Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİNİ UNUTUYORMUYUZ NE??? (1 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FİLİSTİNİ UNUTUYORMUYUZ NE???

ARKADAŞLAR YAVAŞ YAZINYA BENİM SİSİTEM ÇALIŞMIYORYETİŞEMİYORUM SİZE:(

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:

Valla benimki kedine geldi. Hani sizin telsimdi hızlı çalışıyordu. :)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

TELSİMDE ÇALIŞMA VAR ONDAN AGIR SİTE İSE YOGUNLUKTAN:)AMA BEN ARKADAŞLARININ YORUMLARINI OKUYAMIYORUM ONA ÜZÜLÜYORUM.:(

kubranur

Kayıtlı Kullanıcı

s.a filistinli kardeşlerimizin allh yardımcısı olsun sadece dua edebiliyoruz. (mazlumun duasından sakın!çünkü mazlumun duasıyla allah arasında onun kabul edilmesine mani olacak hiç bir engel yoktur)bunca insan öldürdüler allah onların yakında başına musibet sarar.hiç kimsenin ahı kimsede kalmaz

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

TELSİMDE ÇALIŞMA VAR ONDAN AGIR SİTE İSE YOGUNLUKTAN:)AMA BEN ARKADAŞLARININ YORUMLARINI OKUYAMIYORUM ONA ÜZÜLÜYORUM.:(

:) :)

Bizi o kadar uzaklaştırdılar ki müminin derdiyle ortak olmaktan. Resulullah a.s. ne diyor Müslümanlar vücut gibidir manasında hadisi şerifi var. askerlik adamın aklını başından alıyo. Daha geri gelmedi çoğu şey. Yani ırak ağlıyorsa gülemeyiz, afganistan ağlıyorsa gülemeyiz, keşmir, lübnan, filistin. Ama biz en ufak bi hadisi yapmaktan aciz kalıyoruz. Komşusu aç iken tok yatan hadisi. Değilmi.
Ne oluyor sonuçta Kafkasyadaki Şeyh şamiller terörist, moskoflar topraklarını koruyoruz diyorlar asker oluyorlar. Lübnan terörist israil asker. Yani bizi bize ters gösteriyorlar. Filistinde keza. İsrail haklı. Adamlar mescid-i haramın 3 te 2sini kendilerine ait hale getirmişler. Müslümanlar kaç defa aranıyor içeri girerken. Gizli kamerayla gözetleniyorlar.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

kubranur yazdı:
s.a filistinli kardeşlerimizin allh yardımcısı olsun sadece dua edebiliyoruz. (mazlumun duasından sakın!çünkü mazlumun duasıyla allah arasında onun kabul edilmesine mani olacak hiç bir engel yoktur)bunca insan öldürdüler allah onların yakında başına musibet sarar.hiç kimsenin ahı kimsede kalmaz
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.DUALARIMIZA DEVAM İNŞ

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

:) :)

Bizi o kadar uzaklaştırdılar ki müminin derdiyle ortak olmaktan. Resulullah a.s. ne diyor Müslümanlar vücut gibidir manasında hadisi şerifi var. askerlik adamın aklını başından alıyo. Daha geri gelmedi çoğu şey. Yani ırak ağlıyorsa gülemeyiz, afganistan ağlıyorsa gülemeyiz, keşmir, lübnan, filistin. Ama biz en ufak bi hadisi yapmaktan aciz kalıyoruz. Komşusu aç iken tok yatan hadisi. Değilmi.
Ne oluyor sonuçta Kafkasyadaki Şeyh şamiller terörist, moskoflar topraklarını koruyoruz diyorlar asker oluyorlar. Lübnan terörist israil asker. Yani bizi bize ters gösteriyorlar. Filistinde keza. İsrail haklı. Adamlar mescid-i haramın 3 te 2sini kendilerine ait hale getirmişler. Müslümanlar kaç defa aranıyor içeri girerken. Gizli kamerayla gözetleniyorlar.

OF İÇİM DARALDI.RABBİM GÜÇ KUVVER VERSİN.O MAHSUM BEBEKLERİN AHI YERDE KALMIYACAKTIR İNŞ.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Kalmaz. Rabbimin adaleti büyük o küçk çocuk benim canımı niye aldın diye sorunca o israillilere, ruslara, amerikalılara ne cevap verecekler. Cevap vermeyi bırak kaçacak delik arayacaklar ama ne dedi rabbim DÖNÜŞ YALNIZ BİZEDİR.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

kubranur yazdı:
uynuttukmu
değil
bir çoğumuz unutmuşuz ..

bende ne çabuk UNUTTUK DİYE İSYAN ETTİM AMA YETERSİZ KALDIK.ALLAH KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
kubranur yazdı:
uynuttukmu
değil
bir çoğumuz unutmuşuz ..

bende ne çabuk UNUTTUK DİYE İSYAN ETTİM AMA YETERSİZ KALDIK.ALLAH KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN.

EVET BİZ ÇOGUMUZ UNUTTUK.BİZ GALİBA BİRAZ SICAGI SEVİYORUZ.BAKSANIZA O GÜNLERDE TELEVİZYONLARDA İZLİYORDUK MİTİNGLER YAPIYORDUK BUNLARI BIRAKALIM DUALARIMIZDA FİLİSTİN ÇEÇENİSTAN VS NE KADAR VAR?

ducane02

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleykum kardeşlerim. Filistin i belki unutmuyoruz hergün haberlerden izlediğimiz için. Ama ben de unutuyor muyuz sorusunu şöyle sormak istiyorum. Filistin i UMURSUYOR muyuz? Fıkhi bilgim fazla yok ama biz öğrenciyken şöyle bir fetvadan bahsederdik ( nerden duyduysak ) : Yeryüzünün herhangi bir yerinde zulme uğrayan bir müslüman varsa o müslüman zulümden kurtarılıncaya kadar cihad bütün müslümanlar üzerine farz ı ayndır. Bilmiyorum belki böyle bir fetva yoktur ama en azından böyle bir İslami bilinç olmak zorunda diye düşünüyorum. Eğer fetva doğruysa ya biz müslüman değiliz Allah muhafaza) ya da birer müçtehid !olarak kendimize daha önemli farzlar bulduk. Evet kardeşlerim bu tür görüntülere alıştırıldık. Mitinglere gidip birkaç slogan atınca da görevimizi hakkıyla yerine getirmiş oluyoruz ! Allah Teala nın o sonsuz rahmeti olmazsa halimiz nice olur. Allah Teala yeryüzündeki tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dua ile...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

guler yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ASLINI İSTERSEN KİMSE UNUTMUŞ DEĞİLDİR BENCE.BELKİ ÖYLE GÖRÜNÜR OLABİLİR AMA BEN UNUTULACAĞINI ZANNETMİYORUM.DUALARIMIZ ONLARLA.İNŞALLAH BU MÜBAREK AYDA HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE BİR ŞEYLER YAPAR.DUALARIMIZ ONLARLA...FORUM BAŞLIĞINI GÖRDÜM KAÇ KERE NİYETLENDİM AÇMAYA AMA İÇİM BİR TÜRLÜ EL VERMİYORDU.YİNE İÇLER ACISI RESİMLERLE YADA YAZI İLE KARŞILAŞACAĞIMI DÜŞÜNDÜM AMA DAYANAMDIM AÇTIM.AMA ŞİİRİ OKUMADIM ÇÜNKÜ KARDEŞİM ALLAH BİLİYOR YA ARTIK KALDIRAMIYORUM,YÜREĞİM DAYANMIYOR..ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..SELAM VE DUA İLE..

Aleykum selam kardeşim,
Mutlaka senin dediğin gibi müslüman bunları unutmazda, ama tepkisizliğimiz bize zaman içinde unutturur diyorum. M.İslamoğlunun iman risalesini okudunuzmu hiç bilmiyorum. ama okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

xtar yazdı:
Allah razı olsun ya kardeşim ne demek farklı şeyler söylemiyoruz ki kırdıysam özür dilerim. Sistem mi çok yavaş bilgisayar mı anlamadım ancak yazabiliyorum.
Demek istediğim orda belki siteye zarar gelebilir çok güzel faydalanıyoruz.Elhamdülillah. Yoksa sizin dediklerinizede katılıyorum. Yalnız ben farklı bi pencere araladım. Allah razı olsun. mtekik kardeşim.

Sendende allah razı olsun kardeşim.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:

Bizde de sistem çok yavaş .
aynı kekemeler gibi olduk valla, birşey yazana kadar karşıdan cevap geliyor. yazdıkların boşa gidiyor.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

kubranur yazdı:

Aleykum selam kardeşim,
Amenna ve saddakna . tabi onlar bunu bilmiyorlar. öğrendiklerindede çok geç olacak inşallah.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

gecem yazdı:
kubranur yazdı:
uynuttukmu
değil
bir çoğumuz unutmuşuz ..

Aleykum selam,
Amin kardeim. İnşallah duadan başka şeyler yapacağımız zamanda gelir.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

cevizci yazdı:
Esselamu Aleykum kardeşlerim. Filistin i belki unutmuyoruz hergün haberlerden izlediğimiz için. Ama ben de unutuyor muyuz sorusunu şöyle sormak istiyorum. Filistin i UMURSUYOR muyuz? Fıkhi bilgim fazla yok ama biz öğrenciyken şöyle bir fetvadan bahsederdik ( nerden duyduysak ) : Yeryüzünün herhangi bir yerinde zulme uğrayan bir müslüman varsa o müslüman zulümden kurtarılıncaya kadar cihad bütün müslümanlar üzerine farz ı ayndır. Bilmiyorum belki böyle bir fetva yoktur ama en azından böyle bir İslami bilinç olmak zorunda diye düşünüyorum. Eğer fetva doğruysa ya biz müslüman değiliz Allah muhafaza) ya da birer müçtehid !olarak kendimize daha önemli farzlar bulduk. Evet kardeşlerim bu tür görüntülere alıştırıldık. Mitinglere gidip birkaç slogan atınca da görevimizi hakkıyla yerine getirmiş oluyoruz ! Allah Teala nın o sonsuz rahmeti olmazsa halimiz nice olur. Allah Teala yeryüzündeki tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dua ile...

Ve alewykum selam kardeşim.
Bizlere farklı bir pencere açtın. allah razı olsun. Şİmdi bunun altından kim nasıl çıkacak bakalım. Bunları düşününce insan insanlığından utanıyor. Allah bizi tez zamanda di,nin gereklerini yerine getiren kullarından eylesin.
k.s.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt