Rızkımız bizi kovalıyor kardeşim 🙌🤗@mavci abi ellerinize sağlık, yine mükellef bir sofraya düştüm 🤭
Yani kardeşim 😋Çok acıktım çoook... Koşturmaktan sabahtan beri birşey yiyemedim desem 😭 Ben ve açlık ... Düşünün yani halimi 😱
Şuraya bir çi börek bırakayım da , namazdan çıkan , öğle yemeği yemeyen tüm kardeşlerimiz buyursun afiyetle yesin
Ekli dosyayı görüntüle 1865743
O neymiş 😂🤔@Nur_u Secde kardeşim, ellerinize sağlık olsun da bu salatanın yanında servis edildiği yemeği nerede 😬😂😂
Abi sadece salata ... Ben de onu diyorum ya ana yemek nerede 😬O neymiş 😂🤔
Abi sadece salata ... Ben de onu diyorum ya ana yemek nerede 😬
Hayır diyet yapıyoruz diye de işkence edilmez ki.
Malum burda her vakit aç kardeşlerimiz var 🤭
Abi Akdeniz usulü besleniyoruz 😂
Ha bu arada bu salata değil 🤦içinde brokoli nohut kereviz havuç var 😳daha ne olsun 😂@Nur_u Secde kardeşim, ellerinize sağlık olsun da bu salatanın yanında servis edildiği yemeği nerede 😬😂😂
Akdeniz usulü olursa fırın tava fırın güveç fırın tepsi.... olmazsa olmazımız 🤗🙋🫣Abi Akdeniz usulü besleniyoruz 😂
🤦😳😂😂😂Akdeniz usulü olursa fırın tava fırın güveç fırın tepsi.... olmazsa olmazımız 🤗🙋🫣
Ha bu arada bu salata değil 🤦içinde brokoli nohut kereviz havuç var 😳daha ne olsun 😂
Ey Rabbimiz...@mavci abi , siz de olmasanız halimiz feci 🤭 Ellerinize sağlık abi
Hem salata dışında da sağlıklı yiyecekler var değil mi , neden eziyet çekelim.
Rabbimizin verdiği tüm nimetlere hamd olsun
Yağda soteleriz bizde suyunu salar ekmek bandırırız azcikta zeytinyağı tamam oldu 😂ben kararlıyım 😁 ne hastalık olursa olsun Allah vucuddaki sistemi öyle muazzam sistemde yaratmış ki biraz sistemin çalışmasına izin versek her hücrenin kendini yenileme özeliği var 🤲 1aylik diyete devam 😂😁Bunlar yağda pişmezse yine salata oluyor ama 😬😂
Şöyle suyuna ekmeği bandırmayınca olmazzz 🙊🙈