RE: Geceleri korkutulmak....
Selamun Aleyküm
Size Kenzül Ars duasini okumanizi tavsiye ederim...
Kenzül Arş duasının Fazileti:
Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v) 'den rivayet edilmiştir.Şöyle buyuruyor:
Cebrail (a.s) bana dedi ki:
Ey Muhammed kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allahu teala onu,yeryüzünde Kıyamet gününde yüzü ayın ondördüncü gibi parlak olarak haşreder.Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanırlar.Ben ve Sen onun kabrinin üzerinde dururuz.Ona hesapsız ve azapsız,üzerine binip gitmesi için Cennettten bir Burak getirilir.Sırat köprüsünden şimşek gibi geçer.Onun günahı denizlerin suyundan,yağmurların damlasından,ağaçların yapraklarından,kumların adedinden,taşlardan daha fazla olsa bile ,kendisine kabul olunmuş (nafile)hac ve bin ümre sevabı yazılır.
Korkan kimse okursa,Allah onu korktuğundan emin kılar.Susayan kimse okursa,Allah onun susuzluğunu giderir.Aç olan okursa giydirir doyurur,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa, hastalığından kurtulur,dünya yahut ahireti ihtiyaçlarından birisi için okursa Allahu teala istediğini verir.Bir düşmandan veya sultandan korktuğu için okursa,Allah onların şerrinden korur ve bütün mahlukatından gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulaşmaktan meneder.
Borçlu olan okursa,Alllah onun borcunu okumaya muvaffak kılar,hiçbir kimseye muhtaç olamaz.Eğer onu hasta olan yazı üzerinde taşırsa iyileşir.Kadın taşırsa kocası ona ikram eder.Cinden,insandan ve şeytandan,sancı ve ahstalıktan emin olur.Kayıp ise ailesine kavuşur.Bu duayı okuyan için cin, melek isriğfar ederler.Ömrü bereketli olur.
Kim beş defa bu duayı okursa Peygamber efendimizi(S.A.V)'ırüyasında görür.
Ebubekir Sıddık (r.a) buyurdu:
"Gece gündüz bu duayı okudun,peygamber efendimiz (SAV) i rüyamda gördüm."
Hz. Ömer (r.a) şöyle buyuruyor:
"Hiç bir hacetim olmadı ki onun için bu duayı okuyayımda giderilmesin."
Hz.Osman(r.a) diyor ki:
"Ben Kur'an-ı Kerimi ezberleyemezdim.Resuli Ekrem (s.a.v) efendimize bu hususu ilettim.Bana bu duayı öğretti.Onu okuduğumda Kur'an-ı Kerimi ezberlemeyi başardım."
Hz Ali Keremellahi vechehü buyuruyor ki:
"Ben bu duayı okuduğum vakit düşmanıma galebe çalardım."
Kim ki Fatiha,İhlas,Kafirun,Felak ve Nas Surelerini 3 kere okuyup ve sonrada bu duayı okursa Allah onu karşılaştığı bütün varlıkların şerrinden korur ve her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu emin kılar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okuduğu gibi onu üzerinde taşırsa ve kim ki başının altına koyup uyursa Allahu teala o kimsenin malından çalanı ve evinden kaçanı geri iade eder.Akan suya okursa akan su durur yahut yanan ateşe okursa ateş söner.Dağ üzerine okursa dağ paramparça olur.
Kim ki 2 Rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve 1 de ihlas süresini okuyup selam verip bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.
Bu duanin fazileti sayilmayacak kadar coktur;Dua
budur.(Nevadir´i kaylubi´den alindi)
Eger isterseniz bu duanain arapca sinida eklerim.... Yastiginiz altina ve üzerinizde tasirsaniz ALLAH in izni ile hicbirsey olmaz__B)