tamam kardeşim kızmadın değilmi? a.e.oYa Ne Biliyim Herkes Ciddi Ciddi Ne Oldu Ben Bişey Anlamadim Yazinca Bende Benim Bilmediğim Ciddi Bişey Oldu Sandim...ehehe..yoksa Ben En Başta şaka Olduğunu Anlamiştim Zaten...
tamam kardeşim kızmadın değilmi? a.e.oYa Ne Biliyim Herkes Ciddi Ciddi Ne Oldu Ben Bişey Anlamadim Yazinca Bende Benim Bilmediğim Ciddi Bişey Oldu Sandim...ehehe..yoksa Ben En Başta şaka Olduğunu Anlamiştim Zaten...
bu arada bende soruyu bana soruyorsun sandım tevbe-ya hak...
ya hep böyle dalıyorum sonra sitede adım seyyar değilde dalgıç diye çıkacak tövbe tövbe....
seyyarcı sen eniyisi siteden kaybol birazdan zabıta kardeşimiz gelecek :Kbu arada bende soruyu bana soruyorsun sandım tevbe-ya hak...
ya hep böyle dalıyorum sonra sitede adım seyyar değilde dalgıç diye çıkacak tövbe tövbe....
YA ABLA EKMEK PARASI NİYE BÖYLE YAPIYORLAR YA,NE YAPAYIM YANİ HIRSIZLIK MI..:Kseyyarcı sen eniyisi siteden kaybol birazdan zabıta kardeşimiz gelecek :K
şaka şaka
YA ABLA EKMEK PARASI NİYE BÖYLE YAPIYORLAR YA,NE YAPAYIM YANİ HIRSIZLIK MI..:K
bu böcükler neden 8 çiziyo ??
seyyar kardeşim fazla dalma boğulursun.beni bile bayan yapmışsın.:K işallah bidaha olmaz.olsada canın sağolsun.a.e.oBen Yine Fena Daldim Herhalde...
evet kardeşim karantinaya alabilirler bunlar nerden sızmış buraya yav.a.e.oesselamunelyküm verahmetullahi vberekatuhu..
ekremciğim; bu forumu karantina altına alırlar yakında,ilaç falan fayda etmez..:Hselam ve dualarımla..