tugbayurt yazdı:
sizden dua istiyorum eşim şırnakta asker 1aydan beri haber alamıyorum operasyonda kayboldu allah razı olsun hepinizden bana yazılmış bir yazı olsa gerek
yahamza yazdı:
bugünkü durumuma benziyor Allah razı olsun paylaşımın için
ya sabr
Allah'a emanet ol
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL VE DUYGULU BİR PAYLAŞIM.EMEĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ ŞİİRMİŞ EMEĞİNE BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMETLE. SELAMUN ALEYKÜM.desertrose yazdı:
Şehre herkes yakışıyor şimdi.
İşportacı delikanlılar, tuzu kuru tüccarlar, öğrenciler, dilenciler ve yalancılar.
Şehre bir ben yakışmıyorum.
Çünkü, sensiz bir şehrin toprağında, ayak izim öksüz duruyor.
Sensiz, penceremde gün ışığı mahzun.
Sanma ki yolcular sadece bavullarını alarak giderler bir şehirden.
Giderken bana verdiğin güvercin ürkekliğini götürdüm, yağmur ferahlığını, kardelen cesaretini..
Kavuşmaya yüzümüz olsun diye, ağlamadım.
Unutmamaya kavlimiz olsun diye, mahzun dokunmadım kirpiklerine.
'Sen ağlama kirpiklerin ıslanır', ağlama, bekle yalnızca, emanetlerini yerli yerine, yani bakışlarını Zühre yıldızının burcuna, sıcaklığını mezarımın başucuna ve aşkını hüzzam bir yağmurun dudağına koymaya ahdetmiş bu adamı bekle, gelmesem de...
RECEB-I KAMER yazdı:
Seni özlediğimde yüzümü dağlara dönerim ben.
Sırtımı bir ırmağın akışına yaslarım.
Bütün tebessümlerin altından sen çıkarsın, gözyaşlarımın dünyanın damarlarına karıştığı yerden sen.
'Sen ağlama kirpiklerin ıslanır', ağlama, bekle yalnızca, emanetlerini yerli yerine, yani bakışlarını Zühre yıldızının burcuna, sıcaklığını mezarımın başucuna ve aşkını hüzzam bir yağmurun dudağına koymaya ahdetmiş bu adamı bekle, gelmesem de...
S.ALEYKÜM GÜL KARDEŞİMB)B) ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..AYNI ZAMANDA DA BİR O KADAR DUYGUSALALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..ALLAHA(c.c.)EMANET OL..DUA ET İNŞAALLAH..
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ ŞİİRMİŞ EMEĞİNE BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMETLE. SELAMUN ALEYKÜM.desertrose yazdı:
Şehre herkes yakışıyor şimdi.
İşportacı delikanlılar, tuzu kuru tüccarlar, öğrenciler, dilenciler ve yalancılar.
Şehre bir ben yakışmıyorum.
Çünkü, sensiz bir şehrin toprağında, ayak izim öksüz duruyor.
Sensiz, penceremde gün ışığı mahzun.
Sanma ki yolcular sadece bavullarını alarak giderler bir şehirden.
Giderken bana verdiğin güvercin ürkekliğini götürdüm, yağmur ferahlığını, kardelen cesaretini..
Kavuşmaya yüzümüz olsun diye, ağlamadım.
Unutmamaya kavlimiz olsun diye, mahzun dokunmadım kirpiklerine.
MAVI HUZUN yazdı:
Hiç kimse böylesi bir sevdayı sırtına vurup, yarelenmedi.
Hiç kimse, kanadına yokluğunun sancısını nakışlayıp uçurmadı kuşlarını.
Hiç kimse, gece başladığında ve ışık kuytulara saklanıp sessizce ağladığında, kalbini ben gibi kucaklamadı.
harika kardeşim ya ekledim pc ye hakkını helal et... çok güzel ....devamını bekleriz bu güzel şiirlerin ....
gulbanu yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ OKURKEN FARKLI BİR DÜNYA YAŞIYORSUN SANKİ .EMEĞİNE SAĞLIK