her şeyden önemlisi hemde en önemlisi İMAN GÜZELLİĞİ
tabiki kardeşim en önemlisi iman güzelliği ama kalp güzelliği derken ben zaten dini açıdan düşünerek yazdım ama bilmiyorum başkası okuduğunda başka şeylermi anlaşılıyor.
selamun aleyküm emimur kardeşim .
çok güzel ifade etmişin kalbi ve imani güzel olmali insanin
iyi bakan göz iyi görür iyi gören iyi düşünür iyi düşünende iyiyi yaşar.insanin içi güzel olmadikça ne giyerse giysin birşey ifade etmez .
Allaha emanet ol.
YOK KARDEŞİM SENİ TABİKİDE ÇOK İYİ ANLADIM HATTA EN ÖNEMLİSİ İMAN GÜZELLİĞİ DİYEREK TASDİKLEDİM TEKRARDAN:a26:
ALLAH razı olsun kardeşim üzüldüm yanlış anlaşıldım diye kusura bakma bu sefer ben öyle baktım öyle gördüm heralde:a03:
ALLAH a emanet ol.
banada kapandıgım ilk gün şöyle dendi demekki sen başörtü takmayı cok seviyorsun ben hiç takamam valla...
bendende cevap bu sadece benim için başörtü değilki ister seveyim (ki seviyorum) ister sevmiyeyim ben onun manevi boyutuna bakıyorum Rabbimin emirini yerine getiriyorum ya orası önemli benim için
belki konumuzla cok paralel değil ama sizinle paylaşmak istedim![]()
bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum![]()
bende yeni örtündüm hemde daha çok yeni öyle mutluyum ki hemen yapmalısın bak dene ne çok seveceksin....
ailemin haberi yoktu ben Ankara da okuyorum ...
örtünüp gittim çok şaşırdılar ...
babam sevincinden ağladı...
annem çok şaşırdı oda örtüncek inşaallah....
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ERTELEME HEMEN YAP...