andelib yazdı:
yunuuuus
dua et
yemin ettik
bugün...
andelib yazdı:
bakmammı yaaaaa ...
ne demek her hafta sonu burdayım...allah razı olsun
resim güzel...
meftun61 yazdı:
andelib yazdı:
bakmammı yaaaaa ...
resim güzel...
KARDEŞ HOŞGELDİN YA.NASILSIN.NASIL GİDİYO ASKERLİK.GEÇEN YAZDIĞIN ŞİİR ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ.ALLAH RAZI OLSUN.DUALARIMIZDASIN.RABBİM YARİN YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm andelib kardeşim;
ben de Isparta'nın rahat olduğunu duymuştum..İslam'ı yaşama konusunda..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..mükafatınızı versin inş..hayırlı teskereler nasip etsin..A.e.o..
Bahar_58 yazdı:
Andelib gardas nasilsin?? Allah Hayirli ugurlu bitirmeyi ailene kavusmayi nasip etsin
INSALLAH ASCI OLURSUN___B)
andelib yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm andelib kardeşim;
ben de Isparta'nın rahat olduğunu duymuştum..İslam'ı yaşama konusunda..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..mükafatınızı versin inş..hayırlı teskereler nasip etsin..A.e.o..
kardeşim dedimya bu güne kadar gizli gizli yaptık.kimse bişey demedi.
dikkat çekmemeye çalışıyoz.bir iki uzman gördü bişey demedi ama subayları bilmiyom..
namaz kilmak isteyen kılabiliyo.koğuş köşeleri gece karanlık ağaç dipleri bir mescit.
başka yeri bilmiyom.bir cami var askeriyenin içinde ama büyük bir kilit var kapısında.ramazandan ramazana açılıyomuş.
insan camiyi görünce rahatlıyo ama kapısındaki kiliti görünce sıkıntı başlıyo...............askerlik işte anlat anlat bitmez......
dua et
selamün aleyküm.....
Aleykum Selam kardeşim ....andelib yazdı:
meftun61 yazdı:
andelib yazdı:
bakmammı yaaaaa ...
resim güzel...
KARDEŞ HOŞGELDİN YA.NASILSIN.NASIL GİDİYO ASKERLİK.GEÇEN YAZDIĞIN ŞİİR ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ.ALLAH RAZI OLSUN.DUALARIMIZDASIN.RABBİM YARİN YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
valla kardeşim iyi mi desem kötümü desem bilmiyom...
bu askerlikte anlatılamayan duygulardan. biz ne kadar anlatsak sizler anlayamazsınız.bende bu güne kadar bilmiyordum.öğrendik artık.
tek kelimeyle sana anlatmaya çalışayım....
iğrenççççç......hadi iki kelime olsun.
zulümmmmmmmmmmmmmm.
ama bu zulum içinde insanda sabır artıyor.
en güzel tarafı bu....ibadetlerini sanki asrı saadetin ilk 40 günündeki gibi gizli yapıyosun...
burası ısparta zaten berbat olduğunu söylemişlerdi.belki sizlerde duymuşsunuzdur.
bu güne kadar iyi sabrettik..bir vukuat yok.
mayıncıyız kardeşim burda...
dua et de acemiliğimiz bitince aşçı olarak gidelim usta birliğine..
allah razı olsun
napalım yazıyoz işte hafta sonları
haftada iki gün iznim var ......torpil değil ...başarı..
iyi sürünmekten yani eğitimlerden...kolumuzdan akan kanların bedeli..
yarında burdayız inşaallah.o tel örgünün dışına ne kadar çıksak o kadar hürüz.
dualara cevap verdi belkide cenabı hak.
sizler duanızı eksik etmeyin.
selamun aleyküm
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSIN ÖYLESİNE BİR SELAM VERİYİM DEDİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
S.A KARDEŞİM ALLAH İZİN VERİRSE YAKINLARDA İZMİT GÖLCÜK BİRAZ GEZİP GELECEĞİM ÖZLEDİM ORALARI ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)yun_us25 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSIN ÖYLESİNE BİR SELAM VERİYİM DEDİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
ALEYKUM SELAM ABİM SİZLERİ SORMALI NEDEMEK BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR....
SİZLERDE İNŞAALLAH........
yun_us25 yazdı:
meftun61 yazdı:
andelib yazdı:
bakmammı yaaaaa ...
resim güzel...
bu askerlikte anlatılamayan duygulardan. biz ne kadar anlatsak sizler anlayamazsınız.bende bu güne kadar bilmiyordum.öğrendik artık.
zulümmmmmmmmmmmmmm.
en güzel tarafı bu....ibadetlerini sanki asrı saadetin ilk 40 günündeki gibi gizli yapıyosun...
burası ısparta zaten berbat olduğunu söylemişlerdi.belki sizlerde duymuşsunuzdur.
allah razı olsun
selamun aleyküm
ALLAH yardımcın olsun aslında askerlik değilde ayrılık zor ..Acemi birliğinde bende senin gibi namazımı zor şartlar altında kılıyordum.Sonra beni sürgün bölgesine gönderdiler ozaman dedimki herhalde daha namazlarımı kılamam ama gittiğim yerde camiyi gördüğümde o kadar sevindimki o duyguyu nasıl anlatırım bilemem heleki Ramazan ayında kıldığımız teravihler aklıma geldiğinde bi hoş oluyorum..
Başarı alman inan beni çok sevindirdi zaten müslüman başarılı bir asker olmalı hem atışı sporu iyi olan asker bölük komutanının en iyi adamıdır.Belki biraz zorluk çekersin ama mükafatınıda alırsın...
sen gene şanslısın ki haftada bir çarşı iznin var, bizim 15 günde bir çarşımız vardı oda denetleme olduğunda belki bir iki ay çıkamazdık geneldede denetleme eksik olmazdı...
Kardeşim sen elinden geldiğinde namazını ve verilmiş olan vazifeni terk etme RAHMAN ın güzelliklerini göreceksin İNŞAALLAH...
Bide aklında bulunsun bunu belkide askerliğin bittiğinde anlayacaksın askerde kıldığın namazla sivilde kıldıgın namaz arasındaki farkı..
selametle kardeşim RAHMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN ...burayada uğramayı unutma hiç olmazsa iki satır yazsan yeter.....işlerim çok yoğun senin olduğun zamanlarda bulunmasam bile mutlaka RAHMAN izin verdiği müddetçe yazışırız İNŞAALLAH....
BAK BUDA BENİM ASKERDEKİ ARACIM BERGAMADA MUTLAKA GÖRMÜŞSÜNDÜR TÖRENLERDE
andelib yazdı:
yun_us25 yazdı:
meftun61 yazdı:
andelib yazdı:
bakmammı yaaaaa ...
resim güzel...
zulümmmmmmmmmmmmmm.
allah razı olsun
selamun aleyküm
ALLAH yardımcın olsun aslında askerlik değilde ayrılık zor ..Acemi birliğinde bende senin gibi namazımı zor şartlar altında kılıyordum.Sonra beni sürgün bölgesine gönderdiler ozaman dedimki herhalde daha namazlarımı kılamam ama gittiğim yerde camiyi gördüğümde o kadar sevindimki o duyguyu nasıl anlatırım bilemem heleki Ramazan ayında kıldığımız teravihler aklıma geldiğinde bi hoş oluyorum..
Başarı alman inan beni çok sevindirdi zaten müslüman başarılı bir asker olmalı hem atışı sporu iyi olan asker bölük komutanının en iyi adamıdır.Belki biraz zorluk çekersin ama mükafatınıda alırsın...
sen gene şanslısın ki haftada bir çarşı iznin var, bizim 15 günde bir çarşımız vardı oda denetleme olduğunda belki bir iki ay çıkamazdık geneldede denetleme eksik olmazdı...
Kardeşim sen elinden geldiğinde namazını ve verilmiş olan vazifeni terk etme RAHMAN ın güzelliklerini göreceksin İNŞAALLAH...
Bide aklında bulunsun bunu belkide askerliğin bittiğinde anlayacaksın askerde kıldığın namazla sivilde kıldıgın namaz arasındaki farkı..
selametle kardeşim RAHMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN ...burayada uğramayı unutma hiç olmazsa iki satır yazsan yeter.....işlerim çok yoğun senin olduğun zamanlarda bulunmasam bile mutlaka RAHMAN izin verdiği müddetçe yazışırız İNŞAALLAH....
BAK BUDA BENİM ASKERDEKİ ARACIM BERGAMADA MUTLAKA GÖRMÜŞSÜNDÜR TÖRENLERDE
o aracı lisedeyken milli güvenlik dersinde gördüm.bizi askeriyeye götürmüşlerdi.birde orda büyük bir dürbün vardı kafamızdan büyüktü yere sabitti...
tankın içine de girdik.........
namaz hususunda allah yardım ediyo...hatta risalei nurun parçaları bile var..dağıtıyom .....münacaat.23.söz.tabiat.vesaire...........aslında bunlar yasak.ama yakalanırsan......yakalanmazsan kimse bişey demez........
bizimde bergamaya , kıbrıs veya edirneye düşme ihtimalimiz vardı ...bu ara ortalık karışık olduğundan sınıra yada bingöl bitlis tunceli batman diyarbakır diyorlarlarya bakalım....
gerçi yüzda 10 luk bir ihtimal hala var...
ben urfayı istiyom....
bunun için sizden dua istiyorum
izin konusunda şanslıyız...
burda o konu güzel...
ama acemilik çok uzun 75 gün.
millet 30 gün yaptı geldi ..
şimdi onbaşı yada kadro oldular...
biz sürünmeye devam.........
hafta sonları yazarım inşaallah...
sizleri unutmak mümkünmü....
selamün aleyküm
andelib yazdı:
bak bu hafta kol sorumlusu oldum..biraz daha rahatladım.
zaten az kaldı 25 gün ....
hadi biraz daha dua.....
allah iki dünyası mesud olanlardan etsin seni ve site deki tüm kardeşleri...