Evet abimin ayak seslerini duyar gibiyim geliyo galiba o felmeden ben kacayim en iyisi...
Allahtan pazar günü bu keyfin tadına vardık yoksa kargo margo başını ağrıtırdım abicim) süper ikili eyvallah mavci abi
aman yarabbim....
Yine bakmayacaktim : ama baktim.....
bakmamak mümkün mü canım
Ama olmazki abiminki cin iskencesi yazik gunah bize..::
bencedeeeee.....
Ayaklanmamiz lazim yonetime cikalim dedim baktim yonetimde abim hemde kidemli ::
haaa o iş yaş bence elimiz kolumuz bağlı bu konuda,bence başka bişeyler düşünelim puahahah:a39::a16::a39::a16:
Evet ben isin icinden cikamadim gunlerdir dusunuyorum ne yapsam diye bulamiyorum. ::
dur bakalım birlikten kuvvet doğar buluruz bişeyler
Olsun yahu bakin gecin belki çok isteyince Rabbim ihsan eder...
Nerden geldigini sorma demislerdi, bir yerde çok canim çilek istedi ama alsam hepsi çok bosver dedim okadar da içim istiyor,
sonra otele gidince arkadaslar çilek ikram ediyorlar, "nerden? " dedim ? bosver "ye " dediler
O an Rabbime tesekkur ettim kalbimden, ...
Bu diyaloglar not edilmiştir...
Gereği yapılacaktır...
Abi biz cahillik ettik sen etme sen buyuksun buyukler hep affeder cezamizi sakin yas pasta olarak kesme. :::
AFFETMEK GÜZELDİR...
Yaş pasta istediniz değil mi...?
Buyrun kardeşim...
Afiyet-şifa olsun...
sağol abi afiyetle yedim ikramı geri çevirmek olmaz dimi
Tatli sevenlere degil mi bu durum? bizde alalim bir dilim:a26:
tatli diyaloglari da tatli olurmus:a35:
AFFETMEK GÜZELDİR...
Yaş pasta istediniz değil mi...?
Buyrun kardeşim...
Afiyet-şifa olsun...
Afiyet-şifa olsun...
Yok çevirmeyin tabi ki...
Ama tsunami kardeşimizle olan diyalog not alınmıştır...:a04:
Haberiniz olsun...:a24:
Tesekkurler, Allah c.c razi olsun, goruntu de yeter:a15:Siz de burdan buyurun kardeşim...
Afiyet-şifa olsun...:a26:
Kurunun yaninda yasta yanarmis ben yandim hicrancim yanmasin cezami yanliz ben cekerim ::
yoook olmaz öyle nuraycım bu yola beraber baş koyduk cezamızıda beraber çekecez seni yalnız bırakmam ben pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ....
Abi yine can evimden vurdun beni tamam pes ettim....
Kurunun yaninda yasta yanarmis ben yandim hicrancim yanmasin cezami yanliz ben cekerim ::
yoook olmaz öyle nuraycım bu yola beraber baş koyduk cezamızıda beraber çekecez seni yalnız bırakmam ben pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ....
Ay canim benim bu pilav degil yas pasta sinsi planlar icinde orgutlenmekteyim ama mustafa abim duymasin...::
Tesekkurler, Allah c.c razi olsun, goruntu de yeter:a15:
DAYANIŞMA Güzelllll... )