Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gelin kaynana ilişkisi nasıl olmalı? ben beceremıyorum galiba (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
canım ALLAH cc İSİMLERİNDEN ya VEDÜD cc oku sana günde düzenli olark belli bir adet oku.inşALLAH kayınvaliddelener yatıı hatayı anlayacaklar senı sevecekler.bak bu İSMİ ŞERİFİN anlamını oku sen elinden geldiğince güzel davran sonra bu İSMİ ŞERİFİ DE zikret gerisini de ALLAH cc havale et.elinden gelenı yap ve aranızdaki soğukluğu ALLAH cc emanet et.O şüphesiz emanetlere en iyi sahip çıkandır.

çok doğru katılıyorum bu isim insanların sevmesini sağlıyormuş rabbimin izniyle inanarak oku canım sabret zor bir durum ya arayıp sormamaları bende hep bu konuda akıbetimi merak ediorum ama rabbim hayırlısını versin

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru katılıyorum bu isim insanların sevmesini sağlıyormuş rabbimin izniyle inanarak oku canım sabret zor bir durum ya arayıp sormamaları bende hep bu konuda akıbetimi merak ediorum ama rabbim hayırlısını versin

Ah RABBİMİN ismini anmak,
herşeyin tek sahibi o deyilmi,
Kardeşim dularımıza ilave ediyoruz
böyle durumdaki Kardeşlerimize yardımcı
YARRABBİL ALEMİN diyoruz artık,
RABBİME muhabbet vede nuruna emanet olun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
rabbim tüm kayınvalidelere hayırlı uzun ömür anlayış ve sevgi ,
gelinlere ; saygı ve hoşgörü nasip etsin inşaALLAH ...

KONU KAPATILMIŞTIR BACILAR ;) B)B)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt