elmedja
Kayıtlı Kullanıcı
ÖRNEĞİDE ÇOK GÜZELMİŞ ANNENDEN İSTEMİŞTİM VERMEMİŞTİ YEMİNLİ ÖRNEK DEMİŞTİ SABAHLEYİN İLK İŞİM HEMEN ÇIKARMAK OLSUN HAYIRLI GECELER A.E.O
ahahah vermes tabii o bana ozel...
AEO selam ve dua ile:G:K:B
ÖRNEĞİDE ÇOK GÜZELMİŞ ANNENDEN İSTEMİŞTİM VERMEMİŞTİ YEMİNLİ ÖRNEK DEMİŞTİ SABAHLEYİN İLK İŞİM HEMEN ÇIKARMAK OLSUN HAYIRLI GECELER A.E.O
ahahah vermes tabii o bana ozel...
AEO selam ve dua ile:G:K:B
.. yaa.. msj gonderdım neden ıletılmedı.. ya yenıden yazıciim.. Ebru calısman cok cici olmus.. cook tesekkurler.. hepimiz cook sırınız maasALLAH ama sanırım benım resım karısmıs.. ben sıyah saclı kahverengı gozlu saclarında cok hafıf kıvırcıklar olan esmer yanakları arkadan bakan bırının gorecegı kadar sısman kızım.. sana zahmet olcak bı degıstırıversen resmımı.. kolay gelsın..
€bru;657698' Alıntı:
EsSelamuAleyküm Kardeşler..
Karşılıklı yazışırken belli ki birbirlerinizi ne yerine koyduğunuzun, sanırım farkında olmadan NEYE BENZETTİĞİNİZİ gözden kaçırmışsınız..
HINZIR'ın dini istilahtaki adının ne manaya geldiğini biliyor sunuzdur umarım..ki hiç bir MÜSLÜMAN kendisinin bu şekilde anılmasından HOŞNUT olmayacağı aşikardır..
Dikkatli olmak gerekir değil mi ?
Umarım O YAKIŞIKSIZ Kelimeyi hem silerek sayfanızı ve hem de sizlere yakışmayan bu ibareden KENDİLERİNİZİ temizlemiş olursunuz..
Selam ve dua ile..