Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum üyeleri buraya.. (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim..

Öncelikle size çok teşekkür ederim..Mükemmel bir çalışma hazırlamışsınız..Bu konuyu dile getirmek artık pek az müslümanın yaptığı bir şey oldu..Ümmetin yaralarına duyarlılık gösteren müslümanlar, bir avuç misali tabir-i caizse...Bizlerin uğraşıları ile onların hayat mücadeleleri ne kadar farklı değil mi? Ayrı dünyaların insanlarıyız ve adeta başka dilleri konuşuyoruz..Bizleri bizden yapan şey, aynı dinin mensupları olmaktan başka hiçbir şey değil..İslam coğrafyasında yaşananlardan ders almıyoruz. Oysa o yılan bir gün bizi de yakalayacak.. Plan, onlarla başladı ve bize ulaşmayacağı manasına gelmiyor bu..Ve belki de onların başına gelenlere seyirci kaldığımız için biz daha müstahakına düçar olacağız.. ''Allah korusun'' mu dedik hemen? O halde oradaki kardeşlerimiz için neyi bekliyoruz?

Emeğinize sağlık kardeşim. Allah c.c sizden razı olsun..Sevabınızı yazsın inşallah..Rabbimiz c.c tesirli kılsın inşallah..Selam ve dua ile.

pbilgili

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar;

Zaman zaman mail halinde hangi ürünlerin yahudi firmalarına ait olduğunu dair bilgiler geliyor ama şu an benim elimde kayıtlı değil. Bu ürünlerin ve üreticilerininin adlarını yazarsak bilmeyenleri de tekrar uyarmış oluruz belki.

Ben ilkini yazayım Arial Çamaşır deterjanları

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kArdeşim videolar ve yazıların o kadar etkileyici ve tesirli ki ağlamaktan ancak yazabiliyorum emeğine sağlık böyle önemli bir konuyu dile getirmek herkezin yapabileceği bişey değil haklısın kardeşim en azından onların ürettiklerini kullanmaz dualarımızla yanlarında olalım diyorum ben BENİM BİLDİĞİM 4 MARKA VAR SİZDE KATILIN DOVE,BLENDAX,DANONE,NESTLE İNŞ DUALRIMIZIN KABULUYLE KARDEŞLERİMİZE YARDIM EDEBİLİRİZ..... SELAMETLE KAL....

zeynep03

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle Allah Sizden Razi Olsun. öyle Kötüyümki şuan Anlatamam. Bilgisayarimi Kapatip. Başimi Yastiğa Koyup Uyuycam! Uykular Bu Kadar Rahat Olmamali Orada Kardeşlerimiz Bu Haldeyken. Hergece Dualarda Birleşmek Dileğiyle.

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,emeğine yüreğine sağlık Allah c.c. senden razı olsun kardeşim.Dünya bizi öyle kendine bağladı ki artık kardeşlerimize yapılan zulüm ve işkenceleri yeteri kadar duymaz olduk.Oysa ki Peygamber efendimiz şöyle buyuruyor:“Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Bu azalardan biri acı duyduğunda tüm vücut acı duyar.”
Bu gün yeryüzünde bir aza değil bir çok aza zulüm görmektedir.Ama ne var ki yeteri kadar acı duyulmuyor, onların dertlerini dert edinilmiyor, sevinçleriyle de sevinilmiyor.Yarın mahşerde ümmetten şikayetçi olurlarsa yapabilecek ve söyleyecek sözümüz olmaz diye düşünüyom.Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizlere gerçeği görebilmeyi idrak etmeyi nasib eylesin amin.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Oraya,Iraka, Din Kardeşlerimizi Bu Hale Getimeye Giden Silah Dolu Araçlar,
Tanklar Türkiye Karalarindan ,havalarindan Geçti. SEBEBİNİ BİR DÜŞÜNÜN HACI, TAKVACI ,DİNDAR GEÇİNEN KARDEŞLERİM, ABİLERİM, ABLALARIMMMMM..............
Vebal Yapanlarin Boynunda , Yapanlari Destekleyenlerin Ve O Destekleynleri Destekleyenlerin Boynundadir! Kiyamette Hesab Var!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt