Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gidiyorum Helal Edin Hakkinizi :( (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM VEDE ABİLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN ...BURDA ÇOK DEĞER VERDİĞİM BİRİNİN BİR YAKININA ÇOK KIRILDIM HEMDE ÇOK ... BU SİTEYE GİRMEK İSTEMİYORUM..ÇOK GÜZEL ÇOK YARARLI BİR SİTE GÖNLÜ RABBİMİN VE EFENDİMİZ S.A.V İN YOLUNDA OLAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİN ALLAH YOLUNU AÇIK BAHTINI HAYIRLI EYLESİN HAKKINIZI HELAL EDİN ..... MAHSUN KUL ABLAM ,TUĞBA KARDEŞİM MSN GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK .... SELAM VE DUA İLE KALIN

ALLAH ŞAHİDİM Kİ SADECE RABBİM 'İN RIZASI İÇİN ÇABALADIM

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
TUĞBACIĞIM BİRDAHA ÜYE OLARAK GELMEM BU SİTEYE YİNE SİZLERİ ÖZLERİM BAKARIM NAPIYOSUNUZ DİYE SONRA GİDERİM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM
iyide kardeşim burada bulunmamız güzel Rabbimizin rızası degilmi birine kızıp bırakmak neden lütfen daha iyi düşün

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
ama sen böyle çekip gidersen herkes üzerine alınır yoksa ben mi birşey yaptım ve ne olur gitme:
:(:(:(

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUN İNŞALLAH...
BACIM HAYIRDIR NEREYE YAAAA...ÇOK AYIP AMA ÇOCUK GİBİ ÖYLE OLUR OLMADIK ŞEYLERE KÜSÜLÜP GİDİLİRMİ HEMEN...HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA...ABİN OLARAK TAVSİYEM KİMSEYE KULAK ASMA BURUYA ÜYE OLMA AMACIN NE İSE ONUN İÇİN DEVAM ET...KİMSEYLE MUHATTAP OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN...ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BURDASIN ONUN İÇİNDE KALMANI ABİN OLARAK RİCA EDİYORUM...O KİŞİ KİMSEDE İNŞALLAH ÖZÜR DİLER DİLEMESEDE ALLAH'A(C.C) HAVELE ET...TAMAMMI AYŞE BACIM LÜTFEN ABİNİ ABLALARINI KARDEŞLERİNİ KIRMA ...ŞİMDİLİK RAHMANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım kardeşim hayırdır nereye????

tuba kardeşim ayşe kardeşimiz hatırlarsan şeker hastalığı ile ilgili bir konu yazdı ve babasının durumundan bahsetmiş ti..ben de bugün şu an babasının durumu nasıl iyiler mi diye bir forum açmıştım...acaba benim yazdıklarıma mı kırıldı acaba eğer böle ise çok çok ama çok özür dilerim kendisinden ve sizlerden...lütfen msn de görüşürseniz sorarmısınız yoksa ben kendimi affetmeyeceğim...selametle kalın...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tuba kardeşim ayşe kardeşimiz hatırlarsan şeker hastalığı ile ilgili bir konu yazdı ve babasının durumundan bahsetmiş ti..ben de bugün şu an babasının durumu nasıl iyiler mi diye bir forum açmıştım...acaba benim yazdıklarıma mı kırıldı acaba eğer böle ise çok çok ama çok özür dilerim kendisinden ve sizlerden...lütfen msn de görüşürseniz sorarmısınız yoksa ben kendimi affetmeyeceğim...selametle kalın...
hayır aydın abim zannetmiyorum siz incelik yapmış sormuşsunuz başkasına kırılmış kardeşimiz Rabbimize emanet ol inşaallah

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun bir nebze de olsa kendimi ii hissettim...kesin eminsiniz dimi...lütfen...
olur mu degerli abim size kırılmak ne olur böyle düşünmeyim sizi hepimiz çok seviyoruz ama yinede sen rahat ol ben özellikle sorarım hayırlı akşamlar Rabbimize emanet ol:H​

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...bence Sitede Kime Kirildiysan Affet...insanlar Hata Yaparlar...hoşgörmek Lazim....ben De Sitede Bir çok Kişiye Kizdim Ama Hiç Bir Zaman Siteyi Terketmedim...etmeyecemde....iyi Düşün Kardeşim,,,,doğru Karar Ver.......selametle.......

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
olur mu degerli abim size kırılmak ne olur böyle düşünmeyim sizi hepimiz çok seviyoruz ama yinede sen rahat ol ben özellikle sorarım hayırlı akşamlar Rabbimize emanet ol:H​

ALLAH razı olsun kardeşim...hayırlı akşamlar...ve deki ona iyi düşünsün, kardeşlerini kırmak iyi değildir ve ona yakışacak bir tavır da değildir...geri dönsün...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAYIRDIR NEREYE GİDİYORSUN PİREYE KIZIP YORGAN YAKMASINI BENDEN Mİ ÖĞRENDİN BUNA İZİN VERMİYORUZ GİTMEYECEKSİN SENİN BİZE BİZİM SANA İHTİYACIMIZ VAR AMA DİNLEMEZDE HALA GİTMEYE KALKARSAN BEN SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM VE SENİN GİTMENDE EN COK ÜZÜLECEK BİRİ BEN OLURUM BUNU BİL YARIN BURADA OL SENİ TAKİP EDECEM RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar kardeşim gitmemişsin Rabbimiz razı olsun inşaallah:H:evet:A çok sevindim

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden cevdet abi, Im_muslim, tuğba ,murat abi ,tövbeya hak .....yazdıklarınızı okurken ağladım ,ki dünden beridir ağlıyorum ..burası sanal bir ortam olabilir, insanları takmayan kişilerde vardır muhakkak ama ben burdaki insanları gönlü ALLAH rızası için birşeyler yapabilmek için burda olanları ben abla, abi, kardeşim yerine koydum ama dün kırıldığım insan benden özür diledi ... kendi bilgisinin dışında olmuş bişeymiş ,ama ben kötü oldum ... çok ama çok kırıldım .......... ım_muslim kardeşim seninle inan bi sorunum yok senin yerin ayrı kırıldıysan affet özür dilerim ...ki diğer kardeşlerimin vede abla ve abilerimin yeride bambaşka ........

allahım kalbimizi dağınık etmesin
bizi kendisiyle beraber olmaya layık bir edep ihsan eylesin
kalbimizden razı olmadığı,beğenmediği şeyleri çıkarıp
kendi rızasını koysun
bizi kendisine ulaştıran yola kavuştursun ...(amin)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden cevdet abi, Im_muslim, tuğba ,murat abi ,tövbeya hak .....yazdıklarınızı okurken ağladım ,ki dünden beridir ağlıyorum ..burası sanal bir ortam olabilir, insanları takmayan kişilerde vardır muhakkak ama ben burdaki insanları gönlü ALLAH rızası için birşeyler yapabilmek için burda olanları ben abla, abi, kardeşim yerine koydum ama dün kırıldığım insan benden özür diledi ... kendi bilgisinin dışında olmuş bişeymiş ,ama ben kötü oldum ... çok ama çok kırıldım .......... ım_muslim kardeşim seninle inan bi sorunum yok senin yerin ayrı kırıldıysan affet özür dilerim ...ki diğer kardeşlerimin vede abla ve abilerimin yeride bambaşka ........

allahım kalbimizi dağınık etmesin
bizi kendisiyle beraber olmaya layık bir edep ihsan eylesin
kalbimizden razı olmadığı,beğenmediği şeyleri çıkarıp
kendi rızasını koysun
bizi kendisine ulaştıran yola kavuştursun ...(amin)
amin inşaalllah......:H

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım kardeşim bende çok sevindim kalmana bak gitseydin suçlu hissederdim kendimi çünkü aklımda soru işareti kaldı bende birşey yapmış olabilirim insanlık halidir..yapmış isem kusura bakma..Allaha emanet ol..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaalllah......:H

aminn canım amin .....canım gitcem de kardeşlerimin yazdığı yorumlar tereddütte bıraktı........ cevdet abide hakkını helal etmiyor... kırıldığım kişide özür diledi onunda yeri ayrı çok değer verdiğim biri ,bunu kendide biliyor belki onunda gerçekten bir suçu yoktu kafam karıştı :gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt