Ben İ kinize de teşekkür ediyorum nedenini sormayin
Şükran kesiran kardeşim...
Nedeni var....; İyi ki burada olduğumuz ve Allah için birbirimizi sevdiğimiz :a12:
Ben İ kinize de teşekkür ediyorum nedenini sormayin
Şükran kesiran kardeşim...
Nedeni var....; İyi ki burada olduğumuz ve Allah için birbirimizi sevdiğimiz :a12:
Rica ederiz
bende size serap ablaya buket ablaya mehtap ablaya mavci abiye erhan abiye melek salavatqetir kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Recep abi çeşmi ve vaveylaya da az teşekkür ederim
bunlar dışında gireni görmüyorum
EyvALLAH abi
Rica ederiz
bende size serap ablaya buket ablaya mehtap ablaya mavci abiye erhan abiye melek salavatqetir kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Recep abi çeşmi ve vaveylaya da az teşekkür ederim
bunlar dışında gireni görmüyorum
EyvALLAH abi
Foruma devamlı girip çıkan bizler...
Foruma ara sıra girip çıkanlar...
Foruma çok az girip çıkanlar...
Foruma girmeyenler dolayısıyla çıkamayanlar...
Forumda devamlı olanlar: MİSAFİRLER
Teşekkürler MİSAFİRLERİMİZE :a31:
Neyseki barış yanlısı bir insanım..
Üslup çok akıcı olmuş abi
bir an tek ismimi görünce üzüldüm.
Sonra bir baktım 85 misafir var. Evet dedim YALNIZ DEĞİLİM.
Hepsi en kısa zamanda aramıza katılacak, bilgi ve birikimlerini paylaşacaklar inşallah...
Allahın selamı Hepsinin üzerine olsun.
Hıh hep öyle olNeyseki barış yanlısı bir insanım..
Yalnız DEĞİLİZ !!!
bende burdayım....selam ve dua ile....
Evvelimiz ne kadar kalabalık ve sıcaktı,bırını bır gun burada onlıne gormesek merakla gırmesını beklerdık...Sorardık,ıyı oldugunu bıldıgımızde yakınımızdan haber almıs gıbı rahatlar ve sevınırdık...
Yuzumuzu,tıpımızı gormeden ALLAH rızası ıcın sevdık bırbırımızı,gonul bagı kurduk,merak eder ve bekler olduk...Bazı kardeslerımızın profılıne bakınca en son gırıs tarıhlerı seneler evvel gosterıyor.Nerdeler,ne yapıyorlar,ıyılermı bu sorular gercek anlamda ınsanı meraklandırıyor.Temennı ve duamız herkesın ıyı olması.Hayat telasına dustuklerını,yuva kurduklarını ve sorumluluklarının fazla oldugunu dusunuyoruz..
Ama fırsat bulurlarsa bır selam etseler bızler ıcın cok degerlı olacaktır....
Evvelimiz ne kadar kalabalık ve sıcaktı,bırını bır gun burada onlıne gormesek merakla gırmesını beklerdık...Sorardık,ıyı oldugunu bıldıgımızde yakınımızdan haber almıs gıbı rahatlar ve sevınırdık...
Yuzumuzu,tıpımızı gormeden ALLAH rızası ıcın sevdık bırbırımızı,gonul bagı kurduk,merak eder ve bekler olduk...Bazı kardeslerımızın profılıne bakınca en son gırıs tarıhlerı seneler evvel gosterıyor.Nerdeler,ne yapıyorlar,ıyılermı bu sorular gercek anlamda ınsanı meraklandırıyor.Temennı ve duamız herkesın ıyı olması.Hayat telasına dustuklerını,yuva kurduklarını ve sorumluluklarının fazla oldugunu dusunuyoruz..
Ama fırsat bulurlarsa bır selam etseler bızler ıcın cok degerlı olacaktır....