Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GENÇLİĞİMİZE AĞLAYAN ADAM. (2 Kullanıcı)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GENÇLİĞİMİZE AĞLAYAN ADAM.

"Evet, gördüğüm hayal değil hakikattir. Bu yaz ve bu güzün sonu kış olduğu gibi gençlik yazı ve ihtiyarlık güzünün arkası da kabir ve berzah kışıdır. Eğer gelecek zamanın elli sene sonraki olaylarını gösteren bir sinema olsaydı, bugün gülen ve eğlenen ehl-i dalalet ve sefahetin elli sene sonraki vaziyetleri onlara gösterilseydi; şimdiki güldüklerine ve gayr-ı meşru keyiflerine acılar içinde ağlayacaklardı."36
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

goksem yazdı:
Selamün aleyküm.. Çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun.. Rabbim bizleri doğru yoldan şaşırtmasın...
a.s
ecmain inş. kardeşim. aeo;)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.NE KADAR GÜZEL ELE ALMIŞSIN ÜSTADIN BU YÖNÜNÜ.RİSALE-İ NURLAR ÖYLE BİR NURDUR Kİ,ELİNE ALAN YARASA DEĞİLSE MUTLAKA BUNDAN KENDİ ÇAPINDA HİSSEDAR OLUR.RABBİM CÜMLEMİZİN HİSSESİNİ BOL EYLESİN.A.E.O.
a.s
ablam ben senin bu yeni adına alışamadım valla ...rabbim yar ve yardımcımız olsun.aeo;)

S.A.SANKİ BEN ALIŞTIM MI SOR BAKAYIM.AMA AVUKAT İSMİNE ÇAĞRIŞIM OLUR DİYE VE RİSALEDEN ÇOK ETKİLENDİĞİM BİR KAVRAM DİYE SEÇTİM.ALIŞCAZ BAKALIM.A.E.O.B)
a.s
baya çağrışım yapmış:D:D:Dneyse alışalım bakalım ablam...aeo;)B)B)B)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
"Evet, gördüğüm hayal değil hakikattir. Bu yaz ve bu güzün sonu kış olduğu gibi gençlik yazı ve ihtiyarlık güzünün arkası da kabir ve berzah kışıdır. Eğer gelecek zamanın elli sene sonraki olaylarını gösteren bir sinema olsaydı, bugün gülen ve eğlenen ehl-i dalalet ve sefahetin elli sene sonraki vaziyetleri onlara gösterilseydi; şimdiki güldüklerine ve gayr-ı meşru keyiflerine acılar içinde ağlayacaklardı."36
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)
s.a
ecmain.aeo;)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
tüm genç kardeşlerimize rabbim hidayete ermeyi nasip etsin. aeo;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt