Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GELİN KAYNANA (1 Kullanıcı)

zehramm76

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin derdi başka başka .Şu bi gerçek ben en çok annelere kabahat buluyorum gelin gözüyle bakılınca herşey değişiyor .Oğullarına kimseyi layık göremiyolar.Ülkemizde bir oğlan merakı almış başını gidiyor .yeni evlileri biraz büyükler rahat bıraksın zaten evlilik kolay bi işdeğil birde büyükler araya giriyorlar sorunlar başlıyor sonra senin annen benim annem diye .gelinlerinde bildiği bişeyler vardır evlenir evlenmez o aileye hemen uyamazki biraz zaman verilirse taşlar yerine oturur ön yargılı davranmayalım ltf gelin geldiyse bi aileye köle gelmedi unutmayalım kaynanalarda bi zaman lar gelindi önce iğneyi kendilerine çuvaldızı başkasına batırsınlar kimse bi başkası gibi olamaz Birde yapılan hatalar gelin olsun kaynana olsun uzatılmaz olmuştur olabilir diyip üstünü kapatılmalı insan kendi annesiyle yeri geliyor anlaşamıyor anlayışlı olun o zaman herşey düzelir gelin veya kaynana karşısındakini bir birey olarak görsün Erkek veya kız evlendikten sonra bir aile olmuştur zamanla onlarda büyücekler tecrübelenecekler biraz idare büyükler ltf

halitce

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH VİCDAN MERHAMET VERSİN..
Nedir bu anlayamıyorum.Eşim ailesinin memleketinde değil diye ve annem babam için kendi memleketime yerleştik diye kendisi ve ailesi tarafından bana 22 senedir kan kusturuyor.Eşimin ailesi ise eşimi sürekli işleyerek üzerime salıyor.Yazıklar olsun.. Memeleketim olduğu için değil ekmek parası ve rızkım burda olduğu için burdayım.Ama asla inanmadılar.Ne yeminler ettim hem de.Sanki onların olduğu yerde yaşamak mecburiyetim varmış gibi.Ama bunu o kalın kafalarına sokamadım.Halbuki kayınpederim de karısının memleketine değil,hiç akrabasının olmadığı büyük bir şehre yerleşti.Oraya yerleşirken kaynanasına kayıpederine mi sordu ki?Karım da anne babasının yanında olmadığı için annem ile aralarına mesafe koydu.Ayni şehir içinde olmamıza rağmen senede 2 dini bayram dışında gitmez ve görüşmez.Annem ise AMAN SİZ İYİ GEÇİNİN diye evimize senede 2 defa ya gelir ya gelmez..Halbuki ben karımın anne babasının yaşadığı şehre mahrum olmasın üzülmesin diye ayda bir kesin gittim 22 sene boyunca.Her gidişimde de zehirlenir gelirim.Asla huzur vermediler ve de vermiyorlar.Yaşım 54..Bu yaşta bile çektiriyorlar bana .Eşim de beni sık sık bırakır gider anne babasının yanına.Geçen sene ayrılmak için girişimde bulundum.ama2 çocuğumu perişan etmemek yuvayı dağıtmamak için son anda annemin de ısrarlarına dayanamayarak vazgeçtim ayrılıktan..Bu gün anneler günü ve eşim olmadan anneme gideceğim.aslında araları düzeldi.ama ayni şehirde yaşamamızı anneme bağlayan karım benimle gelmeyeceğini söyledi.Gelmeyecek de..Nerden düştüm böyle kin ve hırs yapan,parayı statüyü ön planda tutan kinci insanlara anlayamadım.Sanırımbenim kaderim bu.ben de onun anne babası ilegörüşmeyeceğimartık.ALLAH AKIL FİKRİVİCDAN VE MERHAMET VERSİN İNŞALLAH...Bu işin çözümü yönünde fikir belirtmenizi rica ederim.Bakarsınızbenim aklıma gelmeyen bir çözüm bulursunuz.ÖMÜR BOYU DUACI OLURUM SİZE......ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM...

ebruca_1

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar kaçınız evli, kaçınız bekar bilmiyorum.Ama evlilik başa gelmeden bilinmiyor.Ben çok dışadönük ve çok anlayışlı bir insanımdır 27 yaşıma kadar kimseyle kavga etmemişimdir.Ailem benim için her zaman hayırla dua eder.Eşimle üniversitede tanışdık ve 7 yıl konuştuk.Şehirlerimiz çok uzak ve kültürlerimizde uzak.Beni istemeye gelmelerinden tutunda düğünümde,hamilleğimde,doğumumda ve özel güzel olan her anımda üzüldüm ağlatıldım .Eşimin ailesi devamlı isteklerinin olmasını bekleyen,ağızlarına gelen her lafı söyleyen karşısında ki hiç kırılcakmı üzülcekmi demeyen tiplerdir.2 senedir evliyim ve hep sabrediyorum eşim benim yaptığım hiç bir fedekarlığı görmedi beni savunmadı sonuçda gelmeseydin git demeye başladı.Çocuk olmasa ayrılırdım dedi.Eşimin ailesi her zaman bende bir kusur bulur ne desem incelenir ve bana tavır alınır küsülür.Bu şehirde tek başımayım ailemden dostumdan hiç kimse yok ve devamlı küstükleri için beni tek bırakıyorlar.Ben önemli değilim tek olsamda olur ama bu eşime baskı yapıyor ve o da bana gelip saldırıyor laflar sayıyor hep tek kelime var sen hatalısın.Ben çok üzüldüm halende üzülüyorum ama değişen birşey yok.Her zaman Allaha havale ediyorum.Sİzde öyle yapın illaki karşılığını bu dünyada görmicez bu dünyanın diğer tarafıda var.Ama şunu da unutmayın büyük olmak her zaman haklı olmak ya da istediği herşeyi yapabilmek değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt