Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gidiyorum Helal Edin Hakkinizi :( (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım kardeşim bende çok sevindim kalmana bak gitseydin suçlu hissederdim kendimi çünkü aklımda soru işareti kaldı bende birşey yapmış olabilirim insanlık halidir..yapmış isem kusura bakma..Allaha emanet ol..

a.s allah razı olsun ..... inanın kimse bu forumda yorum yazmaz diye düşünmüştüm ...ama rabbim için değer verip seven kardeşlerim varmış ... ALLAH IM KORUSUN SİZLERİ

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden cevdet abi, Im_muslim, tuğba ,murat abi ,tövbeya hak .....yazdıklarınızı okurken ağladım ,ki dünden beridir ağlıyorum ..burası sanal bir ortam olabilir, insanları takmayan kişilerde vardır muhakkak ama ben burdaki insanları gönlü ALLAH rızası için birşeyler yapabilmek için burda olanları ben abla, abi, kardeşim yerine koydum ama dün kırıldığım insan benden özür diledi ... kendi bilgisinin dışında olmuş bişeymiş ,ama ben kötü oldum ... çok ama çok kırıldım .......... ım_muslim kardeşim seninle inan bi sorunum yok senin yerin ayrı kırıldıysan affet özür dilerim ...ki diğer kardeşlerimin vede abla ve abilerimin yeride bambaşka ........

allahım kalbimizi dağınık etmesin
bizi kendisiyle beraber olmaya layık bir edep ihsan eylesin
kalbimizden razı olmadığı,beğenmediği şeyleri çıkarıp
kendi rızasını koysun
bizi kendisine ulaştıran yola kavuştursun ...(amin)

AMİN inşaallah...gönlü güzel kardeşim, inan bu kararı almana çok sevindim... özür dileyecek ve affedecek bişey yok kardeşim sen gelme kararı aldın ya bu yeter...ALLAHa emanet ol...hoşgeldinnnnnnn:H:H:H

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
a.s allah razı olsun ..... inanın kimse bu forumda yorum yazmaz diye düşünmüştüm ...ama rabbim için değer verip seven kardeşlerim varmış ... ALLAH IM KORUSUN SİZLERİ

canım tabiki yorum yazıcaz yani iyi günlerde hep beraberde senin kararında mı yanlız olacağız..
biz seninşleyiz kararınla beraber bizi çok sevindirdin..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN inşaallah...gönlü güzel kardeşim, inan bu kararı almana çok sevindim... özür dileyecek ve affedecek bişey yok kardeşim sen gelme kararı aldın ya bu yeter...ALLAHa emanet ol...hoşgeldinnnnnnn:H:H:H

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ....

VE SEN YİNE DENENDİĞİNDE
VE YİNE KALBİN DARALDIĞINDA
VE YİNE BÜTÜN KAPILAR KAPANDIĞINDA ;
VE YİNE NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ BİLEMEDİĞİNDE
UZUN UZUN DÜŞÜN;
HATIRLA YARATANINI
"ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ"(ZÜMER,36)
GECENİN SAHİBİ'NE ,
SABAHIN RABBİNE ,
ZORLUKLARIN ARDINDAKİ KOLAYLIĞIN MALİK'İNE EMANET OL

zeynepfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok güzel ve faidalı bilgiler iletiyorsunuz.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜMMMMM...HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HERKESE...HAHHH ŞÖYLE BAK ŞİMDİ SABAH SABAH KEYFİM YERİNE GELDİ...GÖRDÜNMÜ BAK SAĞOLSUN KARDEŞİMİZ ÖZÜR DİLEMİŞ...KAÇMAK HİÇ BİR ŞEYİ DÜZELTMEZ...ZATEN ABİN GELİNCE AYRILACAKSIN BELKİ BİR DAHA GÖRÜŞEMİCEĞİZ BU DÜNYADA, AMA BİRBİRİMİZE ETTİĞİMİZ BU DUALARLA İNŞALLAH CENNETTE GÖRÜŞÜCEZ...DAHA SENİN BİZLERDEN BİZLERİN SENDEN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR...KALMANA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİRDAHA BÖYLE OLAYLAR OLMAZ SENDE HEMEN KÜSÜP GİTMEZSİN ÇOCUK GİBİ:K...HADİ ALLAH'A(c.c) EMANET OL AYŞE BACIIII...SELAMUN ALEYKÜM...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ..... GİTMEK İSTERKEN GİDEMEMEK İLGİNÇMİŞ.... İNANIN GİDECEM GELMEM SADECE SİZLERİ ÖZLEDİĞİMDE BAKAR GERİ GİDERİM DİYORDUM ...AMA GARİP BİR BAĞ VAR İNSAN KOPARIP ATMAK İSTESEDE OLMUYOR ....... GÖNÜL BİR OLUNCA, HAK YOLUNDA RESULUN YOLUNDA OLUNCA .... ÇOCUK GİBİ KÜSÜP GİTMEK OLMUYORMUŞ ....DEĞİLMİ MURAT ABİ :H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim.aslında kızmıştım sana yazmıcaktım ama gitmediğini okuyunca kızgınlığım geçti:evetsakın böyle birşey söyleme birdaha tamammı canım.mümin kardeşlerini bırakıp gitmez.biz burda Allah rızası için varız.Rabbime emanetsin:H

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
canım tabiki yorum yazıcaz yani iyi günlerde hep beraberde senin kararında mı yanlız olacağız..
biz seninşleyiz kararınla beraber bizi çok sevindirdin..

teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim.aslında kızmıştım sana yazmıcaktım ama gitmediğini okuyunca kızgınlığım geçti:evetsakın böyle birşey söyleme birdaha tamammı canım.mümin kardeşlerini bırakıp gitmez.biz burda Allah rızası için varız.Rabbime emanetsin:H

HAKLISIN ABLACIM MÜMİN KARDEŞİNİ BIRAKMAZ ..............NEDENLER NE OLURSA OLSUN..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SU ANDA OKADAR SEVİNDİMKİ BU GÜNÜN SİTRESİNİ UNUTTURDU BANA İNAN COOOOOOK SEVİNDİM RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SU ANDA OKADAR SEVİNDİMKİ BU GÜNÜN SİTRESİNİ UNUTTURDU BANA İNAN COOOOOOK SEVİNDİM RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL

aleyküm selam ...allah razı olsun cevdet abi senin gibi insanları mevlam eksik etmesin ....rabbim rahmetini hiç esirgemesin inşallah abi ..... hakkını helal ediyormusun peki:evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt