşekkür ederim
güvercinler hiç yalan söylermi hiç hissetti nur damlan.. birde beni tembihliyor :D bende yapmadım sayılır gül tanem ama bir daha yapmazsan:Aböyle aglarım gerçi hani birde şaçlı olan varya o gibi aglarım
ben şimcik çıkmak zorundayım gül tanem
sende rabimize emanetsin inşallah can ablam
<<B)>>

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
gül tanem çok çok teşekkür ederim

güvercinler hiç yalan söylermi hiç hissetti nur damlan.. birde beni tembihliyor bende yapmadım sayılır gül tanem ama bir daha yapmazsanböyle aglarım gerçi hani birde şaçlı olan varya o gibi aglarım
ben şimcik çıkmak zorundayım gül tanem
sende rabimize emanetsin inşallah can ablam

<<B)>>

Selamün Aleyküm nur damlam:) Güzel yürekli canım kardeşim..Evet haklısın, güvercinler gizlemiyor..Bak bana torpil de geçmemişler, hemencecik sana şikayet etmişler :D Bugünlük böyle oldu nur damlam, yoksa dikkat ediyorum her zaman..Ama sen daha çok dikkat et inşallah olur mu? Hiç ağlatmasın seni Rabbimiz c.c inşallah..Hayatın gül güzelliğinde, tebessümlerle dolu olsun inşallah..Sen de Rabbimize emanetsin güzel kardeşim..Dualarımdasın..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm nur damlam Güzel yürekli canım kardeşim..Evet haklısın, güvercinler gizlemiyor..Bak bana torpil de geçmemişler, hemencecik sana şikayet etmişler Bugünlük böyle oldu nur damlam, yoksa dikkat ediyorum her zaman..Ama sen daha çok dikkat et inşallah olur mu? Hiç ağlatmasın seni Rabbimiz c.c inşallah..Hayatın gül güzelliğinde, tebessümlerle dolu olsun inşallah..Sen de Rabbimize emanetsin güzel kardeşim..Dualarımdasın..Selam ve baki muhabbetle inşallah..

aleykum selam gül tanem
amin inşallah gül tanem benim sende inşallah gül tanem birlikte zaten şu yazı iple çekiyorum:D
rabbimize emanetsin inşallah
<<B)>>

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt