siyah_beyaz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAKMAYA DEGER.
SENİN İÇİN ..
SENİN İÇİN ..
Rabbim kalbimize şefkat versin inşAllah o kardeşlerimize ıulaşabilme yardım edebilme gücü versin bizlere.paylaşımın için sağol kardeşim.böyle duyarlı olan kardeşlerimizden Rabbim razıdır inşAllah.nuresma yazdı:
bazı çocuklar var adımlarını geleceğe neşeyle atmakta... ama kimileri de var ki bilmem ellerimiz mi yoksa kalplerimiz mi onlardan çook uzakta
Allah hepimizden razı olsun kardeşim sağol. inş. Rabbi Rahim bize yardım edecek güç ve fırsatlar versin..god one yazdı:
Rabbim kalbimize şefkat versin inşAllah o kardeşlerimize ıulaşabilme yardım edebilme gücü versin bizlere.paylaşımın için sağol kardeşim.böyle duyarlı olan kardeşlerimizden Rabbim razıdır inşAllah.nuresma yazdı:
bazı çocuklar var adımlarını geleceğe neşeyle atmakta... ama kimileri de var ki bilmem ellerimiz mi yoksa kalplerimiz mi onlardan çook uzakta
çok haklısın kardeşim çok üzüldüm şimdi üzerimde bunca kişinin hakkı da var ya.Allah yardımcın olsun .Allah kalpleri islama ısındırsın.inş. selam ile..gecem yazdı:
YAZIMIN BASILIGI DİLE GELEN DUYGULARIM
KİMSEYİ YARGILAMAYA HAKIM YOK AMA ÇOGUL KONUSACAGIM HAKKINIZI HELAL EDİN.
"BİZLER "YARATILANI SEVDİK YARATANDAN ÖTÜRÜ" BU SÖZÜ ÇOK KULLANIRIZ.
AMA UYGULAYANIMIZ KAÇ KİŞİ.
BU UYUŞTURUCU KULLANIYOR.ŞU ALKOL ALIR.KATİLDİR.DELİDİR. KÖTÜLÜK YAPANDIR.SOKAK ÇOÇUGU DUR.TİNERCİDİR.ANNE VE BABASI BELLİ DEGİL YADA KÖTÜDÜR. DİYR YARGILAR KULLANIR. YARDIMA İHTİYACI OLAN İNSANLARDAN HEP KACARIZ.DÜŞÜNMEYİZ Kİ ONU DERDİ SORUNU NEDİRKİ BU HALE GELMİŞTİR. SORMA GERİ DUYMAZ ONUN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI VAR O KÖTÜ DER UZSAKLAŞIRIZ YANLARINDAN. SİZCE HER ALLAHIN KULU OLANIN HAYATINDA BİRKEREDE OLSA DİNLENİLMEYE HAKKI YOKMUDUR.
"YARATILANI SEVDİK YARATANDAN ÖTÜRÜ" SÖZÜ KIRICI OLURSAM AFFEDİN. AMA BU SÖZ SADECE DİLİMİZDE.
YÜREGİMİZE BU SÖZÜ KOYMA ZAMANI DEGİLMİ ŞİMDİ. BU BAYRAM KACINIZI AKLINDA YETİM OLAN LARIN DERTLERİNİ PAYLAŞMAK ONLARI MUTLU ETMEK VAR. HANGİSİNİ KÖTÜ GİDEN HAYATINI DEĞİŞTİRME ÇABABIZ VAR.
İŞTE SÖZÜN BİTTİGİ YER BURASI HAKKINIZI HELAL EDİNNN.
kardeşim resimleri görüyorsun değil mi uyarın için sağol ama bence sen de duyarlı ol.ben resimler içimi yaktığı için paylaşmak istedim. umarım tüm çaresizlere yardım eli uzanır.burda dururken dahi kardeşlerimiz açlıktan ölüyor.Allah yardımcınız olsun sizin de. ümmete de faaliyete geçecek güç versin rabbim.evyalim yazdı:
Öncelikle siz ÖZÜRLÜ KARDEŞLERİMİZE sahip çıkarmısınız...:****
sağol kardeşim duamız yardım edebilmek.Allah razı olsun.Allah kalbimizden sevgiyi ve merhameti almasın inş.ezocan76 yazdı:
RESİMLER İÇİMİ ACITTI...
YÜREĞİMİN DERİNLİKLERİNDE HEP VAR OLAN O YARAYI KANATTI...
ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIĞIN İÇİN...
NE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BİR MÜSLÜMAN OLARAK AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL Kİ BU MANZARAYA
nuresma yazdı:
fatma ergün kardeşim rica etsem msj kutunuzdan 1 msj silebilir misiniz bir özel msj göndermek istiom da. tabi mahzuru yoksa. kusuruma bakmayın
ALLAH KİMSEYİ AÇLIKLA TERBİYE ETMESİN...
BİZLERDENDE MERHAMET DUYGUSUNU EKSİK ETMESİN...
BU TABLOYA HALEN AĞLAYABİLEN İNSAN BULAMAK ÇOK ZOR...
ALLAH HEPİMİZİ DUYARSIZ,DUYGUSUZ BIRAKMASIN...
SAĞOLUN KARDEŞLERİM