yazıya kesinlikle ve sonuna kadar katılıyorum Allah razı olsun dost
Cenabı hak cümlemizden razı olsun. Böyle bir yazıya katılmamaktan Allahü tealaya sığınırım.
yazıya kesinlikle ve sonuna kadar katılıyorum Allah razı olsun dost
Allah razı olsun haklısınız.
Mail grubunuza üye oldum yazılarınızı merakla bekliyorum
Allaha emanet olunuz
hayy allah razı olsun bunu 17 yaşındaki kız kardeşime okutucam inşaallah....
bir kadının hası iffetindendir iffetiyle yükselendir gözleri dahi erkek gözlerine değmemeli benim şahsi görüşüm herkesin alnına yazılan bi eş vardır yada kaderindekini yaşar allah dünyanın bir ucundada olsa onları buluşturur yuvasını kurar önemli olan helal dairesinde olmalıdır herşeyin bir adabı var HARAM HELAL GÜNAH SEVAB NEDEN VAR İDRAK EDEREK DOGRUYA ULAŞMALI
BENİM GÖZÜMDE FLÖRT AVRUPALILARDAN GENÇLERİMİZE YAMANMIŞ ÖZENTİLİKTİR
EY NEFİS EY GENÇLİK EY HAYAT YALANSIN YALANNNN
Cenabı hak cümlemizden razı olsun . Ne güzel yazmışsınız. Allahü teala tevekkülünüzü arttırsın. Her kardeşede sizin gibi düşünen abla ihsan eylesin. Elimde olsa yazıyı bastırıp sokaklarda dağıtıcam. Rabbim kardeşinizide sizide ahir zaman fitnelerinden muhafaza buyursun.
Kıymetli dualarınızı istirham ederim.
Vesselam.
selamün aleyküm.bende de Yegan kardeşim gibi bir durum var.kardeşimin telefonunu karıştırıyordum bazen ama onun iyiligi için inşaAllah günaha girmiyorumdur.ama sonradan söylüyorum baktıgımı.nefisle,namahremle ilgili yazılar okuttum,konuştum,Kur'an dan ayet gösterdim ama faydası olmadı.bende şuan bıraktım karışmıyorum.başka ne yapabilirim acaba.