RE: GENÇLERE HAYA YAKIŞIR
ireme yazdı:
S.A...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
HAYA İMANDANDIR...
SELAM VE DUA İLE...B)B)
ireme yazdı:
S.A...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
HAYA İMANDANDIR...
SELAM VE DUA İLE...B)B)
peygambersevdalisi yazdı:
haya imandandır.
handos yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM GÜZEL AHLAKLILARDAN NASİP EYLESİN BİZİ
zarife_76 yazdı:
HAYA GÜZELDİR, FAKAT KADINLARDA OLURSA DAHA GÜZELDİR
B)B)B)
aliye_aliye yazdı:
zarife_76 yazdı:
B)B)B)
B)B)B)B)B)
desertrose yazdı:
aliye_aliye yazdı:
zarife_76 yazdı:
B)B)B)
B)B)B)B)B)
BU ZAMANDA KADINADA ERKEĞEDE ŞART BENCE
fa_tih yazdı:
Allah razı olsun gerçekten açıklanması gereken bir konuya değinmişsiniz....
ararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ..ALLAH RAZI OLSUN ..ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM HAKKINIZ HELLA EDİN YAZDIKLARINIZI ARKADAŞLARIM LA PAYLAŞMAK İÇİN KOPYALDIM ..ALLAH A EMANET OLUN HAYIRLI AKŞAMLAR ..VE SELAMUN ALEYKÜM
RECEB BOZKUS yazdı:
Peki söyle bana, Allah (c.c) bunu görmeyecek mi!...
s.aleyküm yine güzel ve mühim bir meseleyi bizlerle paylaşmıssınız rabbim sizlerden razı olsun..haya çok önemli bir kavram..ama üzülerek söylüyorum ki günümüzde çok az rastlanan bir durum haline geldi hayalı olmak..ahlaksızlığın revaçta olduğu bir zamandayız..tvlerde,gazetelerde hep ahlaksızlık vurgulanıyor ama bilinçli ama bilinçsiz..hayıra çağıran nitelikte yayınlar yok denecek kadar az..bundan dolayı da gençlerin haya seviyeleri düşük oluyor..anneye babaya saygı kalmıyor,akrabalık nedir bihaber kalınıyor vs vs..RABBİM BİZLERİ HAKİKİ MANADA HAYALI YAŞAYAN KULLARINDA EYLESİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(C.C.)EMANET OLUN..S.ALEYKÜM
umeyye yazdı:
s.a kardeşim emeğine sağlık ALLAH razı olsun Ne yazıkki günümüzün toplumsal hastalıklarından biris de hayasızlık sokaklarımıza pazarlarımıza ...vs. yerlere baktığımızda hayasızlığın her çeşidini ve boyutunu görmek mümkün oluyor . İnsanlarımız o kadar yüzsüzleşmiş ki yaptıkları bir hatayı kusuru ve günahı hiçmi hiç çekinmeden abarta abarta anlatmaktan bile utanmıyorlar. Hayası ve ar damarı çatlayan bir toplum yok olmaya mahkümdur nitekim tarihte örnekleri mevcut .MEVLA bizleri ehlimizi ve tüm Ümmeti MUHAMMEDİ hayasızlıktan nefsin şeytanın ve şeytanlaşmış ve hayasız insanların şerrinden muhafaza eylesin AMİN A.E.O