Herkesin derdi başka başka .Şu bi gerçek ben en çok annelere kabahat buluyorum gelin gözüyle bakılınca herşey değişiyor .Oğullarına kimseyi layık göremiyolar.Ülkemizde bir oğlan merakı almış başını gidiyor .yeni evlileri biraz büyükler rahat bıraksın zaten evlilik kolay bi işdeğil birde büyükler araya giriyorlar sorunlar başlıyor sonra senin annen benim annem diye .gelinlerinde bildiği bişeyler vardır evlenir evlenmez o aileye hemen uyamazki biraz zaman verilirse taşlar yerine oturur ön yargılı davranmayalım ltf gelin geldiyse bi aileye köle gelmedi unutmayalım kaynanalarda bi zaman lar gelindi önce iğneyi kendilerine çuvaldızı başkasına batırsınlar kimse bi başkası gibi olamaz Birde yapılan hatalar gelin olsun kaynana olsun uzatılmaz olmuştur olabilir diyip üstünü kapatılmalı insan kendi annesiyle yeri geliyor anlaşamıyor anlayışlı olun o zaman herşey düzelir gelin veya kaynana karşısındakini bir birey olarak görsün Erkek veya kız evlendikten sonra bir aile olmuştur zamanla onlarda büyücekler tecrübelenecekler biraz idare büyükler ltf