Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gerçek bir hikaye (1 Kullanıcı)

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
bizim caminin imamından bahsetmek istiyorum

camimizin hocası bir zaman bilardoya gidiyordu oyuna merağındandır diye dedikodu yapılıyordu bu hoca yoldan çıktı hiç cami hocası oyuna gidermi gibilerinden dedikodular çıkmıştı.
biraz zaman sürdü bu durum sonralarda vakit namazlarında yeni yüzler görülmeye başlandı camiye hiç gelmeyenler vakit namazlarının çoğunu camide kılmaya başladılar
olay çok farklıymış hocamız bilardoya giderek oradaki insaları camiye namaza davet ediyormuş. ben sizin bilardonuza geliyorum sizde benimle camiye gelin namaz kılın diyerek namazın önemini güzelliğini anlatmış ve namaz kılmayan insanlara bir vesile olmuş.

Allah cümlemizi bu tür vesilelere nail eder inşallah

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim malesef bizim toplumumuz ön yargılı ama ezelden beri böyle degilmi bu ön yargı bizim toplumda degişecek gibi gorunmuyor.AEO

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm eyüp kardeş
ALLAH o hocadanda sendende razı olsun.niyet hayr olunca akıbette hayr oluyor.selametle.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Amin inşallah. İşin içini dışını bilmeden yargılıyorlar insanı. Halbuki imam çok hayırlı bir işe vesile olmuş. Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt