Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Geçen yilimin bu günü....... (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum güzel öğretmenım
1. yılın kutlu olsun
candan kutluyorum
ne kadar güzel
allah eşınızle mutluluğunu daım etsın amın
cok şey yazmak ısterdım ama cok vakıt almak ıstedım
evet
ne guzel bardağın dolu tarafına bakabılmek
tebrıkler öğretmenım
geçen senelerı düşünüp ben doğru yoldayım dıyebılıyorsunuz
o zaman zaten mutlusunuz
zaten doğrusunuz
zaten hayatta öndesınız demektır
ne mutlu sızlere
acılar gerıde kalmış
allah sabredenlerle beraberdır
allah daım mutlu etsın sızlerı
aılenızı öğretmenım
tekrardan tebrıkler
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
gülnisa öğretmenim seni de çok merak ediyorum biliyor musun.ne kadar pozitif ne kadar enerjik ne kadar olumlu çevresne neşe saçan bi insansın. maşaallah.benim için yazdığın onca güzel kelimeye teşekkür ederim allah senden razı olsun...şimdi buraya yazınca içlendim biraz...allah herkesi eşine kavuştursun...:a09:

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
benim gibi binlerce insan var demekki olara için yanıp ttutuşan.allah tez vakitte nasip etsin.dedenize de ne mutluki orada defnedilmiş.allah rahmet buyursun...

Bembeyaz giyinmişler heyecanlılar Allah herkese nasip etsin inşAllah..
Allah rahmet eylesin gercekten büyük bir şans.. Allah herkese nasip etsin orada can vermeyi..
Hayırlı geceler..Hos sohbetiniz icin tesekkur ederim:)

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Esselamunaleyküm kardeşim 1. yılınız hayırlı olsun...Nice güzel yıllar burada hep beraber oluruz inşaallah...
Rabbim her daim yardımcınız olsungeçmişi bırakıp geleceğe ümitle bakalım inşaallah..selametle...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm kardeşim 1. yılınız hayırlı olsun...Nice güzel yıllar burada hep beraber oluruz inşaallah...
Rabbim her daim yardımcınız olsungeçmişi bırakıp geleceğe ümitle bakalım inşaallah..selametle...

allah razı olsun.. güzel dualarınıza ve temennilerinize ortağım inşaallah.benim de dileğim dileğiniz yönündedir...selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
gülnisa öğretmenim seni de çok merak ediyorum biliyor musun.ne kadar pozitif ne kadar enerjik ne kadar olumlu çevresne neşe saçan bi insansın. maşaallah.benim için yazdığın onca güzel kelimeye teşekkür ederim allah senden razı olsun...şimdi buraya yazınca içlendim biraz...allah herkesi eşine kavuştursun...:a09:

selamunaleykum öğretmenım
merak etmene sevındım :)
bende sıradan işte
sadece fazla pozetıfım
ınanıyorum ıyıylerın kazanacağına
ınanıyorum güzel yarınlara
hanı derler ya numune dıye sanırım eskılerden kalma kalmışım mı ne :)
sakın içlenme
ıçımden gelenlerı yazdım öğretmenım
her daım güzel ınsanlar mutlu olmalı
B) mutlu ol öğretmenım
allaha emanet ol

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenım
merak etmene sevındım
bende sıradan işte
sadece fazla pozetıfım
ınanıyorum ıyıylerın kazanacağına
ınanıyorum güzel yarınlara
hanı derler ya numune dıye sanırım eskılerden kalma kalmışım mı ne :)
sakın içlenme
ıçımden gelenlerı yazdım öğretmenım
her daım güzel ınsanlar mutlu olmalı
B) mutlu ol öğretmenım
allaha emanet ol
B)B).................

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm ablam..
Her şeyde bir hayır halk eden Rabbimiz c.c, her daim yar ve yardımcınız olsun, hayırda yolunuzu açık eylesin inşallah.. 1. seneniz hayırlı olsun..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz inşallah.. Hayırlı ve bereketli geceler.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablam..

Her şeyde bir hayır halk eden Rabbimiz c.c, her daim yar ve yardımcınız olsun, hayırda yolunuzu açık eylesin inşallah.. 1. seneniz hayırlı olsun..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz inşallah.. Hayırlı ve bereketli geceler.

sağol aliyecim ...bugün bir kez daha düşündüm ki benim hayatımdaki bu önemli değişimde çok büyük hayır varmış gerçekten...sevgili kardeşim sende rabbime emanet ol.sana da hayır dolu gecelr...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.
Bugün sabah namazindan sonraydi bi rüya gördüm.uyandiğimda rüyamin bitmiş olmasina o kadar üzüldüm ki anlatamam.sanki dün açtiğim bu knoudan duyduğum üzüntü rabbime ulaştida rabbim bana işaret bi rüya gördürdü gibi.öyle mutluyum ki bakin akşam oldu hala rüyamin etkisindeyim.allah'tan hayirlisi inşaallah hayirli şeyler yaşayacağim gibi...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Takdir-i İlahi...

Allah Herkezi imtehanlarında Başarılı Eylesin, ve kimseyi Aşk-ı Beşer ile imtehan etmesin.

selametle..

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Takdir-i İlahi...

Allah Herkezi imtehanlarında Başarılı Eylesin, ve kimseyi Aşk-ı Beşer ile imtehan etmesin.

selametle..

ve aleyküm selam...
evet allah kimseyi aşk-ı insan ile sınav etmesin zordur...rabbim ilahi-i aşkı gönlüme lütfetti çok şükür daha ne isterim ki.eşiyle beraber hak yolunda yürümek bir olabilmek tek yürek olabilmek kadar güzel bişey olmasa gerek...
size de selametle abi...

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.
Bugün sabah namazindan sonraydi bi rüya gördüm.uyandiğimda rüyamin bitmiş olmasina o kadar üzüldüm ki anlatamam.sanki dün açtiğim bu knoudan duyduğum üzüntü rabbime ulaştida rabbim bana işaret bi rüya gördürdü gibi.öyle mutluyum ki bakin akşam oldu hala rüyamin etkisindeyim.allah'tan hayirlisi inşaallah hayirli şeyler yaşayacağim gibi...

Rüya deyince bugün komsumuzun anlattıgı Hz.Muhammed 'in (sav) bir hikayesi geldi aklıma.. Peygamberimiz hep insanların rüyalarını iyiye yorarmış. Bende artık öyle yapacagım..Hatta bir kişi rüyasında duvarın yıkıldıgını görmüş Peygamberimiz ' bir erkek evladınız olucak ' demiş VE olmuşta.. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt