Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Geceleri korkutulmak.... (1 Kullanıcı)

prenses88

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardesim,
sana tavsiyem abdest alip dualari okuyup sag tarafina yat.
benim de yatagim bazen hafif sallaniyor, hatta dösegin altinda biri varmis gibi hissediyorum, psikolojik sorun felan degil bu. korkutuyorlar i$te.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
arkadasim psikiyatristede git ,ruhsal sorun olabilir.. + bazi yataklar en ufak bi hareketinizdede cok sallanir sanki biri salladi gibi.. cunki bende kendimden biliyorum.. felak ve nas surelerini yatarken asla unutmayiniz.. arkadaslarinda yazdigi dualar hepsi iste.. ne okursan oku onemli olanda samimiyeti ya.... abdestli yatmaninda cok faydasi var.. Sunuda unutmuyalim , ne varlik olursa olsun onlardan korkmuyalim.. cunki korktukca daha cok ustumuze gelirler.. en guzel silah onlara karsi dualardir..Hic birsey yaradandan ustun olmaz olamaz !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt