Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Garip Din.. Garip Müslüman... (2 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular:
“Dünyada sanki bir garip veya bir yolcu gibi ol!..”

Buhârî, Rikak, 3

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
"İslâm, garip başladı Ve (günün birinde) tekrar başladığı gibi garip kalacaktır Ne mutlu o gariplere!" (Müslim)

Ne dersin garip bu müjde için?
Allah derim mahzun, üzgün, keşke bilselerdi, keşke gelselerdi... keşkeler bitseydi ....
Garipleri sevindiren Rabbim bizleri yoluna al, kimse kalmasın dışarda (Oh ne ala) neden olmaz mı dersin?
İmtihan tarlasında ne ekersen onu biçersin!
Allah razı olsun, Kalbun Kesir, Rabbim çabalarını kat ve kat versin...
Kardeşlerini ne güzelde HAKKA davet edersin, Rabbim razı ol (önce sen ol) inşallah anlarız da.... Rıza lokması yuttum gitti,
öyle kolay mı??? NİYE ZOR OLSUN Kİ? BAŞKA ÇAREN VAR MI Kİ? Kabullen , oldu bitti işte...
Elhamdülüllahi ala kulli hal... Rabbim seni seviyorum...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
"İslâm, garip başladı Ve (günün birinde) tekrar başladığı gibi garip kalacaktır Ne mutlu o gariplere!" (Müslim)

Ne dersin garip bu müjde için?
Allah derim
mahzun, üzgün, keşke bilselerdi, keşke gelselerdi... keşkeler bitseydi ....
Garipleri sevindiren Rabbim bizleri yoluna al, kimse kalmasın dışarda (Oh ne ala) neden olmaz mı dersin?
İmtihan tarlasında ne ekersen onu biçersin!
Allah razı olsun, Kalbun Kesir, Rabbim çabalarını kat ve kat versin...
Kardeşlerini ne güzelde HAKKA davet edersin, Rabbim razı ol (önce sen ol) inşallah anlarız da.... Rıza lokması yuttum gitti,
öyle kolay mı??? NİYE ZOR OLSUN Kİ? BAŞKA ÇAREN VAR MI Kİ? Kabullen , oldu bitti işte...
Elhamdülüllahi ala kulli hal... Rabbim seni seviyorum...

Gönlüne bereket abla..
Rabbim cümlemizden razı olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
wwwmowjeldohacombordersze6.gif

Hüsn-ü zannımı yenileyerek , Rahim ismine sığınarak -la taknetu minallah- ayetinde hıçkıran imamın sesiyle, hasretzincirlerimi kırarak paramparça -ne mutlu o gariblere - nidasını
duyunca, cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına..

wside

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dünyada müslümanım diye beni garip karşılayan kafirin birini görürsem onu döverim. dayanamam. biz EN İYİYİZ elhamdülillah. Birgün İSLAM dünyaya hakim olacak çünkü o tek gerçek. O ALLAH'ın mucizesi. O güneş gibidir sönmek bilmeyecek.

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Ama dövmek yakışmaz, sabretmek yakışır. :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt