Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gazzede ki kardeşlerinle konuşmak istermisin?? (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı

serefsizimgercek

Kayıtlı Kullanıcı
evet yıllarca filitine destek olduk ama mahmut abbas kıbrıs rum kesimi ziyaretinde ne dedi.
- kıbrıs rumlarının haklı isyanına ortak oluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. dedi
- bize düşen şimdi ney. one minute okey'dir.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
evet yıllarca filitine destek olduk ama mahmut abbas kıbrıs rum kesimi ziyaretinde ne dedi.
- kıbrıs rumlarının haklı isyanına ortak oluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. dedi
- bize düşen şimdi ney. one minute okey'dir.

kardeş burda mahmut abbas ve onun taifesini destekleyen yok..mahmut abbas işbirlikçi mürteddir.

ben şahsen hamasıda desteklemiyorum ben Filistinli halkı desteklerim onların yanında olurum onların acıları bizimde acımız onları sevinci bizimde sevincimizdir.Çünkü müslüman müslümanın kardeşidir..Onlar bizim kardeşimiz...Biz ıkrçı değiliz sadece türk müslümanlarını düşünelim.
Ancak müslümanlar kardeştir ayeti gereği.Hangi ırktan soydan soptan olursa olsun kim müslümansa o benim kardeşimdir...Kafirlerin siyasetleri gereği ben müslüman kardeşimle bağımı kesemem.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt