Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...Geceleri Çok Seviyorum... (1 Kullanıcı)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)...

Nedense çok seviyorum geceleri.
Duygular iyice gün yüzüne çıkıyor, belki de ondan. Belki de sizi hiç yoktan yaratan ve sayısız nimetlerle perverde kılan Rabbinize daha yakın hissediyorsunuz kendinizi, herkesin dostuna yakın olduğu anlarda, sessizlikte...

Geceler, vefalı ve şefkatli bir dost gibi bağrına basıyor sımsıcak.

Geceler, kocaman bir ayna koyuyor karşıma kendimi seyretmem için.

Hassas bir terazi getiriyor önüme, bugünümü dünümle karşılaştırıp tartayım diye.

... Ve ben endişe duyuyor, ürperiyorum O'nun rahmetinin gazabını geçtiğini bildiğim halde.

Ve ben korkuyorum, O'nun Settâr olduğunu bilmeme rağmen.

Ben çaresini bilemiyorum.

Bir bilen varsa söylesin Allah aşkına...

Belki, O'nun huzuruna varınca mahcup olmaktan.

Belki, belki de huzurdan kovulmaktan.

Yüzüne bakamamaktan belki o Server-i Ekrem'in. O'na vefasızlığımdan, bir garib olamayışımdan, "Lebbeyk" diyemeyişimden belki de her şeye rağmen.

Ve belki de ölemeyişimden mahzun çehresi karşısında.

Hüznünü hüznüm bilemeyişimden.

Geçemeyişimden anadan, yardan, serden.

Selam veremeyişimden bir Hubeyb gibi tâ ötelerden.

Atılan tükürüklere engel olamayışımdan pâk dâmenine.

Duyuramayışımdan nâm-ı cemîlini dünyanın dört bir yanına.

Belki de kefen peşinde koştuğumdan.. Hz. Mus'ab gibi olamayışımdan.

Bir mağara, bir güvercin, bir örümcek kadar emanetine sahip çıkamayışımdan.

Göz yaşlarımla yıkayamayışımdan belki de günah kirlerimi.

Ya da aşamadığımdan şu nankör nefsimi, doymaz benliğimi.

Layık olamayışımdan "Gurbetteki Sevgili"ye.

Haykıramayışımdan "O orada iken ben niye buradayım?" diye!..

Ben geceleri çok seviyorum.

Geceler, bana Dostlar Dostu'nu hatırlatıyor.

Geceler, beni sessiz sessiz ve için için ağlatıyor...

... Ve ben endişe duyuyor, ürperiyorum O'nun rahmetinin gazabını geçtiğini bildiğim halde.

Bir bilen varsa söylesin sevdiği hatırına...

alıntı

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm gül yürekli, can kardeşim.B)
Emeğine ve güzel gönlüne sağlık olsun inşallah..Çok güzel bir paylaşımdı..Beğeniyle okudum. Rabbimiz c.c sevabını sana ziyadesiyle bahşeylesin inşallah canım kardeşim..Geceler, Rahman c.c ile bir vuslat anı gibi.. Uyuduğumuz an, O'na olan sevgi ve korkumuz ''sözde'' kalıyor gibi geliyor.. O'nu anmak, O'nunla beraber olduğunu hissetmek, gecenin o ıssız ama bizi O'na yaklaştıran, bize O'nu arattıran bir anında, o ebedi Dost'u hatırlamanın vermiş olduğu mutluluğu hangi gündüz, hangi gün ışığı verebilir ki? Bu sırrı ben de bilemiyorum güzel kardeşim? Hem ürpermek, hem sevmek.. Olması gereken de bu galiba:) Havf ve reca arasında kalmak her daim..

Gecelerimizin O'nunla anlam kazanması duasıyla..Canım kardeşim, çok güzel bir konuydu.. Geceleri, Rabbimizi acizane tefekkür etmeye çalışan ben de, bu değerli paylaşımda, çok şey buldum kendimden.. Rabbimiz c.c ilahi aşkından ayırmasın bizleri inşallah.Amin..Acizane dualarımdasın her daim can kardeşim.. Hayat sefinenin, seni her daim hayır ve güzelliklere ulaştırması dualarımla inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle..B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğinize Sağlik..

Emeğinize Sağlik..

EsSelamuAleyküm Can Yeğenim..

Ben de..

Kalabalıklardan sıyrılıp..derin bir sessizliğin içerisinde..dünyanı bir yarısı uykuya teslim olmuşken..belki diğer bir yarısı gündüzün
koşuşturmasına kaptırmışken kendini..
bir sen..ve Rabbin..sanki başbaşa..bir kabir karanlığı içerisinde
tahayyülünüz..sarıyor birden benliğinizi..ışıtacak bir şeylerin arayışı işte belki de o karanlığı..yarın karanlıklarda kalmamak için inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun Kıymetli Yeğenim..Emeğinize-elinize sağlık olsun..tesirli kılsın çalışmanızı inşaAllah..

Selam..sevgi ve baki dualarım ile Alemlerin Rabbine emanet olunuz..
(ve bu kadar ara vermeyiniz ..özlemiştik sizi ve yazılarınızı..)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm gül yürekli, can kardeşim.B)
Emeğine ve güzel gönlüne sağlık olsun inşallah..Çok güzel bir paylaşımdı..Beğeniyle okudum. Rabbimiz c.c sevabını sana ziyadesiyle bahşeylesin inşallah canım kardeşim..Geceler, Rahman c.c ile bir vuslat anı gibi.. Uyuduğumuz an, O'na olan sevgi ve korkumuz ''sözde'' kalıyor gibi geliyor.. O'nu anmak, O'nunla beraber olduğunu hissetmek, gecenin o ıssız ama bizi O'na yaklaştıran, bize O'nu arattıran bir anında, o ebedi Dost'u hatırlamanın vermiş olduğu mutluluğu hangi gündüz, hangi gün ışığı verebilir ki? Bu sırrı ben de bilemiyorum güzel kardeşim? Hem ürpermek, hem sevmek.. Olması gereken de bu galiba Havf ve reca arasında kalmak her daim..

Gecelerimizin O'nunla anlam kazanması duasıyla..Canım kardeşim, çok güzel bir konuydu.. Geceleri, Rabbimizi acizane tefekkür etmeye çalışan ben de, bu değerli paylaşımda, çok şey buldum kendimden.. Rabbimiz c.c ilahi aşkından ayırmasın bizleri inşallah.Amin..Acizane dualarımdasın her daim can kardeşim.. Hayat sefinenin, seni her daim hayır ve güzelliklere ulaştırması dualarımla inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle..B)

VE ALEYKÜM SELAM YÜREĞİ NUR GÖNLÜ GÜZEL CANIM KARDEŞİM.ALLAH C.C CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH.FAYDALI OLMASINA ÇOK SEVİNDİM.GÜZEL YORUMLARIN PAYLAŞIMIMA RENK KATTI CAN KARDEŞİM.KALPTEN DUALARINA CANI GÖNÜLDEN AMİN... İNŞAALLAH.SENDE DUALARIMLA BİRLİKTESİN ACİZANE HER DAİM.YÜCE MEVLA TEALA C.C EMANETSİN.RAB'BİM C.C SENİNDE GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ.SELAM VE SEVGİ ;) İLE BAKİ MUHABBETLERE...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamuAleyküm Can Yeğenim..

Ben de..

Kalabalıklardan sıyrılıp..derin bir sessizliğin içerisinde..dünyanı bir yarısı uykuya teslim olmuşken..belki diğer bir yarısı gündüzün
koşuşturmasına kaptırmışken kendini..
bir sen..ve Rabbin..sanki başbaşa..bir kabir karanlığı içerisinde
tahayyülünüz..sarıyor birden benliğinizi..ışıtacak bir şeylerin arayışı işte belki de o karanlığı..yarın karanlıklarda kalmamak için inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun Kıymetli Yeğenim..Emeğinize-elinize sağlık olsun..tesirli kılsın çalışmanızı inşaAllah..

Selam..sevgi ve baki dualarım ile Alemlerin Rabbine emanet olunuz..
(ve bu kadar ara vermeyiniz ..özlemiştik sizi ve yazılarınızı..)

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ YEGANE AMCA'M..B)
GECENİN KİMSESİZLİĞİNDE O'NUNLA BERABER OLDUĞUNU HİSSETMEK,YALNIZLIĞIMIZIN YERİNİ GÜZEL BİR SEVİNCE DÖNÜŞTÜRÜYOR ADETA.KALPLERDE HOŞ BİR YANKI UYANDIRAN YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.AMİN...ALLAH C.C. RAZI OLSUN.ARTIK BURDAYIM İNŞAALLAH.YÜCE RAB'BİM E EMANET OLUNUZ.DAİMİ DUALARIMLA BİRLİKTESİNİZ.SELAM VE MUHABBETLE....B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
lale.jpg

B) ;) B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum tatlı ablam çok güzel bir paylaşımdı rabbim razı olsun inşallah ellerine yüreğine saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeş güzel bir paylaşım.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum tatlı ablam çok güzel bir paylaşımdı rabbim razı olsun inşallah ellerine yüreğine saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

vE ALEYKÜM SELAM ŞEKER KARDEŞİM...B)
TEŞEKKÜR EDERİM CAN DAMLA'M GÖZLERİNE SAĞLIK.AMİN..CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.SELAM VE DUAM İLE.YÜCE MEVLAM'A C.C. SENDE EMANETİMSİN...B)

219.jpg

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeş güzel bir paylaşım.

tEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. SİZDEN DE RAZIOLSUN.BEĞENMENİZE SEVİNDİM.SELAMETLE...B)

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Hassas bir terazi getiriyor önüme, bugünümü dünümle karşılaştırıp tartayım diye.

----------------------------------------------------------------------------
Allah c.c razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım.A.E.O

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
------------------------------------------------------------------------------------

Allah c.c razı olsun kardeşim ÇOK güzel bir paylaşım.A.E.O

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.gerçekten çok güzel bir paylaşımdı rabbim razı olsun sizden.bende gecenin böle tanına varmak istiyorum ama bir türlü kalkamıyorum gece.gecenin bir vaktinde herkez uykusundayken seccadeye kapanıp rabbimle başbaşa olmayı istiyorum ama uykuya yenik düşüyorum.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
------------------------------------------------------------------------------------

Allah c.c razı olsun kardeşim ÇOK güzel bir paylaşım.A.E.O

gECELER..İNSANA VEFALI GECELER..RAB'BİM C.C. SİZDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM.RAHMAN'A C.C. EMANET OLUNUZ SİZDE.SELAMETLE...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.gerçekten çok güzel bir paylaşımdı rabbim razı olsun sizden.bende gecenin böle tanına varmak istiyorum ama bir türlü kalkamıyorum gece.gecenin bir vaktinde herkez uykusundayken seccadeye kapanıp rabbimle başbaşa olmayı istiyorum ama uykuya yenik düşüyorum.

vE ALEYKÜM SELAM.RAB'BİM C.C. SİZLERDEN DE RAZI OLSUN.SEN YETERKİ İSTE KARDEŞİM RAB'B C.C. DAİMA İNANANLARIN VE İSTEYENLERİN YANINDA.ODA NASİP OLUR İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA.DUALARININ KABUL OLMASI DİLEĞİMLE.SELAMETLE...B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sabanok1vu6ul6.jpg

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı olsun gecelerin güzelliğini bize hatırlattığın için.Biz gençlerin gerçekten "gece hayatının" olması lazım_olmaması ne hazin!!!.Gece hayatı;Uykumuzun en güzel yerinde ALLAH için uykumuzu adamak bir nevi..!!yada herkes belki ölüm seslizliği halinde uyurken yataklarında sen farklılığını hissettirircesine ayakta olup yalnız " O"'na yönelmendir...!!yada diyebilirmiyizki gecesi olmayanın gündüzüde yoktur_dolmadıkki boşaltalım..!!!Kandillerin gece kelimesiyle nitelendirilmesinde de bir hikmek vardır.Dua ile kalın kardeşim

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
sabanok1vu6ul6.jpg

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı olsun gecelerin güzelliğini bize hatırlattığın için.Biz gençlerin gerçekten "gece hayatının" olması lazım_olmaması ne hazin!!!.Gece hayatı;Uykumuzun en güzel yerinde ALLAH için uykumuzu adamak bir nevi..!!yada herkes belki ölüm seslizliği halinde uyurken yataklarında sen farklılığını hissettirircesine ayakta olup yalnız " O"'na yönelmendir...!!yada diyebilirmiyizki gecesi olmayanın gündüzüde yoktur_dolmadıkki boşaltalım..!!!Kandillerin gece kelimesiyle nitelendirilmesinde de bir hikmek vardır.Dua ile kalın kardeşim

vE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NEVİN ABLAMIZ..RAHMAN C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.ÖYLE GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZKİ,YÜREĞİNİZE SAĞLIK.EVET NE YAZIKTIR Kİ GECE HAYATI OLMAYAN,BİR GECESİ OLSUN "O" NA ADANMAYAN YENİ NESİLLERE.NE GÜZELDİR GECENİN SESSİZLİĞİNİ,YALNIZLIĞINI "O"NUNLA KAYBETTİRMEK KENDİ İÇİMİZDE.ELBET BİR HİKMETİ VARDIR KANDİL OLUP YANMANIN.SELAM VE DUA İLE.RAHMAN'A C.C. EMANET OLUNUZ...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt