Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI (13 Kullanıcı)

Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI

• KatrePare

Oylama: 0 0.0%
  • tevbekarim

• Kalbun_Kesir

• HUDAVENDIGAR

• Ibn Abdilvahhab

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Demek, "EDEP YA HU"'yu beğenmediniz ha,

EDEBİ BEN İLİMDEN ÜSTÜN TUTUYORUM.

İRFAN MECLİSİNDE ARADIM TALEP,
İLİM İSE GERİDE KALDI İLLA EDEB İLLA EDEB...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Edep döküntüleri,altın döküntülerinden daha hayırlıdır.
Hz.Osman (R.A.)

Ulu kişi,ârif bir insan,Rabbine karşı edebini bıraktı mı mutlaka helâk olur.
Yahya b.Muaz (R.A.)

İnsanlık âdâbını,ilimden evvel,öğrenmek lâzımdır.
İmâm MÂLİK (Rah.A.)

İnsana,fâidesiz çok bilgiden ziyâde,edep ve yüksek terbiye lâzımdır.
A.İbni Mübârek (Rah.A.)

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
EDEP BAŞA BİR TAÇ İMİŞ NÛR-İ HÜDADAN
GİY O TACI EMİN OL HER BELÂDAN

Edebini bilenlerden olmamiz temennisiyle...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

İslamiyet ile alakalı bir ankep düzenleseniz bizde oylama yapsak.
Daha hoş olmazmı?

Dünya-vi Şeyler değilde Ahirete hazırlıklı seyler yapsak..

Avatarlarimizin hepsinin dinimizle alakasi var agabey, dikkat edelim lutfen. Ayrica fikirinde gayet guzel.. Yapariz biiznillah.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Demek, "EDEP YA HU"'yu beğenmediniz ha,

EDEBİ BEN İLİMDEN ÜSTÜN TUTUYORUM.

İRFAN MECLİSİNDE ARADIM TALEP,
İLİM İSE GERİDE KALDI İLLA EDEB İLLA EDEB...

Sevgili buyugumuz HUDAVENDIGAR amca,
Size Allah rizasi icin soyluyorum. Herkesin takdirine biraktik, su ana kadar 19 kisi oy kullandi ve kimse oyuna, fikirlere bir sey demedi. Simdi "Allahim bizi affeyle!" diyen bir avatari secmediler diye kardeslerimiz affedilmek istemiyor mu? Ya da dunyadan namaza kacmiyor mu? Yada besmele cekmiyorlar mi? Ya da "Edep Ya Hu" demiyorlar mi dualarinda? "ALLAH BIR !" diye haykirmiyorlar mi?

Lutfen, bu yaptiginiz bir sitem olmus resmen. Kardeslerimizin takdiri bu, begenmemesi degil..
Sizin gibi bir buyuge saygim sonsuzdur. Allah'a emanet olun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
katre 2 cisinde katılırım o zaman

oyumuda kullanıyorum artık :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

İslamiyet ile alakalı bir ankep düzenleseniz bizde oylama yapsak.
Daha hoş olmazmı?

Dünya-vi Şeyler değilde Ahirete hazırlıklı seyler yapsak..

Düşüncelerinizi harekete geçirip siz de yapabilirsiniz..
Daha hoş olabilir..
Böylece ahirete hazırlık yapmış oluruz..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum katrecim.. İnsanları anlamak mümkün değil..
Neden buradayım demiyor değilim.. ''Haksızlık'' hayatımda en tahammül edemediğim durumdur..
Bu bir anket.. Herkes dilediği oyu, dilediği gibi kullanır.. Mükerrer oy kullanmadan bahsedilmiş.
Bu da zan oluyor.. Bilmem anlatabildim mi? Bu arada katılan arkadaşlar, oylarını kendilerine bile kullanmadılar..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum katrecim.. İnsanları anlamak mümkün değil..
Neden buradayım demiyor değilim.. ''Haksızlık'' hayatımda en tahammül edemediğim durumdur..
Bu bir anket.. Herkes dilediği oyu, dilediği gibi kullanır.. Mükerrer oy kullanmadan bahsedilmiş.
Bu da zan oluyor.. Bilmem anlatabildim mi? Bu arada katılan arkadaşlar, oylarını kendilerine bile kullanmadılar..

Aleykum selam ablacigim..
Allah razi olsun ki beni destekliyorsun. Inan ki simdi itiraf edeyim -aslinda gizli tutmak istesemde- ben oyumu senin avatarina verdim ki diger kardeslerimde kendilerine bile vermediler. Sen bu davranisinla benim gonlumde ayri bir yer tuttun. Allah bizi ahirette de insaAllah bir gun dunyada da bulustursun insaAllah..:)

berat05

Yönetici
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Değerli Kardeşim

Konu sizin tarafınızdan açıldığı için size hitaben yazıyor ama tüm giren kardeşlerimin okumasını temenni ediyorum.

Bu tür yarışmaların hemen hemen hiç birine özellikle eğlence türünde konuların hiçbirine girmememe rağmen sizin talebiniz üzerine konuya girdim fakat okuduklarımla üzüldüm...

Sizin yazmış olduğunuz sıralamadaki resimlere bakarken....en iyisini Rabbim biliyor ki ; her bir avatardan aşağıya geçerken herbirinin kendine güzel ve özel anlamı olan resimler olduğunu ve bu yüzden ankete oylama yapmanın bir anlamı olmadığına karar verdim kendimce..anketin sonunda bir şık daha olsaydı ve ..o şık hepsini içerseydi emin olun onu seçerdim...

Demem o ki...yapılan bu tür anketlerde seçimin kişisel olduğu unutulmamalıdır.. Zaten anketin amacı budur...
Bu anket sonucu bir avatarın bir diğerinden üstün olduğunu belirtmez sadece kaç sayıda kişi katılmışsa onun sonucunu verir.

Lütfen forumlarda konulara paylaşım yaparken.. birbirimize daha hoşgörülü olalım...
Hoşgörülü olmayı sabredebilmeyi öğrenelim...SUİ ZAN da bulunmayalım....Kimse bir diğerinin ne düşündüğünü bilemez...
Birbirimize HOŞ GÖRÜ LÜ olmayı - Sabır göstermeyi...öğrenelim....Özellikle burda neden bulunduğumuzu unutmayalım....

Selametle

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim

Konu sizin tarafınızdan açıldığı için size hitaben yazıyor ama tüm giren kardeşlerimin okumasını temenni ediyorum.

Bu tür yarışmaların hemen hemen hiç birine özellikle eğlence türünde konuların hiçbirine girmememe rağmen sizin talebiniz üzerine konuya girdim fakat okuduklarımla üzüldüm...

Sizin yazmış olduğunuz sıralamadaki resimlere bakarken....en iyisini Rabbim biliyor ki ; her bir avatardan aşağıya geçerken herbirinin kendine güzel ve özel anlamı olan resimler olduğunu ve bu yüzden ankete oylama yapmanın bir anlamı olmadığına karar verdim kendimce..anketin sonunda bir şık daha olsaydı ve ..o şık hepsini içerseydi emin olun onu seçerdim...

Demem o ki...yapılan bu tür anketlerde seçimin kişisel olduğu unutulmamalıdır.. Zaten anketin amacı budur...
Bu anket sonucu bir avatarın bir diğerinden üstün olduğunu belirtmez sadece kaç sayıda kişi katılmışsa onun sonucunu verir.

Lütfen forumlarda konulara paylaşım yaparken.. birbirimize daha hoşgörülü olalım...
Hoşgörülü olmayı sabredebilmeyi öğrenelim...SUİ ZAN da bulunmayalım....Kimse bir diğerinin ne düşündüğünü bilemez...
Birbirimize HOŞ GÖRÜ LÜ olmayı - Sabır göstermeyi...öğrenelim....Özellikle burda neden bulunduğumuzu unutmayalım....

Selametle

Allah razi olsun ablacigim. Senin gibi degerli birinin gelip buraya bize yararli seyler soylemesi ve benim bazi kardeslerimize belirtmek istedigimi sen daha iyi acikladin. Allah razi olsun. Selamlar..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
ANKETIN SONLANMASINA SON 3 GUN KARDESLERIM, AGABEYLERIM , ABLALARIM..
LUTFEN bilmeyen kardeslerimize haber verelim katilim olsun. 22 kisi fena degil.
Destegini esirgemeyenlerden Allah razi olsun insaAllah.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
son 2 gun oylamanın bıtmesıne.. Bıraz daha katılım arkadaslar.. Duymayan kalmasın. Sonuc hala tam olarak bellı degıl, bır oy bıle farkeder !! :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yarin saat 20.06 oylama bitiyor :)
Haydin hayirlisi :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
merak ettım bakalım kım kazancak :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Bende katılmak istiyorum arkadaşlar.Avatarımıda değiştirdim.:a11:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt