Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİNİ UNUTUYORMUYUZ NE??? (2 Kullanıcı)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR,
FİLİSTİNİ, ÇEÇENİSTANI, IRAKI, LÜBNANI, AFGANİSTANI, DOĞU TÜRKİSTANI VE DAHA HATIRLAYAMADIĞIM DİĞER ZULÜM GÖREN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE SIKCA ANIP ONLARA DUALARIMIZI GÖNDERELİM İNŞALLAH.

FİLİSTİNLİ ÇOCUK

Ümmet'in mazlum çocuklarına ithaf!...
Ben Filistinli çocuk;
Yoksul aç,Bir dilim ekmeğe,Bir yurdum suya muhtaç.
Ben Filistinli çocuk;
Açsa güzel çiçekler,Görmez gözüm
Bana silah uzanır,Gül ve çiçek yerine...
Burada gül değil,Gülleler vardır.
Ben Filistinli çocuk;
Unuttum oynamayı,Unuttum oyuncakları
Bir tek oyun var bildiğim;Sapanla savaşmak...
Silahtan başka,oyuncak da görmedim zaten..
Ben Filistinli çocuk;
Doğduğumda kendimi savaşın içinde buldum.
Gözümden yaş değil,Kan gelir...
Ben dövüşürüm,Zulmün tankına karşı.
Oyun nedir? tatmadım ben,
Benim oyunum savaşmak,
Hem oyunda vurulursam;
'EBE' olunur.
Ben oynarken,Şehit olurum...
Ben Filistinli çocuk;
Ne zaman duyulacak feryadım?
Ne zaman duyulacak ahım!!
Ne zaman!...
Ne zaman yok artık,Düşünecek vakit de!...
Sen okula başladığında,Ben savaşta olacağım.
Kitap,defter görmedim.
Kuş nedir?Çiçek nedir?Ninni nedir?
Sevgi nedir?BİLMEDEN!!...
Ben Filistinli çocuk;
Söyleyin,söyleyin!
Nedir benim günahım?...
Ne zaman duyulacak ahım!
Ne zaman !...
Vatanında garip esir,
Gülmeyi unutmuş...
Gözlerinden boncuk boncuk,
Yaş değil KAN gelen
Çocuklar da olduğunu bilmenizi isterim.
Ey yeryüzü çocukları!..
İnsanlık ölmesin diyenler!...
Kardeşsek eğer;
Gelin de!...
Beraber gülelim,
Beraber oynayalım,
Beraber yaşayalım.

RABBİM YARDIMCILARI OLSUN DULARIM ÜZERİNİZE OLSUN

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: FİLİSTİNİ UNUTUYORMUYUZ NE???

SELAMUNALEYKUM
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN UNUTMUŞMUSUNUZ NE.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ÖZÜR DİLERİM BEN DÜN KONUNUZU GÖRDÜM AMA İŞLERİM YOGUN OLDUGUNDAN DOLAYI YORUM YAZMAYI UNUTTUM.EVET GALİBA UNUTUYORUZ.BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM,BEN DUA EDERDİM HABERLERİ TAKİP EDERDİM GELİŞMELE BAKARDIM AMA ŞİMDİ BAKSANIZA DÜN İŞLERİME DALIP YORUM YAZMAYI BİLE UNUTTUM.BOŞUNA DEMEMİŞLER ATAŞ DÜŞTÜGÜ YERİ YAKAR.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HATIRLATTIGIN İÇİN.İNŞ KONUYU HER AÇAN RABBİME DUA EDEREK, ÖLÜLERİN RUHLARINA, YARALILARIN SIHHATİNE VE GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN DİYE BİR FATİHA OKURLAR

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
ÖZÜR DİLERİM BEN DÜN KONUNUZU GÖRDÜM AMA İŞLERİM YOGUN OLDUGUNDAN DOLAYI YORUM YAZMAYI UNUTTUM.EVET GALİBA UNUTUYORUZ.BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM,BEN DUA EDERDİM HABERLERİ TAKİP EDERDİM GELİŞMELE BAKARDIM AMA ŞİMDİ BAKSANIZA DÜN İŞLERİME DALIP YORUM YAZMAYI BİLE UNUTTUM.BOŞUNA DEMEMİŞLER ATAŞ DÜŞTÜGÜ YERİ YAKAR.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HATIRLATTIGIN İÇİN.İNŞ KONUYU HER AÇAN RABBİME DUA EDEREK, ÖLÜLERİN RUHLARINA, YARALILARIN SIHHATİNE VE GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN DİYE BİR FATİHA OKURLAR

ALLAH RAZI OLSUN . İYİKİ SEN VARMIŞSIN BU FORUMLARI TAKİP EDEN . YİNEDE DİĞER ARKADAŞLARDA İŞLERİNE DALDIKLARINDAN UNUTMUŞLARDIR DİYELİM.
GERÇEKTEN İNSANOĞLU ÖYLE BİR VARLIK Kİ ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ. YADA OLAYLAR HERGÜN DEVAM ETTİĞİ İÇİN ARYIK BAĞIKLIK KAZANIYORUZ GALİBA. YANİ BİZİM İÇİN OLAĞAN HALE GELİYOR. BENİM SÜREKLİ SÖYLEDİĞİM TEPKİSİZLİK VARYA, İŞTE AVRUPA BUNU YAPIYOR. ÇEŞİTLİ ARALIKLARLA BİZİM KUTSALLARIMIZA SALDIRIYOR, ZAMAN İÇİNDE BİZ TEPKİSİZ KALDIĞIMIZ ZAMANDA SON VURUŞU YAPACAK.ALLAH BİZİ O ZAMANI YAŞAYACAK KULLARINDAN ETMESİN İNŞALLAH.
TEKRAR KONUYLA İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM.
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

EVET BAK BU SÖZÜNÜZ ÇOK ANLAMLI TEPKİSİZLİK.BİZ TEPKİİSİZ KALINCA KUTSALLARIMIZA SALDIRIYORLA.EN SON PEYGEMBERİMİZE HAKARET YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLER KAFASIZLAR.BİZİM EN KUTSALIMIZ ÖNDERİMİZ DEGİLMİ?
PEKİ NEDEN DÜNYA AYAGA KALKMIYOR.FİLİSTİN YERLE BİR EDİLİYOR BAKANLAR TOPLANIYOR VAH VAH ÜZÜLDÜM DERKEN BİLE ADAM SUYUNU İÇİYOR ÖNÜNDE BİR KUŞ SÜTÜ EKSİK ÜZÜLMÜŞ MÜŞ TABİ BENDE YEDİM.BAKANA NE GEREK BENDE AYNISINI YAPMIYORMUYDUM SANKİ HABERLERİ İZLERKEN YEMEK YEMEZDİM AMA HABER BİTİNCE YEMEK TE YERDİM KAHKAHADA ATARDIM.ÖNCE BEN DİYEYİM SÖZÜM ÖNCE KENDİME.NE DEMİŞLER BU GÜN BANA YARIN SANA.RABBİM AFFETSİN İNŞ.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN . İYİKİ SEN VARMIŞSIN BU FORUMLARI TAKİP EDEN . YİNEDE DİĞER ARKADAŞLARDA İŞLERİNE DALDIKLARINDAN UNUTMUŞLARDIR DİYELİM.
GERÇEKTEN İNSANOĞLU ÖYLE BİR VARLIK Kİ ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ. YADA OLAYLAR HERGÜN DEVAM ETTİĞİ İÇİN ARYIK BAĞIKLIK KAZANIYORUZ GALİBA. YANİ BİZİM İÇİN OLAĞAN HALE GELİYOR. BENİM SÜREKLİ SÖYLEDİĞİM TEPKİSİZLİK VARYA, İŞTE AVRUPA BUNU YAPIYOR. ÇEŞİTLİ ARALIKLARLA BİZİM KUTSALLARIMIZA SALDIRIYOR, ZAMAN İÇİNDE BİZ TEPKİSİZ KALDIĞIMIZ ZAMANDA SON VURUŞU YAPACAK.ALLAH BİZİ O ZAMANI YAŞAYACAK KULLARINDAN ETMESİN İNŞALLAH.
K.S.E.O.

S.a. evet olaylar hergün olduğu için bağımlılık yapıyor. Neden tepkisiz bir millet hakkını koruyamayan, savunamayan ses çıkınca başına iş alacağına inanan bir millet olsuk. Yolda yatan adama sen vurdun diye suçlamalarından korktuğumuz için yardım edemez olduk. Müslümanların mitingine fişlenirim diye gidemez olduk. Sohbetlere irticacıyız diye gidemez olduk. Allahtan etraftakilere bahsedersek gerici diye niteendirirler diye korkar olduk.
Artık ırakta 50 kişi ölmüş, filistinde kız kaçırılmış başına neler gelmiş, adam ailesinin önünde işgence görmüş, karısına eşinin önünde allah muhafaza **** etmişler, 6 aylık bebeyi kurşuna dizmişler, ekmek almak için dışarı çıkan insanları öldürmüşler, pazar yerine bomba koymuşlar kimin umurunda.
Seda sayan varya, harika avcıyla dengesizin kavgaları varya, falanca filancayla kaçamak yaparken yakalanmış ya, falanca falancanın eski erkek arkadaşıyla yakalnmışya önemli olan bunlar boşverin bunları.
Allah razı olsun. :| :| :|

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

xtar yazdı

S.a. evet olaylar hergün olduğu için bağımlılık yapıyor. Neden tepkisiz bir millet hakkını koruyamayan, savunamayan ses çıkınca başına iş alacağına inanan bir millet olsuk. Yolda yatan adama sen vurdun diye suçlamalarından korktuğumuz için yardım edemez olduk. Müslümanların mitingine fişlenirim diye gidemez olduk. Sohbetlere irticacıyız diye gidemez olduk. Allahtan etraftakilere bahsedersek gerici diye niteendirirler diye korkar olduk.
Artık ırakta 50 kişi ölmüş, filistinde kız kaçırılmış başına neler gelmiş, adam ailesinin önünde işgence görmüş, karısına eşinin önünde allah muhafaza **** etmişler, 6 aylık bebeyi kurşuna dizmişler, ekmek almak için dışarı çıkan insanları öldürmüşler, pazar yerine bomba koymuşlar kimin umurunda.
Seda sayan varya, harika avcıyla dengesizin kavgaları varya, falanca filancayla kaçamak yaparken yakalanmış ya, falanca falancanın eski erkek arkadaşıyla yakalnmışya önemli olan bunlar boşverin bunları.
Allah razı olsun.

valla benim aklım durdu.ondan sonra diyorlarki neden sinirlisin.ey güzel allahım görüyorsun olanları belki her şeye katlanmak mümkün ama resule yapılan hakaretler canımızı acıtıyor ŞAHİT OL YARAB,ŞAHİD OL YARAB.rabbim kulun çekemeyecegi yükü kuluna yüklemez.allah razı olsun güzel ifade etmişsiniz...

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

dualarımızda müslüman kardeşlerimizi unutmayalım....

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

xtar yazdı:
mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

K.S.E.O.

Allah razı olsun. :| :| :|

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
PEKİ BU OLAYA BİRDE ŞU PENCEREDEN BAKSAKMI ACABA DİYORUM. MESELA BEN TÜRKİYENİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU FİLİSTİNDEKİNDE İYİ GÖRMÜYORUM.
ŞÖYLEKİ; BU YAHUDİ LER VE UŞAKLARI FİLİSTİNDE NE YAPIYOR? KUNDAKTAKİ BEBEĞİ, BAKKAL GİDEN ÇOCUĞU, ELİNDE SAPAN TAŞI OLAN GENCİ TAKNK VE UÇAK LARLA VURUYOR DEĞİLMİ. CEVABIMIZ EVET TABİİ.
ŞİMDİ BU ŞEHİD OLANLAR SADECE BU DÜNYADAN TESKERELERİNİ ALIP RABLERİNE KAVUŞUYORLAR DEĞİLMİ. DOLAYISIYLA BU PENCEREDEN BAKTIĞIMDA BU İNSANLAR BU DÜNYA KARŞILIĞINDA AHİRETLERİNİ SATIN ALIYORLAR VE KAZANÇLI BİR ALIŞ VERİŞ YAPIYORLAR.
PEKİ BİZİM GÜZEL YURDUMUZDA NASIL BİR DURUM VAR BİRDE ONU AÇALIM.
Y.Ö.K. DİYE BİR KURUM VAR ( BU NUN GİBİ BİR SÜRÜ KURUM VARDA BU DAH GÜNCEL OLDUĞU İÇİN ÖRNEKLEMEYİ BURADAN YAPIYORUM) BU KURUM DİYOR Kİ SEN DİNİNİ ÖĞRENMEYECEKSİN, BAŞINA O MÜBAREK ÖRTÜYÜ ÖRTMEYECEKSİN, SAKAL UZATMYACAKSIN, DİNİ SOHBETLERE KATILMAYACAKSIN V.S. GİBİ İLLA ATEİST OLARAK , OLMAZSSA HIRİSTİYAN OLARAK YETİŞECEKSİN DİYOR TABİ NEFSE HOŞ GELEN BİR SÜRÜ ETKİNLİKLER BU GENCİ DİNİNDEN EDİYOR BİR. İÇKİ KUMAR VE ZİNAYA TEŞVİK EDİYOR İKİ EVLİLİK MEFHUMUNUDA ÇOK BASİTE İNDİREREK GENCİN GELECEĞİNİDE BOZUYOR ÜÇ.
YANİ ARKADAŞLAR BU ZAATLAR BİZİM GENÇLİĞİMİZİN HEM DÜNYASINI , HEM AHİRETİNİ MAHVEDİYOR.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM; ARİEL ŞARIONMU KATİL , YOKSA BİZİM Y.Ö.K. V.S. GİBİ DİĞER KURUMLARIMIZMI?
K.S.E.O.

politrade

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arakadaşlar hepsini unutuyoruz herkes kendi derdinde ama onların yerinde bizde olabilirdik onların acılarını bizde ceke bilirdik rabbimiz inşallah onları tez zamanda yardım eder ..........

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
xtar yazdı

Allah razı olsun.

valla benim aklım durdu.ondan sonra diyorlarki neden sinirlisin.ey güzel allahım görüyorsun olanları belki her şeye katlanmak mümkün ama resule yapılan hakaretler canımızı acıtıyor ŞAHİT OL YARAB,ŞAHİD OL YARAB.rabbim kulun çekemeyecegi yükü kuluna yüklemez.allah razı olsun güzel ifade etmişsiniz...

BİZ ŞAHİD İZ , SENDE ŞAHİD OL,
PEYGAMBERİMİZE VE YÜCE DİNİMİZ İSLAMA YAPILAN SALDIRILAR BİZİ ÇOK İNCİTİYOR. EN ÇOK İNİCİTENDE KALBİMİZLE BUĞZ ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR. BİLİYORSUNUZ KALBİLE BUĞZ ETMEK İMANIN EN ZAYIF NOKTASIDIR DİYOR HADİSİ ŞERİFTE.
K.S.E.O.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

politrade yazdı:
s.a arakadaşlar hepsini unutuyoruz herkes kendi derdinde ama onların yerinde bizde olabilirdik onların acılarını bizde ceke bilirdik rabbimiz inşallah onları tez zamanda yardım eder ..........

ALEYKUM SELAM KARDEŞ,
EVET ONLARIN YERİNDE BİZ OLABİLİRDİKTE, BİZ ONLADAN DAHA KÖTÜ DURUMDAYIZ ZATEN.
ONLAR ŞEREFLİ ÖLÜMÜ SEÇİYORKEN , BİZ NE İÇİN YAŞADIĞIMIZI BİLE BİLMİYORUZ.
K.S.E.O.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleyküm. Evet satış çok mübarek çok karlıs atış. Canlarını cennet karşılığı rablerine satışı. Ama hiç kimsenin daha konuşamayan sübyenlerin canını almaya hakları yok. Neyse asabımı bozduracaklar. Burada keseyim.

Kardeşim burda siteyi zora sokacak cümleler kullanmayalım lütfen. Bu iş yöke le möke bağlanacak iş değil. Önce kendimize bakalım. Biz dinimizi ne kadar biliyoruz ne kadar bilinçliiz nekardar bilinçli evlatlar yetiştireceğiz. Eve gelir gelmez hanım nasılsın iyimisin ne yaptın bugün evde kelimeleri olmadan. Açınla tv yi, golleri kaçırtık allah kahretsin. Golleri kim attı oğlum nasıl attı yatarak mı kafaylamı ayağının dışıyla mı vurdu vole mi attı.... Veya adam eve gelir kadın pembe dizi seyreden asmalı konak filan. Yemek nerde hanım az bi dur film bitiyo birazdan yaparım. Bunlar ufak kesitler.
Hayatımızı mahvden bizleriz. Genç akıllı olacak uyanık olacak. Şu anki müslümanlar çok uyanık olması lazım.
Allahın emrini yasaklarını çocularımıza akıllarının alabileceği ölçüde anlatıp gü<el bi şekilde yetiştirmek laım.
Okullara girilmemesi onlar farklı konular önemli olan bizim inancımız. yök beni okula almıyo diye dinimden oluyorsam zaten banden hayır gelmezmiş demekki.
Neyse şimdilik yeter geç oldu ama hakkınız helal edin. Sinirleniyorum valla.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

xtar yazdı:
Esselamu aleyküm. Evet satış çok mübarek çok karlıs atış. Canlarını cennet karşılığı rablerine satışı. Ama hiç kimsenin daha konuşamayan sübyenlerin canını almaya hakları yok. Neyse asabımı bozduracaklar. Burada keseyim.

Kardeşim burda siteyi zora sokacak cümleler kullanmayalım lütfen. Bu iş yöke le möke bağlanacak iş değil. Önce kendimize bakalım. Biz dinimizi ne kadar biliyoruz ne kadar bilinçliiz nekardar bilinçli evlatlar yetiştireceğiz. Eve gelir gelmez hanım nasılsın iyimisin ne yaptın bugün evde kelimeleri olmadan. Açınla tv yi, golleri kaçırtık allah kahretsin. Golleri kim attı oğlum nasıl attı yatarak mı kafaylamı ayağının dışıyla mı vurdu vole mi attı.... Veya adam eve gelir kadın pembe dizi seyreden asmalı konak filan. Yemek nerde hanım az bi dur film bitiyo birazdan yaparım. Bunlar ufak kesitler.
Hayatımızı mahvden bizleriz. Genç akıllı olacak uyanık olacak. Şu anki müslümanlar çok uyanık olması lazım.
Allahın emrini yasaklarını çocularımıza akıllarının alabileceği ölçüde anlatıp gü<el bi şekilde yetiştirmek laım.
Okullara girilmemesi onlar farklı konular önemli olan bizim inancımız. yök beni okula almıyo diye dinimden oluyorsam zaten banden hayır gelmezmiş demekki.

VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
1- BURADA HERKESİN BİLDİĞİ BİR ŞEYİ SÖYLEMENİN SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.
2- BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM SİZ İSTER KATILIRSINIZ, İSTERSENİZ KATILMAZSSINIZ,
3- BEN BURADA KATİL YAHUDİKLERİ SAVUNMADIM ONLARA YETERİNCE KİN GÜDÜYORUM ZATEN., BENİM MAKSADIM İÇİMİZDEKİ BİZİ (ŞİMDİKİ GİBİ) BÖLEN BİRBİRİMİZE DÜŞÜREN VE BUNUDA ZEYTİNYAĞDAN KIL ÇEKER GİBİ ÇAKTIRMADAN YAPAN GÜCE ÇEKMEYE ÇALIŞMAKTI.
4- YAZIYI DİKKATLİ OKURSAN KİŞİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI NEFSİ DEMİŞTİM. ŞİMDİ BU KURUMLARDA GENCİN NEFSİNE HOŞ GELEN ŞEYLERİN YASAK OLDUUNU SÖYLEYEBİLİRMİSİN BANA.

BENCE BUNLARI SALİM KAFAYLA DÜŞÜNÜRSEN BANA HAK VERECEKSİN.
BENDEN TARAF HAKKIM HELAL OLSUN. SENDE HELAL ET
KS.E.O.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

xtar yazdı:

VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
1- BURADA HERKESİN BİLDİĞİ BİR ŞEYİ SÖYLEMENİN SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.
2- BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM SİZ İSTER KATILIRSINIZ, İSTERSENİZ KATILMAZSSINIZ,
3- BEN BURADA KATİL YAHUDİKLERİ SAVUNMADIM ONLARA YETERİNCE KİN GÜDÜYORUM ZATEN., BENİM MAKSADIM İÇİMİZDEKİ BİZİ (ŞİMDİKİ GİBİ) BÖLEN BİRBİRİMİZE DÜŞÜREN VE BUNUDA ZEYTİNYAĞDAN KIL ÇEKER GİBİ ÇAKTIRMADAN YAPAN GÜCE ÇEKMEYE ÇALIŞMAKTI.
4- YAZIYI DİKKATLİ OKURSAN KİŞİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI NEFSİ DEMİŞTİM. ŞİMDİ BU KURUMLARDA GENCİN NEFSİNE HOŞ GELEN ŞEYLERİN YASAK OLDUUNU SÖYLEYEBİLİRMİSİN BANA.

BENCE BUNLARI SALİM KAFAYLA DÜŞÜNÜRSEN BANA HAK VERECEKSİN.
BENDEN TARAF HAKKIM HELAL OLSUN. SENDE HELAL ET
KS.E.O.

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razi olsun sizden gercektende unutuyoruz biz bolluk icinde güllük gülistanlik yasarken izdirab cekenleri unutuyoruz en azindan dualarimizda unutmayalimB)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

nihal yildiz yazdı:
Allah razi olsun sizden gercektende unutuyoruz biz bolluk icinde güllük gülistanlik yasarken izdirab cekenleri unutuyoruz en azindan dualarimizda unutmayalimB)B)B)

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
İNŞALLAH DUALARIMIZI YERYZÜNDE ZULME MARUZ KALAN TÜM İNSAANLAR İÇİN YAPALIM.
K.S.E.O.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ASLINI İSTERSEN KİMSE UNUTMUŞ DEĞİLDİR BENCE.BELKİ ÖYLE GÖRÜNÜR OLABİLİR AMA BEN UNUTULACAĞINI ZANNETMİYORUM.DUALARIMIZ ONLARLA.İNŞALLAH BU MÜBAREK AYDA HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE BİR ŞEYLER YAPAR.DUALARIMIZ ONLARLA...FORUM BAŞLIĞINI GÖRDÜM KAÇ KERE NİYETLENDİM AÇMAYA AMA İÇİM BİR TÜRLÜ EL VERMİYORDU.YİNE İÇLER ACISI RESİMLERLE YADA YAZI İLE KARŞILAŞACAĞIMI DÜŞÜNDÜM AMA DAYANAMDIM AÇTIM.AMA ŞİİRİ OKUMADIM ÇÜNKÜ KARDEŞİM ALLAH BİLİYOR YA ARTIK KALDIRAMIYORUM,YÜREĞİM DAYANMIYOR..ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..SELAM VE DUA İLE..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun ya kardeşim ne demek farklı şeyler söylemiyoruz ki kırdıysam özür dilerim. Sistem mi çok yavaş bilgisayar mı anlamadım ancak yazabiliyorum.
Demek istediğim orda belki siteye zarar gelebilir çok güzel faydalanıyoruz.Elhamdülillah. Yoksa sizin dediklerinizede katılıyorum. Yalnız ben farklı bi pencere araladım. Allah razı olsun. mtekik kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt