oooo nayır nolamaz bende seviniyordum tsunami haklıymış....
Ah canim uzulme napcan insan oglu cig sut emmis...
oooo nayır nolamaz bende seviniyordum tsunami haklıymış....
Ya işte böyle...
Sensiz olmaz ama seninlede olmuyo ki nolcak simdi...::ben oynamıyom ama yaa:a22: )
yok kardeşim sen sevin benim tarafım değişken oluyo bu ara:a26:ben sizin yanınızdayım hıh)
Yokkkk...Oyunbozanlık yok kardeşim...:a24:
Satürn'e de geleceğiz tamammmm...
Tamam da bir sorunumuz var..:a03:
Satürn neredeee...?:a26:
Uçak, füze, otobüs, taksi...Ne ile gidilir...?:a04:
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım...
Çok konuştuk...:a24:
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...:a04:
oohhh vala abicim zor bi dersten çıktım demin bu süper olacakk
Yavas yavas geliyo tekme ::
Abim kararli gibi....
Uyma abim sakin ....:
İste kandirdi valla...::
İs ciddiye bindi acilis bile yapiyolar ......::
İste beklenen tekme helal olsun kardesim hic sasirtmadin beklenendi yani...::
Abi valla sube oltasiyla sazani yakaladin helal...::
Bende yalan yok ne dersem odur iste kanitlar sube isi yatti galiba kardes....::
Sagol abi dogru soze ne gerek....::
Ne subesi kardesim mustafa abim saka yapmis sana havada bulut sen sube isini unut ::tsunami tamam çiğ süt emdik falan ama nankör değiliz yahuu hem uzaylılardan korkulmaz zararsızdır onlar )
hele şubenin birini açtıralım da inş gerisi Allah Kerim ))
bah arada tatlıları da kaçırmışım zati şu ara tatlı krizim tutuyo sık sık yok tsunami siz benle birlik olun şube işini ciddileştirek biz malum 11 mart açılış demişken abimiz )
Ne subesi kardesim mustafa abim saka yapmis sana havada bulut sen sube isini unut ::
vay arkadaş yaa bide bağa diyolar tekme vs.. biz tekmeyi yiyoz ala ala)
birlikten kuvvet doğar kardeşim hayret bişey)
tabii mavci abi gelince yorumum ne olur onu da tutturamıyorum şimdi)
önümüze gelene 10 tekme... çocukluğumu hatırladım bi an...
Bir_umut kardesimizin daha ne tarafta oldugunu ben cozemedimki tekme bize yakismaz biz muminiz bunun geregi iyilik guzellik gelir bizden kimse korkmasin bizden ...
Abim uzaylilarla birlik galiba...anlayamadim...::
Ahanda beklenen intikam soguk yenen bir yemekmis abimde her zaman tatli....::
tsunami tamam çiğ süt emdik falan ama nankör değiliz yahuu hem uzaylılardan korkulmaz zararsızdır onlar )
hele şubenin birini açtıralım da inş gerisi Allah Kerim ))
bah arada tatlıları da kaçırmışım zati şu ara tatlı krizim tutuyo sık sık yok tsunami siz benle birlik olun şube işini ciddileştirek biz malum 11 mart açılış demişken abimiz )
Hayırlı İşler...haa ayrıca tsunami o gelen taşların çoğunu görmezden geldim ne kadar iyimserim diimii
Ne subesi kardesim mustafa abim saka yapmis sana havada bulut sen sube isini unut ::
önümüze gelene 10 tekme... çocukluğumu hatırladım bi an...
Bir_umut kardesimizin daha ne tarafta oldugunu ben cozemedimki tekme bize yakismaz biz muminiz bunun geregi iyilik guzellik gelir bizden kimse korkmasin bizden ...
bizim oralarda bu duruma ''davulun iki yüzünüde çalıyor derler''... bu arada nuraycım çok iyimser gördüm seni nerde o mücadeleci yürek...