Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Filistinli kardeşlerimiz için Fetih (1 Kullanıcı)

t.yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel dualrın için amin.cennete gitmek cümle müslüman alemine nasip olur inşallah.ayrıca yaptığınız şey denizde damla ama,bütün birikimler damlalarla başlar,senin başlattığın damlalar okyonus oldu bence,yüce RABBİM okyonuslar derecesinde ecir nasip eylesin inşallah sana ve tüm müslüman kardeşlerimize,ben seni filistinli yetimlerin anası diye tanımlıyorum.emeğin sonsuz mükafatında sonsuz olur yüce RABBİM katında inşallah.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel dualrın için amin.cennete gitmek cümle müslüman alemine nasip olur inşallah.ayrıca yaptığınız şey denizde damla ama,bütün birikimler damlalarla başlar,senin başlattığın damlalar okyonus oldu bence,yüce RABBİM okyonuslar derecesinde ecir nasip eylesin inşallah sana ve tüm müslüman kardeşlerimize,ben seni filistinli yetimlerin anası diye tanımlıyorum.emeğin sonsuz mükafatında sonsuz olur yüce RABBİM katında inşallah.

Canım benİm ya sabah sabah güzel dualarınla içimi ürperttiN hep beraber inş AMİN AMİN AMİİİİİN HER ZAMAN RABBİME EMANET OL:a35:

havva362

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.samsundayasamak.tr.gg
[ı]rabbim kabul etsin . Ben geç kaldım ama duayı okudum . Ağzınıza sağlık emeklerinize sağlık... Rabbim okuyanlardan razı olsun veya okumak isteyip de işte böyle benim gibi geç kalanlardan razı olur inşallah[/ı]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]rabbim kabul etsin . Ben geç kaldım ama duayı okudum . Ağzınıza sağlık emeklerinize sağlık... Rabbim okuyanlardan razı olsun veya okumak isteyip de işte böyle benim gibi geç kalanlardan razı olur inşallah[/ı]

yok geç kalmadınız dua ettiniz ya oda yeter rabbim kabul etsin inş :a21:

s.f.e

Kayıtlı Kullanıcı
ben de 3 fetih suresi ile hatmi şerifin 21-22-23 .ncü cüzlerini okumak istiyorum. ilk kez üye oldum .ne zaman okuyayım? nasıl haberim olacak?

Nuhçelik

Kayıtlı Kullanıcı
ben cokmu geçiktim acaba:(?

ben cokmu geçiktim acaba:(?

allah razı olsun sizden ama ben çok geçiktim duanızı okudum allah oradaki kardeşlerimize sabır sağlık şifa huzur ve mutluluk ihsan eylesin allah sevgi ve muhabbetini af ve mağfiretini üzerlerinden eksik etmesin allah ve nebisi oradaki kardeşlerimizle beraber olsun... allah ve nebisi seninle ve ailenle olsun kardeşim allah dualarını kabul buyursun allah hanene huzur ve mutluluk ihsan eylesin...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sizden ama ben çok geçiktim duanızı okudum allah oradaki kardeşlerimize sabır sağlık şifa huzur ve mutluluk ihsan eylesin allah sevgi ve muhabbetini af ve mağfiretini üzerlerinden eksik etmesin allah ve nebisi oradaki kardeşlerimizle beraber olsun... allah ve nebisi seninle ve ailenle olsun kardeşim allah dualarını kabul buyursun allah hanene huzur ve mutluluk ihsan eylesin...

amin hep beraber hepimizin inş a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt