Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI (4 Kullanıcı)

Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI

• KatrePare

Oylama: 0 0.0%
  • tevbekarim

• Kalbun_Kesir

• HUDAVENDIGAR

• Ibn Abdilvahhab

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
iyi ki kimin kime oy verdiği görünmüyor.:)
oyumuzu kullandık hadi hayırlısı

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın dışarıdan üye araklamayasınız!.Mükerrer oy kullananı darağacında sallandırmak lazımdır.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın dışarıdan üye araklamayasınız!.Mükerrer oy kullananı darağacında sallandırmak lazımdır.

Estagfurullah HUDAVENDIGAR amca, burdaki oylar her kisinin oz hesabindan verilmistir bence. En azindan benim acimdan boyle, bilmem sen neden boyle dusundun ama.. Biraz gucendim dogrusu..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
son hız devam edıyoruz oylamaya.. Kalbun kesır ve ben onde gıdıyoruz bakalım hadı hayırlısı :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kime versemmmm kime versemm :D :)

yok arkadaş ben bu kararsızlıkla karar veremeden kapanır anket :D :) yada torpil geçecez :p

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Gayretiniz için müteşekkirim...
Her birinde ayrı güzellikler var, nasıl bir tercih için kal edeyim..
Bu bakımdan mazur gülmeyi diliyor ve esenlik dileklerimle selam ve niyaz eyleyeyim...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Gayretiniz için müteşekkirim...
Her birinde ayrı güzellikler var, nasıl bir tercih için kal edeyim..
Bu bakımdan mazur gülmeyi diliyor ve esenlik dileklerimle selam ve niyaz eyleyeyim...

:) Ustadim sen de oyunu kullan da, kime verdiginin hakikaten onemi yok:) Onemli olan katilman :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar katilim neden bu kadar az? 12 kisi oy kullanmis. Kisa bir sure verdim zaten, biraz daha tesvik ve katilim lutfen..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Çok güzelve bir okadar zor.Hepsi biribirinden güzel ve anlamlı.Herişin başı Besmele,Şüphesiz Allah Bir,evbeden nsıl vazgeçilir,Rabbim affetmezse halimiz nice olur,koşar adımlarla gidişimizi nasıl yok sayarız,velhasılı kardeşim işimiz çok zor.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Çok güzelve bir okadar zor.Hepsi biribirinden güzel ve anlamlı.Herişin başı Besmele,Şüphesiz Allah Bir,evbeden nsıl vazgeçilir,Rabbim affetmezse halimiz nice olur,koşar adımlarla gidişimizi nasıl yok sayarız,velhasılı kardeşim işimiz çok zor.

Ben de ayni dusunceler icindeyim hanife ablacigim :) Ama senin ilgini cekip katildigini fikirlerini gordum ya mutluyum elhamdulillah. Ama gercekten katilim az. Seninde oyunu en kisa zaman icinde bekliyorum. Bu arada besmele her isin basidir :D

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Kardeşim,inan üm açılan konular çok güzel ve önemli,malesef bazen atlıyoruz farkında olmadan,Evet besmele her işin başı,ben şimdi doğum cemiyeine gideceğim,karar vermek çok zorsa da inşaAllah döndüğümde oyumu kullanacağım.
Selam ve Dua ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt