s.a Mustafa Demirci- Seni andım dün gece ,Dun gece seni andim efendim de bana bulabilirmisin acaba? Halit erkisi soyluyor galiba.
bunu buldum daha bakacam bulursam paylaşırım a.e.o
s.a Mustafa Demirci- Seni andım dün gece ,Dun gece seni andim efendim de bana bulabilirmisin acaba? Halit erkisi soyluyor galiba.
s.a allah razı olsun ablam ama şimdi mescidi aksayı dinliyorum bitince söz dinleyecem a.e.o
s.a ablam allah sendende razı olsun sizin dediğiniz gibi yani şimdiki gençler ne halde. söylemek doğrumu bilmiyorum ama tenefüs aralarında salavat getiriyorum ama bulunduğum ortamkdan dolayı tam getiremiyorum tam salavat getiriyorum biris küfür ediyor yarıda kesiyorum yani ağlanacak halimiz var a.e.oekremciğim,Allah cc razı olsun senden ve gönlünün güzellikleri burada bizlere yansıdığı gibi,inşallah ailende de güzelliklerle dolu bi ortamdasındır ve ilahi dinlemen çok güzel bişey..
heleki senle yaşıt olan kardeşlerimizin çoğunun durumu ortadayken..
Rabbim kalbini iman nuruyla aydınlatsın ve sende bu aydınlıkla çevrene ışık ol inşalah..
selam ve dualarımla..:H
s.a allah razı olsun firdes abla malesef benimde küfreden arkadaşlarım var ama benim yanında küfür ettiklerinde ben şöyle soru sorarım.... derdin ne küfrediyon derim onlarda malesef bana şu cevabı verirler sanane sanane sanane allah c.c. ümmeti muhammedi affetsin yoksa ahirette halimiz ne olur a.e.oekremeeeciğim:*)
s.a ablam allah sendende razı olsun sizin dediğiniz gibi yani şimdiki gençler ne halde. söylemek doğrumu bilmiyorum ama tenefüs aralarında salavat getiriyorum ama bulunduğum ortamkdan dolayı tam getiremiyorum tam salavat getiriyorum biris küfür ediyor yarıda kesiyorum yani ağlanacak halimiz var a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Aşkındandır :.
aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu.. ekremciğim,salavat getirmeye çalışman bile çok güzel bi tavır..biliyorum,gençlerde bu küfür,bazılarında ağız alşıkanlığı oluyor.. ama bilmiyor ki, küfür,cehennemdeki zakkum ağacının tohumudur.. yani her küfür ettiğinde cehenneme bi zakkum ağacı tohumu ekiyor..kendisi için.. inşalah sen hakim olabiliyorsundur,bu konuda da nefsine.. ve uyarmak önemli..ben mesela,bazı kız arkadaşlar da böyle alışkanlığı olanlar var,söylediğinde hemen ikaz ediyorum.. bi de yeni konuşmayı öğrenen çocuklara küfür öğretip,söyleten anne ve babaları kınıyorum..neymiş efendim: çok güzel söylüyorlarmış.:A neyse ekremciğim,seni tebrik ediyorum,ve Rabbim seni kötü arkadaş ve alışkanlıklardan korusun inşallah ve ümmet_i muhammedi de.. selam ve dualarımla..:H
s.a zaten abdurrahman önülün süper olmayan ilahisi varmı? bu ilahiside çok güzel gerçi bütün ilahiler çok güzel allah abdurrahman önülden razı olsun abdurrahman önül olmasaydı nasıl ilahi dinleyecektik değilmi? allah bizi ve tüm müslümanları korusun allah bizi doğru yol olan hak yolundan ayırmasın a.e.oekremciğim,bu ilahiyi de geçen dinledim ve gerçekten süpeeer..:B
ben senin bu sanal alemde,sanal olmayan,gerçekçi olanlardan olduğuna inanıyorum..ve maşallah,Rabbbim seni nazarlardan korusun..Rabbim kalbinden ALLAH cc VE PEYGAMBERİMİZİN SAV sevgisini eksik etmesin ve çevrende senin gibi düşünenler çoğalır inşallah..
uyarıp,onlara "Rabbim sizleri ıslah eylesin" dememiz ,sorumluluğumuzu kaldırır inşallah..
kalpleri mühürlenenlerden olmayalım inşallah..
selam ve dualarımla..AEO:H
s.a zaten abdurrahman önülün süper olmayan ilahisi varmı? bu ilahiside çok güzel gerçi bütün ilahiler çok güzel allah abdurrahman önülden razı olsun abdurrahman önül olmasaydı nasıl ilahi dinleyecektik değilmi? allah bizi ve tüm müslümanları korusun allah bizi doğru yol olan hak yolundan ayırmasın a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Baki :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.
özellikle sonuncusu çok güzel bir gece a.e.o
duanıza amin diyorum
s.a ablam sanırım sende bir gece ilahisini çok beğendin tabii hepsi güzeldür abdurrahman önül söylüyorsa ablam bu ilahi çok güzel sanırım ağlayuacsaksın dinlediğinde ben kendimi zor tutuyom a.e.oben de senin duana amin diyorum ekremciğim...ilahiler süpeeeer..
selam ve dualarımla..:H