küçüğü ben olayım..ya bu arada bunlar kız dimi bi yanlışlık olmasınn..aslında bu kadar tatlı olduklarına göre kesin kızlardır dimi..zeynep44 yazdı:
B)B)B)
BİRİ EMİNESENA KARDEŞİM BİRİ DE GECEM KARDEŞİM OLSUN... ARTIK KİMİN KİM OLACAĞINA KARAR VERİN, BEN Bİ AYRIM YAPAMADIM ...
BAK BEN BUNU BU AÇIDAN DÜŞÜNMEMİŞTİM, İNŞAALLAH KIZDIRLAR ... DEDİĞİN GİBİ YOKSA BU KADAR TATLI OLMAZLARDI ..eminesena yazdı:
küçüğü ben olayım..ya bu arada bunlar kız dimi bi yanlışlık olmasınn..aslında bu kadar tatlı olduklarına göre kesin kızlardır dimi..zeynep44 yazdı:
B)B)B)
BİRİ EMİNESENA KARDEŞİM BİRİ DE GECEM KARDEŞİM OLSUN... ARTIK KİMİN KİM OLACAĞINA KARAR VERİN, BEN Bİ AYRIM YAPAMADIM ...
eminesena yazdı:
B)B)B)
meslek sırrı dedim ya..şaka ya sende yapabilirsin den bi.bu arada senin adına msj yazdım diye kızmadın demi..oldumu deniyordum vallaha..hakkını helal et..gecem yazdı:
YA SEN NASIL YAPTINDA OLDU HALA ANLAMADIM AMA NEYSE ...eminesena yazdı:
önemli diil..gecem yazdı:
TESEKURLER CANIM SORUN BENDEYMİŞ ANLASILAN
zeynep44 yazdı:
BAK BEN BUNU BU AÇIDAN DÜŞÜNMEMİŞTİM, İNŞAALLAH KIZDIRLAR ... DEDİĞİN GİBİ YOKSA BU KADAR TATLI OLMAZLARDI ..eminesena yazdı:
B)B)B)
çook teşekkürler..bu da sana gelsin..zeynep44 yazdı:
B)B)B)
sana ve gecem kardeşime gelsin eminesena ..