İnşallah kardeşim ?40 gün helal yiyenin kalbine hikmet nuru yansır.
Ahir zamanda yediklerimize çok dikkat etmeliyiz...aldığımız her ürünü dikkatlice inceleyelim ..Rabbim haramdan bizi uzak eylesin ? emeğine sağlık abi ...Rabbimin verdiği bu güzel nimetlere şükürler olsun ?
Aminnn... Dualarımızı en güzel ve hayırlı şekilde kabul eyleye inşallah Rabbim ?Önce çay alayım dedim ama , çayı bunların üstüne alırım artık ?
Dolma , sarma , içli köfte... Dayanamam bunlara , dalarım hemen ?
Ellerine sağlık abi, Allah razı olsun.
Rabbim hayırlı bol rızıklar versin hepimize , verdiği rızkın şükrünü de nasip etsin bizlere
Aynen kardeşim ??? Devam ettt...@mavci abi..
Geldim gördüm ki , müthiş bir ikram.. Sonra da , ikram olunca Gevher gelir oluyor ?
Şimdi , ne yapsın Gevher böyle güzel nimetler karşısında.. Tabii ki seve seve , afiyetle yiyecek ?
İkram edenlere de hayır duaları edecek..
Allah razı olsun abi , ikram edenlerin çok olsun inşallah
Maşallah kardeşimeEline emeğine sağlık abi ? ne çay ne yemek yiyecek takatim var bugün ?denetleme geçiriyoruz çok yoğun çok bitkinim bugün ?herşeye ragmen bizi sağlıklı kılıp alnımızn teriyle calismamamız için güç veren,kimseye muhtaç etmeyen Rabbime şükürler olsun ??iyi ki burası var o yorgunlukta zikirlerimi çekmeyi unutturmuyor ?
Ben yiyemesemde @GEVHER kardeşim iyi ki var benim hakkkimida yiyebilirsin ??
Maşallah kardeşime
Rabbim kolaylık versin inşallah ?
Yemek yemek için de takati olmaz mı insanın ???
@GEVHER i düşünmen de bu konuda tam isabet???
Malumunuz @berat05 kardeşimiz böyle istedi??
Menü Çorba ve Semizotu Salatası ??
Ekli dosyayı görüntüle 1865245
Ekli dosyayı görüntüle 1865246
@Nur_u Secde kardeşim , Allah kolaylık versin , işlerinizi rast getirsin. Kendine dikkat et kardeşim .
Fırsat buldukça buraya da uğramaya çalış , yokluğun belli kardeşim ?
Bu arada , gözün arkada kalmasın yemek konusunda ???