Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Geçen yilimin bu günü....... (2 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.sizinle birşey paylaşmak istedim.
geçen yıl bu zamanlar hayatım karanlıktı.çıkmazın içindeydim.şuan sitedeki dua isteyen kardeşlerim kadar sıkıntılarım vardı belkide.çok dua ettim.hakkımda hayırlısı diyerek yola çıktım.bu siteyi buldum.ve geçen yıl bugün bu saatlerdi işte siteye üye oldum.hayat işte beni taaa ığdır'a sürükledi.nerdennnn nereye...en başta başka insanlar için hayatımda meydana getirdiğim bu büyük değişikliği yani ığdır'a gelmeyi hoş bulmadım tabi artık iş işten çoktan geçmişti.sanırım başka insanların hayatı için kendi hayatımdan çok büyük ödün vermiştim.çok sıkıntılı günler geçirdim fakat alıştım alışmak zorunda olduğum için...
şimdi bardağa boş tarafından değil dolu tarafından bakıyorum...eğer geçen yıl ki hayatım devam etseydi; geçen yıl hayatımın devam ettiği yerde devam etseydi sanırım benim için çok büyük sorunlar olurdu.ama şuan mutluyum.elhamdülillah beni seven;benimde çok sevdiğim saygı duyduğum bana saygı duyan bir eşim var.her ne kadar şuan yanımda olamasa da bir gün geleceğini biliyorum.
geleceği, mutlu olacağımız günleri düşünerek rabbime sığınıp sabırlar diliyorum kendime ve eşime...ALLAH HEP YANIMIZDA OLDU BİZİM...
BİZİM İÇİN HAYIR OLANI TAKTİR ETTİ ELHAMDÜLİLLAH.ŞİMDİ İM-MÜSLİM KARDEŞİM İÇİN AMİNERNUR KARDEŞİMİN AÇTIĞI - 1. YILINIZ KUTLU OLSUN- ADLI FORUMU OKUYUNCA FARKETTİM Kİ BENİM DE 1. YILIMMIŞ SİTEDE BUGÜN.BUGÜN BU TARİH BANA ÇOK ŞEY HATIRLATIYOR.PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZİNLE.
VE SANIRIM BİR KEZ DAHA KOCAMAN ELHAMDÜLİLLAH DEMEM GEREK...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne guzel sey elhamdülillah demek ne guzel sey cok sevdıgım esim diyebılmek ne guzel sey saygı görmek saygı vermek akabaınde sevgıye layık olmak ne guzel seydir kim bilir.
elhamdülillah yuva kurmuş hayat kurmuş acıya gögüs germişsiniz rabbım dahada mutlu etsın.
tevekkul etmek lazım yinede.
1 yılınız hayırlı olsun hocam.daim olsun inşa-ALLAH hak yolunda oluıruz.
selam ve dua ile.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a şükürler olsun ki aylin allah beni geçen yil ki çikmazdan kurtardi.insan olaylarin içindeyken düşünüyor ama kendisi için neyin hayir neyin şer olduğunu göremiyor tabi ki....
şuan diyorumki allah'a şükürler olsun allah beni şerden resmen koruyup buralara kadar getirmiş..çok şükür...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
1.yılın hayırlı olsun.hamd olsun.evet bende geçen yıl çok küçüktüm daha yazmayı bilmiyordum.aslında biliyordum ama klavyede harfleri zor buluyordum.şimdi şükür tık tık hemen yazıyorum yani.evet bende çok şey öğrendim bu siteden iyiki var bu site. tam benlik.:a07::a07:

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
1.yılın hayırlı olsun.hamd olsun.evet bende geçen yıl çok küçüktüm daha yazmayı bilmiyordum.aslında biliyordum ama klavyede harfleri zor buluyordum.şimdi şükür tık tık hemen yazıyorum yani.evet bende çok şey öğrendim bu siteden iyiki var bu site. tam benlik.:a07::a07:

CANIM MİNİĞİM BENİM.SEN GEÇEN YIL OKUMAYI YENİ YENİ ÖĞRENDİĞİNE GÖRE BENİM ÖĞRENCİLERİMİN YAŞINDASIN.KÜÇÜĞÜM BENİM YA..SENİN GİBİ MİNİK HALDE ALLAH'I BULANLARA HAYRANIM....SELAMLAR ...:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM MİNİĞİM BENİM.SEN GEÇEN YIL OKUMAYI YENİ YENİ ÖĞRENDİĞİNE GÖRE BENİM ÖĞRENCİLERİMİN YAŞINDASIN.KÜÇÜĞÜM BENİM YA..SENİN GİBİ MİNİK HALDE ALLAH'I BULANLARA HAYRANIM....SELAMLAR ...:a07:

hayır abla ben okumayı yeni öğrenmiyordum ben 6 yaşında başladım okula .4e gidiyorum.yani sandığınız kadar küçük değilim.hamd olsun büyüdüm.allaha emanet ol ablacım.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım ya iyiki geldin ve bizler seni tanıdık birinci yılın kutlu olsun inşallah daha çok uzun yıllar hep beraber bu sitede güzel ve hem dünyamız hem ahiretimiz için önemli şeyler paylaşıcaz seninle hemşeri sayılırız bir aileye bir ablaya ihtiyacın olursa atla dolmuşa yarım saat sonra burdasın ığdır dolmuşu hemen bizim burada duruyor RABBİM CC mutluluğunu daim etsin inşallah selametle kal

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım ya iyiki geldin ve bizler seni tanıdık birinci yılın kutlu olsun inşallah daha çok uzun yıllar hep beraber bu sitede güzel ve hem dünyamız hem ahiretimiz için önemli şeyler paylaşıcaz seninle hemşeri sayılırız bir aileye bir ablaya ihtiyacın olursa atla dolmuşa yarım saat sonra burdasın ığdır dolmuşu hemen bizim burada duruyor RABBİM CC mutluluğunu daim etsin inşallah selametle kal

ABLAM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL TEKLİFİN İÇİN.ŞUAN EŞİM YANIMDA OLMADIĞI İÇİN ONUN RIZASI OLMADAN BİR YERE GİTMİYORUM.TAKTİR EDERSİN Kİ GÖZÜ ARKADA KALIYOR BEN BURADA YALNIZIM DİYE...AMA UMARIM BİR GÜN NASİP OLUR SENİNLE TANIŞMAK.GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM ABLACIM SENİ....
EVET ABLAM İYİKİ GELMİŞ SİZLERLE TANIŞMIŞIM...HAYATIMDA ÇOKKKKK AMA ÇOK BÜYÜK ŞEYLER DEĞİŞTİ....:a14:
GEÇEN YILIMI HATIRLADIKÇA ÜZÜLÜYORUM BOŞ ŞEYLERLE VAKİT GEÇİRİP GÜNAHA GİRDİĞİM İÇİN FAKAT SONRA TEVBE DUASINI OUYUP RABBİME SIĞINIYORUM..............BU GÜNÜME ŞÜKÜRLER OLSUN....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a şükürler olsun ki aylin allah beni geçen yil ki çikmazdan kurtardi.insan olaylarin içindeyken düşünüyor ama kendisi için neyin hayir neyin şer olduğunu göremiyor tabi ki....
şuan diyorumki allah'a şükürler olsun allah beni şerden resmen koruyup buralara kadar getirmiş..çok şükür...

konuştukca anladıkca görüyoruz ki elhamdülillah diyecek o kadar cok sey varki.maşALLAH cok sukur rabbım meylerse guzel eyler.inşa-ALLAH her daim böyle oluır hocam.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ABLAM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL TEKLİFİN İÇİN.ŞUAN EŞİM YANIMDA OLMADIĞI İÇİN ONUN RIZASI OLMADAN BİR YERE GİTMİYORUM.TAKTİR EDERSİN Kİ GÖZÜ ARKADA KALIYOR BEN BURADA YALNIZIM DİYE...AMA UMARIM BİR GÜN NASİP OLUR SENİNLE TANIŞMAK.GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM ABLACIM SENİ....
EVET ABLAM İYİKİ GELMİŞ SİZLERLE TANIŞMIŞIM...HAYATIMDA ÇOKKKKK AMA ÇOK BÜYÜK ŞEYLER DEĞİŞTİ....:a14:
GEÇEN YILIMI HATIRLADIKÇA ÜZÜLÜYORUM BOŞ ŞEYLERLE VAKİT GEÇİRİP GÜNAHA GİRDİĞİM İÇİN FAKAT SONRA TEVBE DUASINI OUYUP RABBİME SIĞINIYORUM..............BU GÜNÜME ŞÜKÜRLER OLSUN....

canım RABBİM CC hayırlısıyla eşine yuvana kavuştursun inşallah anladığım kadarıyla işin için buradasın yada eşin askere gitmiş canım eşin gelince eşinle beraber beklerim inşallah RABBİM CC hayırlısını nasibetsin ALLAHA CC emanet ol

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
canım RABBİM CC hayırlısıyla eşine yuvana kavuştursun inşallah anladığım kadarıyla işin için buradasın yada eşin askere gitmiş canım eşin gelince eşinle beraber beklerim inşallah RABBİM CC hayırlısını nasibetsin ALLAHA CC emanet ol

selamün aleyküm dinci ablam.eşim askerde evet ben yalnızım burada şimdi...
ama yinede allah bana sabır veriyor.dayanma gücü veriyor.aynı zamanda okuluma gidiyorum.öğrencilerim felan derken zaman geçip gidiyor.
hafta sonlarımı da doldurdum programlarım var.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile.allah rızasına koşmak kadar güzel şey yok...teklifin için de sağol...inşaallah nasipse eşim gelince tanışırız....selametle...

Kaan Erdem

Yönetici
:a11:aleykümselam değerli kardeşim.Sizin vesileniz ile hem mesaj hem konunuza ortak olalım dedik ama izahta yanlış anlatım nevcut olmuş olabilir,sizin tarafınızdan da böyle anlaşılmış olabilir.

konuyu bir kez daha okudum hata sanırım bende:a42:hakkınızı helal edin kardeşim ben sizi yinede tebrik ediyorum her daim ALLAH celle celaluh izni ile delil ve kaynakları ile varlığınız ve paylaşımlarınız ile burada olunuz selametle kalınız kardeşim.:H

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
:a11:aleykümselam değerli kardeşim.Sizin vesileniz ile hem mesaj hem konunuza ortak olalım dedik ama izahta yanlış anlatım nevcut olmuş olabilir,sizin tarafınızdan da böyle anlaşılmış olabilir.

konuyu bir kez daha okudum hata sanırım bende:a42:hakkınızı helal edin kardeşim ben sizi yinede tebrik ediyorum her daim ALLAH celle celaluh izni ile delil ve kaynakları ile varlığınız ve paylaşımlarınız ile burada olunuz selametle kalınız kardeşim.:H

olsun kaan abi...olur böyle yanlış anlaşılmalar...selametle..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dinci ablam.eşim askerde evet ben yalnızım burada şimdi...
ama yinede allah bana sabır veriyor.dayanma gücü veriyor.aynı zamanda okuluma gidiyorum.öğrencilerim felan derken zaman geçip gidiyor.
hafta sonlarımı da doldurdum programlarım var.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile.allah rızasına koşmak kadar güzel şey yok...teklifin için de sağol...inşaallah nasipse eşim gelince tanışırız....selametle...
inşallah canım RABBİME CC emanet ol selametle kal hayırlısıyla eşin sağ salim gelir inşallah amin

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Bu formu seneye okumak istiyorum ..Bende gecen yılımın bugünü hatta tüm haftası demek isterim..
İnşallah hepimiz daha güzel günler yasarız..Hidayete ulaşırız..
İnşAllah Umre'ye giderim de bu formu okurken 21 yasında Umre'ye gitmenin huzuruyla yasarım..
Allah'a emanet olun..

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bu formu seneye okumak istiyorum ..Bende gecen yılımın bugünü hatta tüm haftası demek isterim..
İnşallah hepimiz daha güzel günler yasarız..Hidayete ulaşırız..
İnşAllah Umre'ye giderim de bu formu okurken 21 yasında Umre'ye gitmenin huzuruyla yasarım..
Allah'a emanet olun..

umarım gidersin kardeşim allah nasip ederse inşaallah.bizde eşimle önümüzdeki yaza niyetlendik inşaallah. allah'ım yanımda eşimle o topraklara ayak bastırır inşaallah.

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
umarım gidersin kardeşim allah nasip ederse inşaallah.bizde eşimle önümüzdeki yaza niyetlendik inşaallah. allah'ım yanımda eşimle o topraklara ayak bastırır inşaallah.

Ben babannemle gidecegim sanırım.Dedemin mezarı oradada giderken benide götürüyor :)
İnşAllah sizde eşinizle gidersiniz .. İnşAllah bende eşimle giderim ama önce bir eş adayı olmalı evlenilmeli :) Allah inşAllah hayırlısıyla hayırlı birisini cıkarır..
Havaalanında görüyorum simdi HAC zamanı insanlar nasıl mutlular ..Ahh diyorum benide götürselerr diyeee:)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Ben babannemle gidecegim sanırım.Dedemin mezarı oradada giderken benide götürüyor :)
İnşAllah sizde eşinizle gidersiniz .. İnşAllah bende eşimle giderim ama önce bir eş adayı olmalı evlenilmeli :) Allah inşAllah hayırlısıyla hayırlı birisini cıkarır..
Havaalanında görüyorum simdi HAC zamanı insanlar nasıl mutlular ..Ahh diyorum benide götürselerr diyeee:)

benim gibi binlerce insan var demekki olara için yanıp ttutuşan.allah tez vakitte nasip etsin.dedenize de ne mutluki orada defnedilmiş.allah rahmet buyursun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum güzel öğretmenım
1. yılın kutlu olsun
candan kutluyorum
ne kadar güzel
allah eşınızle mutluluğunu daım etsın amın
cok şey yazmak ısterdım ama cok vakıt almak ıstedım
evet
ne guzel bardağın dolu tarafına bakabılmek
tebrıkler öğretmenım
geçen senelerı düşünüp ben doğru yoldayım dıyebılıyorsunuz